Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Οι ιατροί ΜΗΝΥΟΥΝ τόν διαχειριστή του (κοιμισμένου Τζό) Μπάϊντεν, γιά τόν αποκλεισμό της ι β ε ρ μ ε κ τ ί ν η ς, ως θεραπεία Covid ! ! !

 

Doctors Sue Biden Admin for Blocking Ivermectin as 'Covid' Treatment!


Η κυβέρνηση του Δημοκρατικού (;;;;;) προέδρου Τζό Μπάϊντεν έχει πληγεί με ομοσπονδιακή Α Γ Ω Γ Η  για παράνομη παρεμπόδιση της χρήσης του αντιιικού φαρμάκου ιβερμεκτίνη ως θεραπεία Covid.

Μια ομάδα γιατρών μηνύει την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS), κατηγορώντας τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες ότι «λένε ψέμματα στο κοινό» σχετικά με την ιβερμεκτίνη.


Η αγωγή κατατέθηκε στη Νότια Περιφέρεια του Τέξας των ΗΠΑ στο Galveston, ανέφερε το The Texan (https://thetexan.news/houston-doctor-files-federal-lawsuit-against-fda-over-ivermectin-statements/).

Οι ενάγοντες, Δρ Mary Talley Bowden, Paul E. Marik και Robert L. Apter, υποστηρίζουν ότι η FDA έχει υπερβεί την εξουσία της παρεμβαίνοντας αδικαιολόγητα (https://slaynews.com/news/ivermectin-lowers-chance-covid-death-92-percent-study/) στην ιατρική πρακτική τους.

Οι γιατροί αμφισβητούν την απεικόνιση της ιβερμεκτίνης από τον FDA ως «επικίνδυνη» για ανθρώπινη κατανάλωση.

Σημειώνουν ότι η FDA έχει εγκρίνει την ιβερμεκτίνη για ανθρώπινη χρήση από το 1996 για μια ποικιλία ασθενειών.

Ωστόσο, ισχυρίζονται ότι με την έλευση της πανδημίας COVID-19, ο FDA άρχισε να δημοσιεύει έγγραφα και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποθαρρύνοντας τη χρήση του αντι-ιικού φαρμάκου για τη θεραπεία του COVID-19.

«Μηνύουμε τον FDA για ψέμματα στο κοινό σχετικά με την ιβερμεκτίνη», δήλωσε ο Δρ Bowden.

Έγιναν ισχυρισμοί ότι το αρχικό άρθρο παραποίησε το νόμο δηλώνοντας την επίσημη στάση του FDA κατά της χρήσης ιβερμεκτίνης χωρίς να αναφέρει ότι οι γιατροί είχαν τη δυνατότητα να χορηγούν το φάρμακο.

Η νομοθεσία των ΗΠΑ (https://uscode.house.gov/view.xhtml?req=granuleid:USC-prelim-title21-section396&num=0&edition=prelim) αναφέρεται στην καταγγελία, συμπεριλαμβανομένης της διάταξης ότι ο FDA «δεν μπορεί να παρεμβαίνει στην εξουσία ενός παρόχου υγειονομικής περίθαλψης να συνταγογραφεί ή να χορηγεί οποιαδήποτε νομικά επισημασμένη συσκευή σε έναν ασθενή για οποιαδήποτε κατάσταση ή ασθένεια στο πλαίσιο μιας νόμιμης σχέσης επαγγελματία υγείας-ασθενούς».

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/doctor-sue-biden-admin-blocking-ivermectin-covid-treatment/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!