Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Ιός καρκίνου βρέθηκε σε εμβόλια COVID: «Αυτό φαίνεται πολύ άσχημο», λέει ο Δρ Peter McCullough

 



(Δρ. Peter McCullough, πηγή: https://inspiredsuccessmagazine.com/dr-peter-mccullough-be-bold-and-relentless/)

«Το SV40 είναι ένα γνωστό τμήμα του DNA που προάγει τον καρκίνο. Και ναι, βρίσκετα στα εμβόλια», ανέφερε ο McCullough.

«Αυτό που σας λέω είναι ότι τα εμβόλια προωθούν τον καρκίνο μέσω του SV40 και αναστέλλουν την ικανότητά μας να καταπολεμήσουμε τον καρκίνο καταστέλλοντας το σύστημα καταστολής όγκων. Έτσι τώρα αυτό φαίνεται πολύ κακό. Κάθε σύστημα δείχνει ότι τα ποσοστά καρκίνου έχουν αυξηθεί. Έτσι, αυτό είναι αναμφισβήτητο. Το μεγάλο ερώτημα είναι, πόσο από αυτό οφείλεται στα εμβόλια;».

Πλήρες κείμενο για αυτό το βίντεο:



Δρ. McCullough: «Εκτός από τη διακύμανση της ποσότητας του αγγελιοφόρου RNA σε αυτό [εμβόλια COVID], υπάρχει μόλυνση με cDNA. Αυτά είναι μικρά θραύσματα DNA που προέρχονται από τη διαδικασία κατασκευής. Και ένας από αυτούς, Alex, δεν πρόκειται να το πιστέψεις αυτό, είναι ο SV40. Ο SV40 είναι ένα γνωστό τμήμα του DNA που προάγει τον καρκίνο. Και ναι, βρίσκεται στα εμβόλια».

Alex Jones: «Δεν είμαι επιστήμονας σαν εσένα και διάσημος δημοσιευμένος άνθρωπος, αλλά ξέρω ότι οι κύριες ειδήσεις αναφέρουν πολλούς καρκίνους - είδα ομοσπονδιακά έγγραφα. Υπολόγισαν ότι 98 εκατομμύρια Αμερικανοί είχαν καρκίνο ή σχετικό καρκίνο από μόλυνση SV40 στη δεκαετία του '50, του '60 και του '70 με ζωντανή πολιομυελίτιδα. Εξηγήστε τι είναι ο SV40 ή αλλιώς ο Ιός του Πιθήκου 40 και πόσο μεγάλη υπόθεση είναι αυτό που μόλις είπατε. Και το βλέπω αυτό στη βιβλιογραφία τώρα που το SV40 είναι εκεί».

Δρ. McCullough: «Ο SV40 ενεργοποιεί τα καρκινικά γονίδια στο ανθρώπινο σώμα. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, η πρωτεΐνη ακίδα, το τμήμα S2 σε ένα έγγραφο από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ από τον Singh και τους συνεργάτες του βλάπτει τα συστήματα καταστολής όγκων P53 και BRCA. Αυτό που σας λέω είναι ότι τα εμβόλια προωθούν τον καρκίνο μέσω του SV40 και αναστέλλουν την ικανότητά μας να καταπολεμήσουμε τον καρκίνο καταστέλλοντας το σύστημα καταστολής όγκων. Συνεπώς αυτό τώρα είναι πολύ άσχημο. Κάθε σύστημα δείχνει ότι τα ποσοστά καρκίνου έχουν αυξηθεί. Έτσι, αυτό είναι αναμφισβήτητο. Το μεγάλο ερώτημα είναι, πόσο από αυτό οφείλεται στα εμβόλια;».

Ο Δρ. McCullough δεν είναι ο μόνος ιατρός που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα αυξανόμενα ποσοστά καρκίνου. Ο παθολόγος Δρ. Ryan Cole έχει παρατηρήσει, μαζί με συναδέλφους του,  ότι οι καρκίνοι έχουν απογειωθεί και επιστρέφουν "σαν πυρκαγιά". 

Αυτά είναι αρκετά ανησυχητικά ευρήματα.

(βίντεο εντός του συνδέσμου)


(Δρ. Ryan Cole, https://account.idahostatesman.com/paywall/subscriber-only?resume=256497646&intcid=ab_archive)

ΠΗΓΗ: https://vigilantfox.substack.com/p/cancer-virus-found-in-covid-shots?utm_source=substack&utm_medium=email

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


1 σχόλιο:

  1. Προσπαθούν νά μειώσουν τόν παγκόσμιο πληθυσμό.
    Τά παρανο'ι'κά - σατανικά μυαλά τής ελίτ, επιδιώκουν μέ κάθε τρόπο καί μέσο ό,τι
    καί ό διάβολος,....τόν αφανισμό τού ανθρώπινου
    είδους.
    Ευτυχώς πού Π Α Ν Τ Α τήν τελευταία λέξη τήν έχει
    Ο Παντοδύναμος ΘΕΟΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!