Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Η ΝΕΥΡΟΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ!


Ο FDA έχει εγκρίνει την ανθρώπινη μελέτη των εγκεφαλικών εμφυτευμάτων και ο στρατός των ΗΠΑ έχει ήδη αρχίσει να δοκιμάζει εμφυτεύματα εγκεφάλου AI σε ανθρώπους στρατιώτες.

Μια επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών προειδοποίησε ότι η τεχνολογία τσιπ εγκεφάλου που πρωτοστάτησε η Neuralink του Elon Musk θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά για «νευροπαρακολούθηση» που παραβιάζει την «ψυχική ιδιωτικότητα» ή «ακόμη και για την εφαρμογή μορφών αναγκαστικής επανεκπαίδευσης», απειλώντας τα ανθρώπινα δικαιώματα παγκοσμίως.

Ο FDA έχει εγκρίνει την ανθρώπινη μελέτη των εγκεφαλικών εμφυτευμάτων και ο στρατός των ΗΠΑ έχει ήδη αρχίσει να δοκιμάζει εμφυτεύματα εγκεφάλου AI σε ανθρώπους στρατιώτες.

Σε αυτό το βίντεο, ο Dan Dicks του Press For Truth (https://www.bitchute.com/channel/uMyXWmHMxzx4/) εξετάζει τα τρέχοντα και τα τελευταία σημαντικά βήματα προς τον μετανθρωπισμό που πωλούνται για την ευκολία και την υγεία, αλλά στην πραγματικότητα, φαίνεται όλο και πιο πιθανό να εξελιχθεί σε έναν τελικό οργουελιανό εφιάλτη ελέγχου από τις δυνάμεις που δεν θα έπρεπε να κυβερνούν.

(δείτε το βίντεο: https://www.bitchute.com/video/6TYrRuWjduHm/)

Πηγές:

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-12307711/UN-warns-brain-chips-like-Elon-Musks-Neuralink-used-personality-altering-weapons-FDA-approves-tech-human-trials.html

https://www.reuters.com/science/elon-musks-neuralink-gets-us-fda-approval-human-clinical-study-brain-implants-2023-05-25/

https://twitter.com/neuralink/status/1661857379460468736

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5120441/Mind-control-AI-chips-alter-persons-moods.html

https://www.thecollector.com/5-ways-transhumanism-is-changing-our-lives/?utm_source=flipboard&utm_content=other

https://www.pnas.org/doi/full/10.1073/pnas.1320040111

https://therededitorial.com/anti-aging-fanatic-who-spends-2m-a-year-to-retain-youth-uses-teen-son-as-blood-boy/

ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/neurosurveillance-and-personality?utm_source=substack&utm_medium=email

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ... ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΙΣ, ΣΤΑΝΛΕΪ ΤΖΟΝΣΟΝ.

    https://rumble.com/v2zlecu--...-..html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε όλα αυτά τα δυστοπικά, απαντάω πάντα με την ίδια φράση : "σιωνισμό ήθελε ο κόσμος μετά τον 2ο ΠΠ, σιωνισμό έχει. Μετά την απομάκρυνσιν εκ του ταμείου της 8ης Μαιου 1945, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!