Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

ΣΚΕΤΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Οι πλούσιοι πιστεύουν, ότι οι ΦΤΩΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ καί τά ΠΑΙΔΙΑ είναι ....α ν α λ ώ σ ι μ α! Η βιομηχανία της σ ε ξ ο υ α λ ι κ ή ς δουλείας!

 


Αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο έχω σκεφτεί να γράψω εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν το έχω κάνει επειδή το βρίσκω τόσο ενοχλητικό. 

Μην περιμένετε ότι αυτό θα είναι μια εις βάθος εξερεύνηση του θέματος, επειδή η έρευνα που έχω κάνει μέχρι στιγμής μου λέει ότι θέλω μόνο να μάθω τόσα όσα αντέχω. 

Αλλά είναι σίγουρα ένα θέμα για το οποίο όλοι πρέπει να είναι καλύτερα ενημερωμένοι.



Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό τώρα είναι επειδή η ταινία The Sound of Freedom κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 4 Ιουλίου και ήθελα να βοηθήσω στην προώθησή της.

Η ταινία ασχολείται κυρίως με τη σεξουαλική εμπορία παιδιών και επικεντρώνεται στην Κολομβία της Νότιας Αμερικής, η οποία είναι προφανώς μία από τις κύριες πηγές απαγωγής παιδιών και πώλησής τους στη βιομηχανία σεξουαλικών σκλάβων.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η Κολομβία χρησιμοποιείται τόσο πολύ μπορεί να είναι επειδή η υποδομή για απαγωγές δημιουργήθηκε εδώ και πολύ καιρό από τα κολομβιανά 'καρτέλς' ναρκωτικών και τις απαγωγές τους για λύτρα.


Εδώ είναι το πιο πρόσφατο τρέϊλερ του Freedom. (https://youtu.be/Rt0kp4VW1cI)

Σύμφωνα με την ταινία, η σεξουαλική εμπορία παιδιών είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη παράνομη επιχείρηση στον κόσμο, έχοντας ήδη ξεπεράσει το παράνομο εμπόριο όπλων σε χρήματα, που παράγονται και με ρυθμό να ξεπεράσει το εμπόριο ναρκωτικών στο όχι πολύ μακρινό μέλλον.

Εδώ είναι το πρωτότυπο τρέϊλερ. (https://youtu.be/cfn2oy9bYdM)

Εδώ είναι ένα παλαιότερο 'ντοκυμαντέρ' για τη βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολλαρίων της εμπορίας σεξ νεαρών γυναικών από την Ανατολική Ευρώπη. (https://youtu.be/dtT0V7yNgow)

Τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία της σεξουαλικής δουλείας έχει εκτοξευθεί στα ύψη καθώς η οικονομική ανισότητα έχει αυξηθεί σε όλο τον κόσμο. 

Το γεγονός της κρίσης του διαίρει και βασίλευε της απάτης του covid έχει πάρει όλο και περισσότερα χρήματα από τις μεσαίες και κατώτερες τάξεις και τα έχει βάλει στα χέρια των εξαιρετικά πλουσίων. 

Οι υπάρχοντες δισεκατομμυριούχοι αύξησαν τον πλούτο τους κατά 30%, περισσότεροι από 300 νέοι δισεκατομμυριούχοι και αμέτρητοι νέοι εκατομμυριούχοι δημιουργήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς τα χρήματα που χάθηκαν από ανθρώπους της χαμηλής και μεσαίας τάξης βρήκαν το δρόμο τους στα χέρια εκείνων που ήταν αρκετά αδίστακτοι για να επωφεληθούν από την απάτη του covid. 

Το αποτέλεσμα ήταν ότι πολλά από αυτά τα νεόπλουτα άτομα έχουν τώρα πολλά χρήματα να ξοδέψουν για τις δόλιες πράξεις τους, κάνοντας τη ζήτηση να φτάσει στα ύψη.

Τα θύματα συχνά εξαπατώνται και νομίζουν ότι θα κάνουν κάτι άλλο, αλλά από τη στιγμή που μαθαίνουν ότι τους έχουν πει ψέμματα, είναι πολύ αργά, βρίσκονται σε μια θέση όπου δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Μια απαγωγή συχνά ξεκινά όταν αδίστακτοι άνδρες ή γυναίκες πείθουν μια ανυποψίαστη γυναίκα ή τη μητέρα ενός παιδιού να πιστέψει ότι μπορούν να προσφέρουν σε αυτή τη γυναίκα ή το παιδί μια δουλειά σε μια άλλη, συχνά πλουσιότερη χώρα. 

Οι νεαρές γυναίκες ενημερώνονται ότι θα είναι εργάζονται ως σερβιτόρες, ως οικονόμοι, σε ένα ξενοδοχείο, ή ίσως σε ένα εργοστάσιο.

Μερικές μητέρες είναι τόσο απελπισμένες έχοντας πέντε. ή περισσότερα παιδιά, που θα πουλήσουν ένα. ή περισσότερα, από αυτά για ένα ψίχουλο. 

Στα θύματα συχνά λένε, ότι θα κάνουν καλές δουλειές σε ένα απομακρυσμένο εργοστάσιο και ότι αυτοί (οι απαγωγείς) θα στείλουν μέρος του εισοδήματος του παιδιού στο σπίτι για να βοηθήσουν τη μητέρα, ή τους γονείς, να στηρίξουν την οικογένεια. 

Αυτό το ψέμμα χρησιμοποιείται για να ενθαρρύνει τη συμμετοχή.

Αυτές οι νεαρές γυναίκες και μητέρες ενημερώνονται ότι ο άνδρας ή η γυναίκα που κάνει τη μεταφορά θα πληρώσει όλα τα έξοδα για να τους πάρει διαβατήρια και να καλύψει τα έξοδα ταξειδίου. 

Αυτό ισχύει συχνά, εκτός από το ότι, για να καταστεί δύσκολο για τα θύματα να εντοπιστούν, η χώρα όπου καταλήγουν συχνά ΔΕΝ είναι η χώρα όπου τους είπαν ότι πήγαιναν. 

Αλλά οι νεαρές γυναίκες και τα παιδιά συχνά δεν γνωρίζουν τίποτα καλύτερο, επειδή μόλις μπουν στο αεροπλάνο - συνήθως για πρώτη φορά - παύουν να ακούν τη μητρική τους γλώσσα.

Πολλές γυναίκες και παιδιά απάγονται από το δρόμο.

Πολλοί διακινητές συχνά εμπλέκονται μόνο σε διευθετήσεις, απαγωγές και μεταφορές. Κατά την προσγείωση στον προορισμό, ο διακινητής θα συναντήσει τον αγοραστή, ο οποίος πληρώνει τον διακινητή για τις νεαρές γυναίκες ή τα παιδιά και τα φορτώνει σε ένα φορτηγό με όλα τα άλλα νέα θύματα για να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο ή σπίτι. 

Σε αυτό το σημείο, πολλοί από εκείνους που είναι αρκετά μεγάλοι για να συνειδητοποιήσουν ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνονται, γίνονται καχύποπτοι, αλλά συνήθως είναι τόσο μπερδεμένοι που δεν κάνουν τίποτα

Αυτό το ξενοδοχείο, ή το σπίτι, μπορεί να είναι ή όχι εκεί όπου αρχίζουν να εργάζονται. 

Αν δεν είναι, θα καθαριστούν και θα παρελάσουν μπροστά σε υποψήφιους αγοραστές, οι οποίοι, αν επιλεγούν, θα γίνουν οι «εργοδότες», ή οι μαστροποί τους.

Μόλις φτάσουν στον τελικό προορισμό, οι νεαρές γυναίκες πέφτουν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τους προαγωγούς τους για να πάρουν αποφάσεις. Εάν επιβεβαιωθεί ότι είναι παρθένες, θα αποτελέσουν ένα πολύ ακριβό βραβείο για τον πρώτο πελάτη. 

΄Αν δεν είναι παρθένες, συχνά βιάζονται από τους προαγωγούς τους και στη συνέχεια μπαίνουν σε ένα δωμάτιο, όπου όλοι οι πελάτες που ακολουθούν τις βιάζουν. 

Για τις νέες γυναίκες, αυτό μπορεί να συμβεί 15 ή περισσότερες φορές την ημέρα.

Είναι δύσκολο να πάρουμε πληροφορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει στα παιδιά, επειδή πολλά καταλήγουν νεκρά ή τραυματισμένα. Οι ιστορίες τους σπάνια λέγονται δημόσια.

Εάν ένας μαστροπός πρέπει να συγκεντρώσει κάποια χρήματα, μπορεί να πουλήσει μια γυναίκα ή ένα παιδί σε έναν άλλο μαστροπό. Μερικές φορές μια γυναίκα μπορεί να πωληθεί 20 ή 30 φορές!!!....

Η διαφυγή είναι δύσκολη για τις νεαρές γυναίκες επειδή ο μαστροπός τους κρατά το διαβατήριό τους και δεν έχουν άλλη μορφή ταυτότητας, συχνά δεν μπορούν ποτέ να φύγουν από το ξενοδοχείο, δεν ξέρουν πού βρίσκονται, δεν γνωρίζουν τη γλώσσα και ποτέ δεν πληρώνονται αρκετά για να επιβιώσουν ακόμα κι αν μπορούσαν να δραπετεύσουν.

 Ο νταβατζής συνήθως κρατά όλο το εισόδημα.

Λόγω της ευάλωτης θέσης τους, η προοπτική διαφυγής για ένα παιδί είναι ακόμη μικρότερη. 

Μερικές φορές καθαρίζονται, τους δίνονται αξιοπρεπή ρούχα και στήν συνέχεια παρελαύνουν μπροστά σε υποψήφιους αγοραστές. 

Δεν είναι όλοι οι αγοραστές νταβατζήδες που εργάζονται στην επιχείρηση. 

Μερικοί τους αγοράζουν ως προσωπικούς σκλάβους του σεξ. 

Το παιδί μπορεί να εκπλαγεί όταν φτάσει σε ένα απομακρυσμένο αρχοντικό. 

Πολλά από αυτά τα παιδιά δεν διαρκούν πολύ και πεθαίνουν, αυτοκτονούν, ή σκοτώνονται και αντικαθίστανται από ένα νέο παιδί. 

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ.

Θα ήταν κοντόφθαλμο εκ μέρους μου να μην αναφέρω τον πρώην βασιλιά της βιομηχανίας σκλάβων του σεξ στις ΗΠΑ, Jeffery Epstein. Κανείς δεν έχει ερευνήσει αυτόν τον άνθρωπο και τις διασυνδέσεις του πιο διεξοδικά από τη Whitney Webb. Τα δύο βιβλία της για τον Epstein έχουν παράσχει στον κόσμο την πιο λεπτομερή διαθέσιμη έρευνα σχετικά με τις σκοτεινές συνδέσεις του Epstein με την ελίτ του κόσμου, τον στρεβλό παιδοφιλικό τρόπο ζωής τους, τα τεράστια χρηματικά ποσά που αλλάζουν χέρια, τη δωροδοκία στοχευμένων ανθρώπων και πώς όλα αυτά συνδέονται με τις υπηρεσίες πληροφοριών και το οργανωμένο έγκλημα. 

Μπορείτε να δείτε εδώ τους δύο τόμους του One Nation Under Blackmail: The Sordid Union Between Intelligence and Organized Crime that Gave Rise to Jeffrey Epstein  Εδώ (https://www.amazon.com/Books-Whitney-Webb/s?rh=n%3A283155%2Cp_27%3AWhitney+Webb)


4 σχόλια:

  1. Ζητώ συγγνώμη, παρέλειψα τον σύνδεσμο του παραπάνω άρθρου.


    https://secularheretic.substack.com/p/the-sex-slavery-industry?utm_medium=email

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Εισαγγελέας που είναι; Ο Ηλίας Κυριαζής δημιουργός comics προωθεί ως κάτι φυσιολογικό την παιδεραστία!

    https://www.oparlapipas.gr/2023/07/comics.html#more

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ανώτερη Διευθύντρια Ιατρικών Υπηρεσιών της Planned Parenthood, Dr. Deborah Nucatola, διαπραγματεύεται τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να γίνουν οι αμβλώσεις ώστε να διατηρηθούν άθικτα συγκεκριμένα όργανα για τη συγκομιδή τους.

    https://twitter.com/vas_mor/status/1676638031665659933

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!