Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Τό Συνδικάτο των Γάλλων αστυνομικών, μιλάει Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α : «Είμαστε σέ ΠΟΛΕΜΟ»...... Καί δέχεται ΣΦΟΔΡΗ επίθεση γι' αυτό.....

 ΟΣΟΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΑΝΕΙΠΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ,  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.....



ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

«Σήμερα, η αστυνομία είναι σε υπηρεσία μάχης επειδή είμαστε σε πόλεμο». 

Αυτό δημοσιεύθηκε από τα γαλλικά αστυνομικά συνδικάτα 'Alliance Police Nationale' και 'Unsa Police' σε δελτίο τύπου.

Οι εικόνες που βλέπουμε από τις μεγάλες γαλλικές πόλεις δεν αφήνουν καμμία αμφιβολία ότι αυτό είναι αλήθεια. 


Η φόρμουλα "συνθήκες εμφυλίου πολέμου", την οποία χρησιμοποίησα και εδώ χθες, είναι στην πραγματικότητα πολύ αδύναμη: 

αυτοκίνητα πυρπολούνται σε όλη τήν χώρα, ένας οργισμένος όχλος λεηλατεί καταστήματα και εισβάλλει ακόμη και σε αστυνομικά τμήματα.

Ο όχλος, στον οποίο κυριαρχούν νεαροί Άραβες άνδρες, εμπλέκεται σε πραγματικές οδομαχίες με την αστυνομία. 

Οι παρατηρητές αναφέρουν "Allahu Akbar" και επίσης αντισημιτικούς τόνους.

Οι αστυνομικοί, πολλοί από τους οποίους έχουν ήδη τραυματιστεί, πρέπει να πληρώσουν για όλα αυτά. «Μπροστά σε αυτές τις άγριες ορδές, δεν αρκεί πλέον να ζητάς ηρεμία, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ», γράφει η ένωση αστυνομικών στην ανακοίνωσή της:

«Οι συνάδελφοί μας, καθώς και η πλειοψηφία των πολιτών, έχουν ΒΑΡΕΘΕΙ να υποφέρουν υπό τις προσταγές αυτών των βίαιων μειονοτήτων».

Η διακήρυξη συνεχίζει διαβάζοντας σε «απλή γλώσσα»: Σαφώς, οι δράστες της βίας περιγράφονται ως «επιβλαβή στοιχεία» ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ «ΠΟΛΕΜΟΣ» αντί να «υποταχθούμε» σε αυτούς ή να «συνθηκολογήσουμε» μαζί τους. 

Το συμπέρασμα των αστυνομικών συνδικάτων είναι ότι η κατάθεση των όπλων δεν θα εκτονώσει την κατάσταση – οι ταραχές είναι πολύ βάναυσες για κάτι τέτοιο.

Εδώ είναι σαφές: η αστυνομία έχει φτάσει στο 'αμήν'.

Για αυτό, δέχεται τώρα σφοδρή επίθεση από εκείνους που προστατεύει: Σύμφωνα με την Bild, ο βουλευτής Frédéric Mathieu της αριστερής πτέρυγας "La France Insoumis" επιτέθηκε σκληρά στα συνδικάτα - ένα αστείο που θα μείνει στην ιστορία, καθώς η αριστερά παραδοσιακά βλέπει τον εαυτό της ως συμμάχους των συνδικάτων. Αλλά προφανώς η αφοσίωσή τους έχει μετατοπιστεί στις μειονότητες. Ο Mathieu περιέγραψε το δελτίο τύπου ως «κάλεσμα για εξέγερση και εμφύλιο πόλεμο εναντίον μέρους του πληθυσμού μας».

 

Κλασσική περίπτωση αντιστροφής θύτη-θύματος!

Δεν είναι εκείνοι που λεηλατούν και περιφέρονται βίαια στις πόλεις, αφήνοντας ένα ίχνος καταστροφής στο πέρασμά τους, που προκαλούν την οργή της αριστεράς – αλλά οι πολιτικοί που προσπαθούν επίσης να προστατεύσουν αυτούς τους αστυνομικούς από τον όχλο.

Ο Γάλλος ακροαριστερός Jean-Luc Mélenchon έγραψε στο Twitter: «Τα συνδικάτα που καλούν σε εμφύλιο πόλεμο πρέπει να μάθουν να σιωπούν.(!!!!!!!!!!!!!!!) Έχουμε δει τις δολοφονικές συμπεριφορές στις οποίες οδηγούν τέτοιες δηλώσεις. Η πολιτική εξουσία πρέπει να επαναφέρει την αστυνομία υπό έλεγχο.(!!!!!!!!!!!) Όσοι θέλουν ειρήνη και ησυχία δεν πρέπει να ρίχνουν λάδι στη φωτιά!»

Από όλους τους ανθρώπους, εκείνοι που είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνοι για την τρέχουσα κατάσταση με τα ταμπού, τα στραβά μάτια και την απόκρυψη είναι εξοργισμένοι τώρα εναντίον εκείνων που προσπαθούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά για λογαριασμό τους με κίνδυνο της ζωής και της σωματικής τους ακεραιότητας.

«Πιο ήσυχη νύχτα»

«Τουλάχιστον 719 άνθρωποι συνελήφθησαν σε νέες ταραχές το βράδυ της Κυριακής», γράφει η «Bild»: «Αυτό προέκυψε την Κυριακή το πρωί από μια αρχική εκτίμηση που δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών στο Twitter. 45 αστυνομικοί τραυματίστηκαν στις ταραχές, ανέφερε. 

Χάρη στην ανάπτυξη 45.000 αστυνομικών και χιλιάδων πυροσβεστών, ήταν μια «πιο ήσυχη νύχτα» από την προηγούμενη μέρα.

Εν τω μεταξύ, οι ταραχές έχουν εξαπλωθεί και στην Ελβετία. Στη Λωζάνη, στο γαλλόφωνο τμήμα της Συνομοσπονδίας, σημειώθηκαν ταραχές και υλικές ζημιές το βράδυ της Κυριακής. 

Επτά νέοι συνελήφθησαν, όπως γράφει η (καρασυστημική) πύλη "nau.ch" (http://nau.ch/): αρκετές βιτρίνες καταστημάτων στο κέντρο της πόλης της Λωζάνης έσπασαν.

Οι ταραχές προκλήθηκαν από έναν θανατηφόρο πυροβολισμό από έναν αστυνομικό στον 17χρονο Nahel M. την Τρίτη. 

Είχε μπει μπροστά από ένα σημείο ελέγχου της αστυνομίας και έθεσε σε κίνδυνο άλλους ανθρώπους στην καταδίωξη που ακολούθησε. 

Όταν ένας αστυνομικός κατάφερε να τον σταματήσει, ο γεννημένος στη Βόρεια Αφρική έφηβος πάτησε ξανά το πεντάλ γκαζιού. Ένας αξιωματικός τότε άνοιξε πύρ...

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://reitschuster.de/post/polizeigewerkschaft-spricht-klartext-wir-sind-im-krieg/



2 σχόλια:

  1. Όταν πριν λίγο καιρό Ισλαμιστές μετανάστες στο Παρίσι απειλούσαν τη Λεπέν λέγοντας: «Είμαστε εδώ για να μείνουμε και θα βιάσουμε όλες
    τις λευκές γυναίκες στην Ευρώπη και θα αποκεφαλίσουμε όλους τους άνδρες,
    κατακτήσαμε την Ευρώπη, τώρα είναι δική μας!»

    https://twitter.com/Ameliefrei/status/1676308592805179392

    ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.....
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βιέννη. Ασυνόδευτος, κατατρεγμένος, ανήλικος επενδυτής, παρουσιάζει την τέχνη του

    https://www.oparlapipas.gr/2023/07/eikone-video.html

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!