Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Χμμ.... Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό 'Covid' από την 1η Ιουλίου, παγκόσμιο ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ εμβολιασμού του 'Π.Ο.Υ.' !!!!!



 29 Ιουνίου 2023

Από τον Δρ Peter F. Mayer

Την 1η Ιουλίου, το πιστοποιητικό της Ε.Ε. θα αποτελέσει το πρώτο δομικό στοιχείο της παγκοσμίως έγκυρης ψηφιακής πιστοποίησης εμβολιασμών

Το ενδοκοινοτικό πιστοποιητικό λήγει.


Παρ' όλο που ο ΠΟΥ δήλωσε τον Μάϊο ότι το Coral δεν αποτελεί πλέον

παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία, το διεθνές

πρόγραμμα πιστοποίησης εισάγεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για

πανδημίες που δεν έχουν ακόμη κηρυχθεί.

Οι προετοιμασίες για το δίκτυο πιστοποίησης ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, όταν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τον ΠΟΥ για θέματα παγκόσμιας υγείας. Αυτό το μήνα, το δίκτυο ξεκίνησε επίσημα. Η κ. Στέλλα Κυριακίδου, επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων, ανακοίνωσε ότι το εθελοντικό σύστημα πιστοποίησης έχει ήδη υιοθετηθεί από σχεδόν 80 χώρες.

«Το ψηφιακό πιστοποιητικό COVID της ΕΕ, κεντρικός πυλώνας της αντίδρασης της ΕΕ στον Covid, εφαρμόζεται πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο», δήλωσε η κ. Κυριακίδου. 

«Γρήγορα έγινε παγκόσμιο πρότυπο. Συνεργαστήκαμε εντατικά με τους διεθνείς εταίρους μας για να διασφαλίσουμε ότι τα εθνικά πιστοποιητικά τους μπορούν να αναγνωριστούν βάσει του πιστοποιητικού COVID της ΕΕ.»

Τα κράτη μέλη της ΕΕ θα συνεχίσουν να διαχειρίζονται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία θα εκδίδουν ψηφιακά πιστοποιητικά υγείας και αρχεία σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του ΠΟΥ. 

Ο οργανισμός θα πιστοποιεί επίσης τους οργανισμούς πιστοποίησης των κρατών μελών και θα τους συνδέει με την ψηφιακή υποδομή που φιλοξενείται και χρηματοδοτείται από τον ΠΟΥ.

Όπως αναφέρθηκε, ο ΠΟΥ παρουσίασε για πρώτη φορά (https://tkp.at/2021/09/04/impfpass-medizinisch-sinnlos-und-ein-alptraum-fuer-die-privatsphaere/) σχέδια για το παγκόσμιο ψηφιακό διαβατήριο εμβολιασμού στον ιστότοπό του στις 27 Αυγούστου 2021 (https://www.who.int/publications/i/item/WHO-2019-nCoV-Digital_certificates-vaccination-data_dictionary-2021.1). Ο ΠΟΥ αποκάλυψε επίσης τότε ποιος πλήρωσε για να εργαστεί για την πρόταση:

«Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε από το 'Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέητς', την κυβέρνηση της Εσθονίας, το Ίδρυμα Botnar, το κράτος του Κουβέϊτ και το Ίδρυμα Ροκφέλλερ.... 

Οι απόψεις των χορηγών δεν επηρέασαν το περιεχόμενο αυτού του εγγράφου».

Τι θα ήθελε να αποθηκεύσει ο ΠΟΥ μπορεί να βρεθεί στο γλωσσάριο στην ενότητα «Προσωπικά δεδομένα»:

«ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Κάθε πληροφορία που αφορά ένα άτομο το οποίο ταυτοποιείται ή μπορεί να ταυτοποιηθεί, άμεσα ή έμμεσα, από αυτές τις πληροφορίες. Τα προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν: βιογραφικά δεδομένα (προσωπικά δεδομένα) όπως όνομα, φύλο, οικογενειακή κατάσταση, ημερομηνία και τόπο γέννησης, χώρα προέλευσης, χώρα διαμονής, ατομικό αριθμό μητρώου, επάγγελμα, ΘΡΗΣΚΕΙΑ και εθνικότητα. βιομετρικά δεδομένα, όπως φωτογραφία, δακτυλικό αποτύπωμα, εικόνα προσώπου ή ίριδας· Δεδομένα υγείας, καθώς και οποιαδήποτε έκφραση γνώμης σχετικά με το άτομο, όπως αξιολογήσεις της κατάστασης της υγείας του ή / και συγκεκριμένες ανάγκες.

Όλα τα είδη αυτών που ο ΠΟΥ και οι χρηματοδότες άρχοντές του θέλουν από εμάς όσον αφορά τα δεδομένα. Με τακτικές σαλαμιού, αυτό θα επιτευχθεί βήμα προς βήμα.

Το Συμβούλιο της ΕΕ εξέδωσε σύσταση την Τρίτη για να διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση από το σύστημα πιστοποίησης COVID-19 στο παγκόσμιο δίκτυο πιστοποίησης ψηφιακής υγείας του ΠΟΥ. Τα κράτη μέλη ενθαρρύνονται να συνδεθούν, να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο δίκτυο πιστοποίησης της ψηφιακής υγείας του ΠΟΥ. Έως ότου συνδεθούν με το δίκτυο και έως το τέλος του έτους, τα κράτη μέλη θα πρέπει να παραμείνουν συνδεδεμένα με την πύλη της ΕΕ (την υφιστάμενη ψηφιακή υποδομή της ΕΕ για την επαλήθευση των δικαιωμάτων).

Το πιστοποιητικό της ΕΕ λήγει στα τέλη Ιουνίου.

Ευρωπαϊκή ΈνωσηCC BY 4.0, μέσω Wikimedia Commons


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://tkp.at/2023/06/29/eu-covid-zertifikat-ab-1-juli-weltweiter-digitaler-impfpass-der-who/


4 σχόλια:

  1. Νά πάνε νά γα@@@ούνε ψηφιακά...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο διεθνώς προωθούμενος ψευτο-μεσσίας Αντίχριστος, με το σύμβολο 666, κάνει ό,τι μπορεί για να ελέγχει και να αιχμαλωτίσει τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ.

    Λεόντιος Μοναχός, Αγιορείτης ∆ιονυσιάτης.

    https://imdleo.gr/apocalypse/all_Iw_Apocalypse+LMD.pdf

    Για να διαβάσετε το προαναφερόμενο κείμενο (της Αποκάλυψης), πρέπει να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή το επόμενο δωρεάν πρόγραμμα, Adobe Acrobat Reader:

    https://get.adobe.com/reader

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΔΟΥΛΙΚΗ ΛΟΥΛΟΥ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΧΑΡΑΡΑΙΝΑ ΚΑΙ Η ΣΒΑΜΠΑΙΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ 84 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02qGfj2qfpBbyTzQtacUschu8HFJeM9Qpn3HJ34BKTWeRTdyHz6vvXGyijn7WuA9vTl&id=100069421080975

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!