Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Ένας ηρωικός νεαρός χάκερ κυνηγά τους παιδόφιλους διακινητές που πλημμυρίζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, το Telegram, το Instagram και πολλά άλλα: Η ιστορία του Ryan Montgomery και της ομάδας του


Celia Farber
15 Ιουλίου 2023

Αυτός ο ταλαντούχος χάκερ, ο Ryan Montgomery, από τη Φλόριντα, έχει περάσει χρόνια διεισδύοντας σε ιστότοπους εκμετάλλευσης παιδιών και βοηθώντας στη σύλληψη αρπακτικών.

Σε αυτή τη συνέντευξη, περιγράφει πόσο απολύτως αχαλίνωτα ακραία και ακόμη και σαδιστική έχει γίνει η παιδεραστία. Κατέβασε ολόκληρους διακομιστές αξίας εγκληματικών παιδοφιλικών μηνυμάτων και προσπάθησε επανειλημμένα να εμπλέξει τις αρχές επιβολής του νόμου, τις ΜΚΟ διακίνησης, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ακόμη και εναλλακτικούς αστέρες επιρροής. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.

(Μέχρι το Project Veritas.)





Ένας ιστότοπος που έριξε ο Montgomery (με ένα ανεπανάληπτο όνομα, που αναφέρεται στη συνέντευξη) διοικούνταν από τον Nathan Larson (https://www.usatoday.com/story/news/politics/2018/06/01/pedophile-white-supremacist-congressional-candidate/663215002/), ο οποίος έθεσε δύο φορές υποψηφιότητα για το Κογκρέσο ανοιχτά ως παιδεραστής και λευκός ρατσιστής, (τόσο ως ελευθεριακός όσο και ως ανεξάρτητος). Η παιδεραστία του Larson ήταν ακραία και καθόλου κεκαλυμμένη, αλλά θα περνούσαν χρόνια μέχρι να συλληφθεί τελικά, με ένα 12χρονο κορίτσι που είχε απαγάγει υπό κράτηση, σε ένα αεροδρόμιο, και το οποίο σχεδίαζε να καταστήσει έγκυο. Ο Larson πέθανε στη φυλακή από την πείνα. Ή, ίσως του αρνήθηκαν φαγητό οι δεσμοφύλακες.

Ο Montgomery αποκαλύπτει πόσο απολύτως διαδεδομένη είναι η παιδεραστία, ο σαδισμός και η εμπορία ανθρώπων σε όλες τις κοινές πλατφόρμες: Facebook, Snapchat, Instagram, Twitter, TikTok, Tinder, Minecraft, X Box και άλλα. «Αυτά τα αρπακτικά είναι σε όλα», είπε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης καλείται να το επιδείξει, και μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, παριστάνοντας ένα 13χρονο κορίτσι, αρκετοί άνδρες πλησιάζουν, συμπεριλαμβανομένου ενός άντρα 45+.


Ο Montgomery είχε ολόκληρες βάσεις δεδομένων ενεργών παιδεραστών και διακινητών που προσφέρθηκε να παραδώσει - κανείς στην επιβολή του νόμου ή στην καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων ή στα μέσα ενημέρωσης δεν είχε την πρόθεση να το αγγίξει - μηδενικό ενδιαφέρον.

Τι συμβαίνει εδώ;


Ο Nathan Larson λειτουργούσε ξεκάθαρα και ανοιχτά ως σαδιστής παιδεραστής για χρόνια. Ήταν γνωστός στους ομοσπονδιακούς. Είχε αποκαλύψει ανοιχτά την παιδοφιλία του και πίστευε επίσης ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι εκτροφείς μωρών στην κατώτερη εφηβεία τους και να διατηρούνται υπό αυστηρό έλεγχο των συζύγων τους. Έθεσε δύο φορές υποψηφιότητα για το Κογκρέσο, παραλίγο να πάρει την επιμέλεια της κόρης του, όταν η μητέρα της αυτοκτόνησε. Και, κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον, για πολλά χρόνια, ήταν συντάκτης της Wikipedia. (Αυτό δεν με εκπλήσσει καθόλου.) Α, και θαύμαζε τον Αδόλφο Χίτλερ.

Τελικά εκδιώχθηκε από το Κόμμα των Φιλελευθέρων.


Συνειδητοποίησα απόψε τι με ενοχλούσε νωρίτερα.


Julian Assange: Βρίσκεται ακόμα στη φυλακή Belmarsh, μετά βίας κρατιέται στην ζωή - πριν από επτά χρόνια, δημοσίευσε τα Αρχεία Podesta. Το "Pizzagate" ήταν άφθονη απόδειξη της αχαλίνωτης σαδο-παιδεραστίας που έφτανε στα υψηλότερα επίπεδα πολιτικών αξιωμάτων, στον κόσμο της "τέχνης" και στα μέσα ενημέρωσης.


Ο Seth Rich δολοφονήθηκε. Θυμάστε τον Seth Rich; Ο Assange τον κατονόμασε ως το άτομο που έδωσε στην WL τα αρχεία DNC και Podesta Files. Πέρασα αρκετό χρόνο παίρνοντας συνέντευξη από τον Ed Butowsky, ο οποίος ήταν βαθιά αναμεμειγμένος για ένα διάστημα, και έγινε ο αγγελιοφόρος του Assange κάπως άθελά του.


Η συνάδελφός μου Kristina Borjesson και εγώ κάναμε πολλές συνεντεύξεις για όλα αυτά, συμπεριλαμβανομένης μιας που έκανε η Kristina με τον Sy Hersh. Συνεχίζεται.


Ωστόσο, οι Αμερικανοί προφανώς χρειάζονταν το 'Sound of Freedom' για να ξυπνήσουν.


Δεν είμαι αντίθετη ούτε με την ταινία ούτε με τον άνθρωπο – θέλω απλώς η συζήτηση να διευρυνθεί.


Μπορούμε να μιλήσουμε για όλους τους ανθρώπους που πέθαναν με φρικτό θάνατο ή ψευδείς φυλακίσεις, επειδή προσπάθησαν να βγάλουν την αλήθεια για την εμπορία παιδιών και την παιδεραστία;


Εδώ είναι ένας από αυτούς. Ο Gary Caradori, ερευνητής του σκανδάλου Franklin, σκοτώθηκε μαζί με τον 8χρονο γιο του, όταν το αεροπλάνο του ανατινάχθηκε, καθώς επέστρεφε στην Ομάχα με εγκληματολογικά στοιχεία για το δίκτυο παιδεραστίας που ενέπλεκε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και οδηγούσε μέχρι τον Λευκό Οίκο.



Οι άνθρωποι γενικά, σχεδόν πάντα, πεθαίνουν προσπαθώντας να βγάλουν αυτή την ιστορία.

Τόσοι πολλοί πεθαίνουν.


ΠΗΓΗ: https://celiafarber.substack.com/p/a-heroic-young-hacker-goes-after?utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!