Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Η σατανική Disney αποκαλύπτει τη νέα σειρά της για ένα μικρό κορίτσι που κληρονομεί την λατρεία κατανάλωσης αίματος, συνοδευόμενη από τελετουργικούς φόνους και ανθρωποθυσίες

 


Μια νέα σειρά της Disney που ονομάζεται "Praise Petey" έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου στο Freeform και το Hulu και είναι ακριβώς το είδος της βρωμιάς που έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε από την κάποτε αξιόπιστη αυτοκρατορία της Disney.


Σύμφωνα με αναφορές (https://www.thegatewaypundit.com/2023/07/latest-disney-production-is-cartoon-is-about-girl/), το "Praise Petey" αφορά ένα νεαρό κορίτσι που κληρονομεί "μια λατρεία που θυσιάζει ανθρώπους και πίνει αίμα, του οποίου το λογότυπο έχει τον Παντεπόπτη Οφθαλμό", για να παραθέσω μια πηγή.

Ένα προϊόν του 20ου τηλεοπτικού animation των Disney Television Studios, το "Praise Petey" είναι κάτι που οι γονείς δεν θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους, παρά το γεγονός ότι φέρει το εμπορικό σήμα της Disney.

Περιγραφόμενο από το 'The Hollywood Reporter' ως «κωμωδία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες», το «Praise Petey» απεικονίζει ένα κορίτσι που αναγκάζεται να μετακομίσει από τη μεγαλούπολη σε «ένα μέρος που ονομάζεται Νέα Ουτοπία», όπου είναι επιφορτισμένη με τη φροντίδα της τελετουργικής λατρείας δολοφονίας του νεκρού πατέρα της.

«Είναι μια κοινότητα που ίδρυσε ο πατέρας της, μόνο που δεν είναι σαν τις περισσότερες», περιέγραψε ο δημοσιογράφος. «Εδώ, όλοι είναι μέρος μιας αίρεσης. Ακόμα χειρότερα; Πιστεύουν ότι η Petey είναι ο προφητευμένη σωτήρας τους».

«Το να είσαι εδώ σημαίνει ότι εκπληρώνεται η προφητεία της επιστροφής της μεγάλης κόρης», λέει ένας από τους χαρακτήρες, με τη φωνή του ηθοποιού John Cho με ψεύτικη νότια προφορά, σε ένα δίλεπτο teaser της παράστασης.

«Είναι εντάξει αυτή η πόλη;» ρωτάει στη συνέχεια ο χαρακτήρας της Petey προτού ένας άλλος χαρακτήρας, με τη φωνή του Kiersey Clemons, απαντήσει, «όχι, λιμοκτονούμε».


(Σχετικά: Η Disney είναι μία από τις πολλές εταιρείες (https://www.newstarget.com/2023-05-25-corporations-lgbt-children-hate-target-budweiser-disney.html) που προωθούν τους ΛΟΑΤ που μισεί τα παιδιά, την ηθική και τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες.)


Η γυναικεία ενδυνάμωση είναι φυσικά ένα εξέχον θέμα στο "Praise Petey"

Προκειμένου να εκπληρώσει την προφητεία του πατέρα της, η Petey πρέπει να επιστρέψει στην πόλη όπου η λατρεία του έχει στραγγαλίσει την περιοχή. Η Petey δεν θέλει να το κάνει αυτό, όμως, και αντ'  αυτού επιλέγει με τσαμπουκά την έξοδό της από αυτό.

Ως συνήθως, η Petey υποστηρίζεται ως ανεξάρτητη, ενδυναμωμένη γυναίκα που αψηφά την πατριαρχία, η οποία είναι ομολογουμένως κακή στο πλαίσιο της υπόθεσης της παράστασης. Η Petey αναλαμβάνει να αφαιρέσει τα στοιχεία λατρείας του πατέρα της από την πόλη και να δώσει στην κοινότητα ένα διαφορετικό μονοπάτι προς τα εμπρός.

«Όχι άλλες ανθρωποθυσίες», λέει η Petey, ντυμένη με ένα «φόρεμα λουλουδιών που παραπέμπει στην ταινία τρόμου 'midsommar'» (*) στα μέλη της κοινότητας της Νέας Ουτοπίας μόλις ενδυναμωθεί. «Έχω ένα όραμα για τη Νέα Ουτοπία και είναι φωτεινό!»

Με άλλα λόγια, η κακή πατριαρχία κατέστρεφε τη Νέα Ουτοπία, οπότε μια γυναίκα έπρεπε να έρθει και να αλλάξει τα πάντα για να τα μετατρέψει σε παράδεισο – εδώ κι αν μιλάμε για ένα τυπικό, προβλέψιμο χασμουρητό από το Χόλλυγουντ.

«Η Disney είναι χάλια», έγραψε ένας σχολιαστής, θέτοντας το απλά.

«Στην πραγματικότητα, σε αυτό το σημείο η Disney είναι μια ξεκάθαρη εταιρεία παιδικής κακοποίησης», απάντησε ένας άλλος. «Πού είναι η επιβολή του νόμου;»

Όπως και η υπόλοιπη μηχανή των μέσων ενημέρωσης που ελέγχεται από εταιρείες, η Disney παραμένει κατηγορηματικά αντίθετη στη νέα ταινία "Sound of Freedom" με πρωταγωνιστή τον Jim Caviezel του "Passion of the Christ", ακόμη και όταν ταυτόχρονα προωθεί κοινότυπη βρωμιά όπως το "Praise Petey".

«Δεν είναι περίεργο ότι προσπαθούν να διαλύσουν το "Sound of Freedom"», έγραψε ένας άλλος σχολιαστής για την Disney, η οποία υποστηρίζει ανοιχτά την αποπλάνηση, τους τρανσέξουαλ και άλλες μορφές παιδεραστίας και διαστροφής των ΛΟΑΤ.

«Αυτή είναι απλώς άλλη μία επαλήθευση για να μας δείξει πόσο άρρωστος έχει γίνει ο αμερικανικός και δυτικός πολιτισμός».

Πολλοί άλλοι σχολιαστές επεσήμαναν ότι οι αξιοπρεπείς γονείς παντού θα πρέπει να σταματήσουν να επιτρέπουν στα παιδιά τους να καταναλώνουν προγράμματα της Disney.

«Οι γονείς δεν θέλουν πλέον τα παιδιά τους κοντά σε αυτούς τους ομοφυλόφιλους παιδεραστές», είπε κάποιος. «Η Disney World στο Ορλάντο υποφέρει. Η απόδειξη, σχεδόν βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου, τα σχολεία είναι κλειστά, οι οικογένειες βρίσκονται σε διακοπές και οι δρόμοι της Disney είναι σχεδόν άδειοι!»

«Πιθανώς ακόμη και τα παιδιά να θέλουν να φύγουν τρέχοντας από τους διεστραμμένους "δασκάλους" των δημόσιων σχολείων τους», απάντησε ένας άλλος.

Τα τελευταία νέα σχετικά με τη διαφθορά της Disney μπορούν να βρεθούν στο Evil.news.


Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

TheGatewayPundit.com

Newstarget.com


ΠΗΓΗ: https://www.newstarget.com/2023-07-16-disney-program-blood-cult-ritual-sacrifice-murder.html



(*) https://en.wikipedia.org/wiki/Midsommar


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!