Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ: «Ασυνήθιστο κύμα» σε σοβαρές περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας χτυπά νεογέννητα και βρέφη στο Ηνωμένο Βασίλειο



Ο ΠΟΥ εξέδωσε προειδοποίηση σχετικά με μια «ασυνήθιστη αύξηση» των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας σε μωρά που γεννήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αύξηση της μυοκαρδίτιδας ήταν δραματική. Ένα νοσοκομείο στην περιοχή της Νότιας Ουαλίας ανέφερε μόνο μία περίπτωση μυοκαρδίτιδας σε βρέφη και νεογνά τα τελευταία έξι χρόνια.

Ωστόσο, σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους, μεταξύ Ιουνίου 2022 και Απριλίου 2023, «δέκα μωρά ηλικίας κάτω των 28 ημερών παρουσίασαν συμπτώματα μυοκαρδίτιδας» στο ίδιο νοσοκομείο.

«Ξέρω τι σκέφτεστε σε αυτό το σημείο», δήλωσε ο παρουσιαστής των Epoch Times, Roman Balmakov. «Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε αυτή την αύξηση των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας σε μωρά κατά τα έτη 2022 έως 2023; Θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση με τη μεγάλης κλίμακας ώθηση για να εμβολιαστούν πλήρως όλοι στη χώρα, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων;

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) υποψιάζεται ότι ο εντεροϊός θα μπορούσε να είναι η αιτία αυτής της ανησυχητικής αύξησης των ποσοστών μυοκαρδίτιδας. Ωστόσο, αναγνωρίζουν ότι τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας που οφείλονται σε αυτόν τον ιό είναι συνήθως «σπάνια».

Παραμένει αινιγματικό το γιατί ο ΠΟΥ δεν εξετάζει ή δεν διεξάγει έρευνα για το εάν το πειραματικό εμβόλιο, το οποίο έχει χορηγηθεί σε εκατομμύρια έγκυες γυναίκες, θα μπορούσε ενδεχομένως να συνδεθεί με αυτή την ανησυχητική τάση.

Τα έγγραφα της Pfizer αναφέρουν λεπτομερώς ότι η «διαπλακουντιακή» έκθεση (https://www.phmpt.org/wp-content/uploads/2023/04/125742_S2_M1_pllr-cumulative-review.pdf?ref=vfox) στο εμβόλιο μπορεί και συμβαίνει.

Ίσως ο ΠΟΥ θα πρέπει να εξετάσει πιο προσεκτικά και να διερευνήσει εάν αυτό το ανησυχητικό φαινόμενο έχει να κάνει με την ξαφνική αύξηση των ποσοστών μυοκαρδίτιδας μεταξύ των νεογνών στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Το πλήρες βίντεο (https://bit.ly/Oscar-Adames) που καλύπτει αυτό το θέμα, καθώς και τον θάνατο του επαγγελματία μπασκετμπολίστα Oscar Cabrera Adames, είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο (https://bit.ly/Oscar-Adames):

Επαγγελματίας μπασκετμπολίστας κατηγορεί το εμβόλιο mRNA για μυοκαρδίτιδα, πεθαίνει από καρδιακή προσβολή (https://bit.ly/Oscar-Adames)


ΠΗΓΗ: 

https://vigilantfox.substack.com/p/unusual-surge-in-severe-myocarditis?utm_source=substack&utm_medium=email

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!