Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Υπάρχουν πλέον ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, παρά ....άστεγοι, που στεγάζονται στά καταφύγια της Νέας Υόρκης!... ( "Καλομελέτα κι έρχεται"....Ή μήπως έχουν έλθει ΗΔΗ; )


Οι παράνομοι μετανάστες που στεγάζει η πόλη της Νέας Υόρκης σε καταφύγια αστέγων έχουν πλέον ξεπεράσει αριθμητικά τους άστεγους Νεοϋορκέζους!!! (https://www.breitbart.com/politics/2023/06/27/nyc-milestone-migrants-outnumber-new-yorkers-in-homeless-shelters/).


Το σημείο καμπής – όταν οι παράνομοι ή «αιτούντες άσυλο» ξεπερνούσαν αριθμητικά τους άστεγους της πόλης – ήρθε την Κυριακή 25 Ιουνίου, όταν οι παράνομοι μετανάστες που καταγράφηκαν υπό τη φροντίδα της πόλης έφτασαν τους 50.000 (https://www.nbcnewyork.com/news/local/nyc-housing-more-asylum-seekers-than-homeless-nyers-in-migrant-crisis-first/4455469/).

 Εν τω μεταξύ, υπάρχουν περίπου 49.700 άστεγοι Νεοϋορκέζοι σε τοπικά καταφύγια. (Σχετικά: Εξοργισμένος ο Δήμαρχος της ιερής πόλης της Νέας Υόρκης καθώς τα μισά δωμάτια του ξενοδοχείου γεμίζουν με παράνομους αλλοδαπούς. https://www.naturalnews.com/2023-05-19-mayor-new-york-angry-hotel-filled-illegal-aliens.html)

Οι αναφορές σημειώνουν ότι το εκτεταμένο σύστημα καταφυγίων αστέγων της Νέας Υόρκης έχει ουσιαστικά διπλασιαστεί σε πληρότητα λόγω της πρόσφατης εισροής παράνομων μεταναστών (https://migrants.news/), κυρίως από χώρες της Λατινικής Αμερικής όπως η Βενεζουέλα, ο Ισημερινός και η Κολομβία.

Η κράτηση των 50.000 λαθρομεταναστών σε καταφύγια κάνει τα πράγματα πιο ακριβά, ειδικά για τους φορολογούμενους της πόλης. Χωρίς άδειες εργασίας, πολλοί αποκαλούμενοι ως «αιτούντες άσυλο» δεν είναι σε θέση να εργαστούν για να πληρώσουν για τις βασικές ανάγκες. Αυτοί οι παράνομοι δεν δικαιούνται επίσης τις ίδιες παροχές δημόσιας βοήθειας με τους πολίτες. Και για τους μετανάστες, η πόλη δεν εισπράττει το συνηθισμένο μερίδιό της από επιδοτήσεις καταφυγίων από τις πολιτειακές και ομοσπονδιακές κυβερνήσεις.

Η πόλη υπό τον Δημοκρατικό δήμαρχο Eric Adams έχει ήδη δαπανήσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολλάρια σε χρήματα των φορολογουμένων (https://www.nytimes.com/2023/06/28/nyregion/nyc-homeless-shelter-population.html) για να στεγάσει τους παράνομους από τότε που άρχισαν να φτάνουν σε μεγάλους αριθμούς από την άνοιξη του 2022. Μέχρι την άνοιξη του 2024, η πόλη αναμένει ότι ο λογαριασμός θα αυξηθεί μεταξύ 4 και 4,5 δισεκατομμυρίων δολλαρίων (https://www.newsmax.com/newsfront/migrants-nyc-adams/2023/06/27/id/1125086/).

Οι παράνομοι μετανάστες στεγάζονται σε πάνω από 150 τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων, κανονικών καταφυγίων αστέγων, τεράστιων «κέντρων έκτακτης ανάγκης» και «κέντρων ανάπαυλας».

 

Η Νέα Υόρκη είναι απίθανο να λάβει κρατική ή ομοσπονδιακή βοήθεια για την αντιμετώπιση των παράνομων

«Βλέπετε από τους σημερινούς αριθμούς ότι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο καμπής» (https://www.foxnews.com/politics/more-nyc-migrants-city-shelters-than-homeless-first-time-ever-tipping-point), δήλωσε η αντιδήμαρχος Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Anne Williams-Isom. «Τώρα έχουμε περισσότερους αιτούντες άσυλο στη φροντίδα μας από τους παλιούς Νεοϋορκέζους. Όλοι αντιμετωπίζουμε μια ανθρωπιστική κρίση εδώ στους πέντε δήμους».

Ενώ η Williams-Isom πιστεύει ότι είναι σημαντικό για την πόλη να καλωσορίσει το κύμα των παράνομων μεταναστών με αξιοπρέπεια, παραδέχτηκε ότι οι αριθμοί είναι «μη βιώσιμοι» λόγω περιορισμένων πόρων.

«Η καρδιά μου ραγίζει λίγο και έχω αυτά τα αντικρουόμενα συναισθήματα», δήλωσε η Williams-Isom ενώ περιηγούνταν σε ένα νέο κέντρο αφίξεων στο ξενοδοχείο Roosevelt στο κέντρο του Μανχάταν. «[Το προσωπικό] εργάζεται 12ωρες βάρδιες. Πιστεύαμε ότι θα βλέπαμε κάποια ανακούφιση. Αλλά δεν έρχεται ανακούφιση. Δεν έρχεται το ιππικό».

Από την άνοιξη του 2022, περισσότεροι από 81.200 λεγόμενοι «αιτούντες άσυλο» έχουν εισρεύσει στο σύστημα υποδοχής της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με την Williams-Isom, και χιλιάδες περισσότεροι συνεχίζουν να εισρέουν κάθε εβδομάδα.

«Είμαστε ακόμα στη μέση αυτού του κύματος [μετανάστευσης]», δήλωσε η Williams-Isom. «Και έτσι, θα αυξηθεί, θα μειωθεί; Δεν έχω ιδέα γιατί απλά το αντιμετωπίζουμε από την άποψη του τι έρχεται στην μπροστινή πόρτα και κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε καθώς οι άνθρωποι έρχονται στην μπροστινή πόρτα».

«Ξέρω ότι βρισκόμαστε σε οριακό σημείο» (https://collapse.news/), πρόσθεσε. «Και η καρδιά μου ραγίζει όταν βλέπω παιδιά να έρχονται στο κέντρο άφιξής μας και να κάθονται εκεί και να είναι εξαντλημένα και να αναρωτιούνται και να ελπίζουν ότι έχουμε αρκετό χώρο για αυτά».

 

Ο δήμαρχος μπορεί να ζητήσει από τους κατοίκους να στεγάσουν τους μετανάστες στα .....σπίτια τους!!!!!!!!!!!!!!!

[σ.σ. ΠΟΛΥ ΞΥΠΝΙΟΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ...]

Καθώς οι αξιωματούχοι της Νέας Υόρκης συνεχίζουν να αγωνίζονται να στεγάσουν τους σχεδόν 100.000 παράνομους μετανάστες στην πόλη, ο Adams πρότεινε τη δυνατότητα στέγασης των μεταναστών σε ιδιωτικές κατοικίες (https://dailycaller.com/2023/06/27/nyc-shelters-homeless-people-migrants/).

"Είναι το όραμά μου να κάνω το επόμενο βήμα σε αυτό, να πάω στις περιοχές που βασίζονται στην πίστη και να τους μεταφέρω σε ιδιώτες, υπάρχουν κάτοικοι που υποφέρουν αυτή τη στιγμή λόγω οικονομικών προκλήσεων", δήλωσε ο Adams. «Έχουν εφεδρικά δωμάτια, έχουν τοποθεσίες και αν μπορέσουμε να βρούμε έναν τρόπο να ξεπεράσουμε τον κανόνα των 30 ημερών και άλλους κανόνες που έχει η κυβέρνηση στη θέση της, μπορούμε να πάρουμε αυτά τα 4,2 δισεκατομμύρια δολλάρια, 4,3 δισεκατομμύρια δολλάρια ίσως τώρα, που ενδεχομένως θα πρέπει να ξοδέψουμε και μπορούμε να τα βάλουμε πίσω στις τσέπες των καθημερινών Νεοϋορκέζων, στους καθημερινούς οίκους λατρείας, αντί να τα βάλουμε στις τσέπες των εταιρειών».

Αυτό έρχεται αφού ο Adams έλαβε ομοίως αντιδράσεις για την κακοποίηση ορισμένων παράνομων που έφταναν στα προάστια της Νέας Υόρκης και στη συνέχεια μήνυσε πάνω από 30 κομητείες της Νέας Υόρκης για τοπικές εντολές που αποσκοπούσαν να εμποδίσουν την πόλη να στεγάσει μετανάστες στις πόλεις τους.

Περισσότερες ειδήσεις σχετικά με τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες που εισρέουν στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορείτε να βρείτε στο InvasionUSA.news.

Παρακολουθήστε αυτό το επεισόδιο του "Health Ranger Report" καθώς ο Mike Adams, ο Health Ranger, παίρνει συνέντευξη από τον βετεράνο συγγραφέα και φωτογράφο Michael Yon για το πώς έχει σχεδιαστεί η εισβολή των μεταναστών και η κατοχή των Ηνωμένων Πολιτειών (https://www.brighteon.com/7cc3adaf-a721-4ed1-965e-c37f0658c482).

(βίντεο)

Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι Health Ranger Report στο Brighteon.com.

Προπαγάνδα βαθέως κράτους: Παράνομοι αλλοδαποί λαθροδιακινητές μπόρεσαν να τρέξουν επιτυχημένα κανάλια βίντεο στο YouTube, το TikTok - αλλά όχι οι Αμερικανοί που λένε αλήθεια για τα εμβόλια.

Ο RFK Jr. επισκέπτεται τα νότια σύνορα, λέει ότι τα νοσοκομεία των ΗΠΑ είναι γεμάτα με τόσες πολλές έγκυες μετανάστριες που οι Αμερικανίδες αναγκάζονται να καθυστερήσουν τους τοκετούς τους.

Πραγματική εισβολή στις ΗΠΑ σε εξέλιξη: Εκατοντάδες χιλιάδες άνδρες σε ηλικία στράτευσης συρρέουν στη χώρα με τη βοήθεια του καθεστώτος Μπάιντεν.

Οι γονείς εξοργίζονται καθώς οι παράνομοι μετανάστες εγγράφονται σε σχολεία του Σικάγο χωρίς ιστορικό υγείας (ενώ οι εντολές εμβολιασμού επιβάλλονται στα παιδιά των ΗΠΑ).

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ: Το καθεστώς Μπάιντεν διασφαλίζει ότι οι παράνομοι μετανάστες που απελευθερώνονται στο εσωτερικό των ΗΠΑ δεν θα επιστρέψουν ποτέ για ακρόαση ασύλου.

 

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Breitbart.com

NBCNewYork.com

NYTimes.com

Newsmax.com

FoxNews.com

DailyCaller.com

Brighteon.com


MAΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.newstarget.com/2023-06-29-more-illegal-immigrants-than-homeless-new-york-shelters.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!