Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

( Στρατός γιά τά π α ν η γ ύ ρ ι α...) Υπόμνημα του - σοβαρού; - Π ε ν τ α γ ώ ν ο υ : Οι 'τρανσέξουαλς' στρατιώτες (!!!!), μπορούν νά ΠΑΡΑΛΗΨΟΥΝ τίς στρατιωτικές αναπτύξεις, εάν βρίσκονται σέ «ορμονοθεραπεία»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Ένα υπόμνημα, που διέρρευσε από το Πεντάγωνο περιγράφει ειδικούς κανόνες για τους 'τρανσέξουαλς' στρατιώτες, που τους επιτρέπουν να ....παρακάμπτουν τις στρατιωτικές αναπτύξεις.

Το υπόμνημα του Φεβρουαρίου 2023 εκδόθηκε από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (DOD) και περιγράφει τη θεραπεία στο Womack Army Medical Center (WAMC) στο Fort Liberty.



Σε ειδήσεις που θα κάνουν τους εχθρούς της Αμερικής να τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, το σημείωμα αναφέρει ότι οι 'τρανσέξουαλς' στρατιώτες, μπορούν να αποφύγουν την ανάπτυξη για έως και 300 ημέρες εάν λαμβάνουν «ορμονοθεραπεία».

Το σημείωμα που διέρρευσε αποκτήθηκε και δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά από το The Dossier και αποκαλύπτει την ανησυχητική ατζέντα "woke" που έχει μολύνει τον στρατό της Αμερικής.

Τα περισσότερα μέλη της υπηρεσίας «θα χρειαστούν έως και 300 ημέρες για να σταθεροποιηθούν στη θεραπεία ορμονών διασταυρούμενου φύλου και θα παραμείνουν σε κατάσταση μη ανάπτυξης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», αναφέρει το υπόμνημα του Πενταγώνου.

Ωστόσο, αυτό το χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από το πότε το μέλος της υπηρεσίας είναι «κλινικά σταθεροποιημένο».

Το σημείωμα αναφέρει επίσης ποιες άλλες θεραπείες και χειρουργικές επεμβάσεις μπορούν να λάβουν οι τρανσέξουαλ στρατιώτες στο WAMC με έξοδα των φορολογουμένων.

Μετά από 12 μήνες ορμονοθεραπείας, τα διεμφυλικά μέλη της υπηρεσίας μπορούν να ζητήσουν «χειρουργική φροντίδα», όπως χειρουργική επέμβαση «άνω» και «κάτω», σύμφωνα με το DOD.

Είπε ότι τα τρανσέξουαλ μέλη της υπηρεσίας θα μπορούσαν επίσης να ζητήσουν χειρουργική επέμβαση χωρίς πρώτα να λάβουν ορμονοθεραπεία.

Το σημείωμα ανέφερε ότι η «ανώτερη» χειρουργική επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί στο WAMC και είναι ένα καλυπτόμενο όφελος.

Ωστόσο, οι χειρουργικές επεμβάσεις που δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν στο WAMC, συμπεριλαμβανομένης της χειρουργικής επέμβασης και της χειρουργικής επέμβασης "εκθήλυνσης φωνής", δεν καλύφθηκαν.

Σε όλα τα μέλη της μεταβατικής υπηρεσίας θα προσφερθεί θεραπεία φωνής και επικοινωνίας, ανέφερε το σημείωμα.

Ωστόσο, το σημείωμα παρέλειψε να σημειώσει, τι σχέση έχει η χειρουργική επέμβαση, με την υπεράσπιση των συμφερόντων του έθνους.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/pentagon-memo-transgender-soldiers-skip-deployments-hormone-therapy/


1 σχόλιο:

  1. Γιαυτό δεν τον ήθελαν οι σιωνιστές. Είχαν απο τότε το σχέδιο kalergi και την επιβολή της ανωμαλίας και ήταν εμπόδιο στα σχέδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!