Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

"Συνεχίστε όλο ευθεία, πρός τόν ΓΚΡΕΜΟ...." !

 

Situationship!


Και ένας νέος τρόπος να βγάζουν τρελά χρήματα οι #ψυχολόγοι, αφροδισιολόγοι κτλ.

Αφού έτσι θέλετε τότε έτσι θα είναι, κανέναν πρόβλημα από εμάς. Έντιμες και ξεκάθαρες κουβέντες!

Ειλικρινά με το τρόπο ζωής της νέας γενιάς έχουμε λύσει το συνταξιοδοτικό μας!!!

Ειδικά από τις διαδικτυακές εφαρμογές γνωριμιών με τα #tinder , #Badoo , #Bumble και ότι άλλο προσφέρει ο #βόθρος του #μεταμοντέρνου κόσμου, εμείς από το χώρος υγείας, έχουμε βγάλει τρελλά χρήματα, αφού οι νεολαίοι αναλώνονται σε εφήμερες σχέσεις και χαραμίζουν τα νιάτα τους άσκοπα και άδικα με συνέπεια να βγαίνουν από αυτές εντελώς ψυχικά τραυματισμένοι και όχι μόνο.

Χαρακτηριστικά τα κρούσματα #σύφιλης στην Αμερική, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παρουσίασαν τον Απρίλιο, σημείωσαν τήν μεγαλύτερη αύξηση, φτάνοντας τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων τα τελευταία 70 χρόνια !!!

Παρομοίως στο Ηνωμένο Βασίλειο είδε, το 2022, τα κρούσματα σύφιλης να φτάνουν στο υψηλότερο επίπεδο από το 1948 !!!

Είπαμε παίδες συνεχίστε όλο ευθεία προς τον γκρεμό αφού στην ζωή είμαστε οι επιλογές μας.

Η απομάκρυνση της κοινωνίας από τις παραδοσιακές τις αξίες και την αντικατάσταση του ιδανικού της δημιουργίας οικογένειας, με φεμινιστικές αρλούμπες, έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη αρνητικών συνεπειών τόσο στην υγεία όσο και στην ψυχική υγεία των ίδιων ανθρώπων.


2 σχόλια:

  1. εκτός από τα λάθος πρότυπα, ένα πρόβλημα είναι ότι δεν μαθαίνουν πια τα παιδιά και οι νέοι να λένε όχι και να φυλάγονται.
    μπαίνουν από πολύ νωρίς στην αναζήτηση σχέσεων για να μην στιγματιστούν ως οπισθοδρομικοί και περίεργοι. αν φθάσουν αλώβητοι σωματικά στα 30 τους, έχουν ήδη ζήσει τόσες απογοητεύσεις, που είναι τόσο κουρασμένοι και απογοητευμένοι ώστε να μην συγκινούνται από μια σχέση που αξίζει.
    ό,τι ήταν σωστό και δοκιμασμένο θεωρείται οπισθοδρομικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί, είναι πικρές διαπιστώσεις, τόσο α λ η θ ι ν έ ς όμως.
      Λές καί οι γονείς των τελευταίων χρόνων, δέν ασχολούνται μέ τήν ανατροφή των παιδιών τους.....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!