Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Ο Δρ Robert Malone εξηγεί γιατί το καθεστώς Μπάιντεν θέλει να μειώσει τον γηγενή πληθυσμό και να εισάγει φτωχούς μετανάστες


Ο Δρ Robert Malone, ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA &DNA, RNA ως φάρμακο, καθώς και ιατρός και επιστήμονας, έχει γράψει μια νέα στήλη εξηγώντας γιατί οι ΗΠΑ και, για το θέμα αυτό, άλλες προηγμένες δυτικές κοινωνίες, είναι ικανοποιημένες με το να αφήσουν όλο τον δικό τους γηγενή πληθυσμό να μειωθεί, ενώ υποστηρίζουν τη μαζική εισαγωγή φτωχών του τρίτου κόσμου στις χώρες τους.

Ξεκινά σημειώνοντας ότι το παγκόσμιο ποσοστό γεννήσεων (https://www.lifesitenews.com/opinion/dr-malone-why-the-us-govt-wants-to-reduce-the-natural-born-population-and-import-more-immigrants/) ανά 1000 άτομα παρουσιάζει ένα ευδιάκριτο μοτίβο και σε έθνη που κατηγοριοποιούνται ως «ανεπτυγμένα» ή οικονομικά εύπορα, το ποσοστό γεννήσεων τείνει να είναι χαμηλό, ενώ σε έθνη που βρίσκονται προς το χαμηλότερο άκρο του φάσματος οικονομικής ανάπτυξης, το ποσοστό γεννήσεων τείνει να είναι υψηλό. Αυτή η παρατήρηση δεν είναι καινοφανής και ευθυγραμμίζεται με την υπάρχουσα κατανόηση.

«Πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, έχουν ποσοστά γεννήσεων που είτε είναι πολύ χαμηλά για να διατηρήσουν τα τρέχοντα επίπεδα πληθυσμού είτε είναι σταθερά. Από το 1970, ο πληθυσμός των ανθρώπων που γεννήθηκαν στις ΗΠΑ είναι σταθερός κάτω από 300 εκατομμύρια. Στην πραγματικότητα, ορισμένες εκτιμήσεις δείχνουν μείωση του πληθυσμού», έγραψε σε μια στήλη που ανατυπώθηκε στο Lifesite News.

«Όλη η αύξηση του πληθυσμού στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου οφείλεται στη μετανάστευση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ΗΠΑ έχουν αυξηθεί σε 336 εκατομμύρια ανθρώπους σε 50 χρόνια (https://www.pewresearch.org/short-reads/2020/08/20/key-findings-about-u-s-immigrants/). Αυτή η τάση έχει αυξηθεί μόνο τα τελευταία χρόνια», τόνισε.

Το 2018, οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέγραψαν υψηλό όλων των εποχών 44,8 εκατομμυρίων μεταναστών, που αποτελούν το 13,7% του πληθυσμού του έθνους. Αυτό σηματοδοτεί μια σημαντική αύξηση σε σύγκριση με το 1960, όταν ο πληθυσμός των μεταναστών ανερχόταν σε 9,7 εκατομμύρια, αποτελώντας το 5,4% του συνολικού πληθυσμού των ΗΠΑ. Η αύξηση αντανακλά μια υπερτετραπλάσια αύξηση κατά τα χρόνια που μεσολάβησαν, σημείωσε ο Malone.

«Για την Jill και εμένα που μεγαλώνουμε σε μια μπλε πολιτεία, κατηχηθήκαμε σε νεαρή ηλικία από το δημόσιο σχολικό σύστημα ότι η απόκτηση δύο παιδιών ήταν το υπεύθυνο πράγμα που έπρεπε να κάνουμε για να σώσουμε τον πλανήτη από τον υπερπληθυσμό. Ότι οι καρριέρες ήταν πιο σημαντικές από το να έχεις μια μεγάλη οικογένεια. Ότι οι γυναίκες θα έβρισκαν περισσότερη ικανοποίηση στην εκπαίδευση και την καρριέρα, σε αντίθεση με το να μένουν στο σπίτι», συνέχισε ο Malone.

«Ότι οι γυναίκες πρέπει να αναβάλουν τη μητρότητα μέχρι να εδραιωθούν οι σπουδές και η καρριέρα. Ότι αυτός ήταν ο υπεύθυνος δρόμος που έπρεπε να ακολουθήσουμε. Σήμερα, οι νέες γυναίκες λαμβάνουν τα ίδια μηνύματα από την κυβέρνησή μας, τα σχολικά μας συστήματα και τα κυρίαρχα εταιρικά μέσα ενημέρωσης», είπε, προσθέτοντας ότι τα τρέχοντα μηνύματα από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και την ακαδημαϊκή κοινότητα εξακολουθούν να είναι τα ίδια δεκαετίες αργότερα.

Συνέχισε σημειώνοντας ότι η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ υποδηλώνει ιδιαίτερα ότι η μετανάστευση είναι ένα «ανθρώπινο δικαίωμα», πράγμα που σημαίνει ότι στην πράξη, όποιος γεννιέται σε μια χώρα με υψηλό ποσοστό γεννήσεων έχει το δικαίωμα να μεταναστεύσει σε πλούσιες χώρες με χαμηλό ποσοστό γεννήσεων.

Φυσικά, αυτό είναι παράλογο, λέει ο Malone.

Η χώρα μας κατάφερε να μεταφέρει την πεποίθηση στο αμερικανικό κοινό ότι η ύπαρξη μιας μεγάλης οικογένειας επηρεάζει αρνητικά τις οικογένειες και τα άτομα στο σύνολό τους. Οδηγηθήκαμε να πιστέψουμε ότι αυτό, καλώς ή κακώς, θα οδηγούσε σε έναν σταθεροποιημένο πληθυσμό με την πάροδο του χρόνου, στη διατήρηση του αμερικανικού τρόπου ζωής, στην προστασία του περιβάλλοντος, στη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και στη δημιουργία οικονομικών ευκαιριών για τους πολίτες των ΗΠΑ, τόνισε.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες αυτές, η ιδέα εξακολουθεί να υφίσταται.

Πρόσφατα, η Kamala Harris δήλωσε ρητά ότι η μείωση του πληθυσμού είναι ζωτικής σημασίας για τα παιδιά να έχουν πρόσβαση σε καθαρό αέρα και νερό. Δεν είναι η πρώτη φορά που διαδίδει αυτή την παραπλανητική αφήγηση.

Ωστόσο, η κρίση στα σύνορα με τον Μπάιντεν γίνεται όλο και πιο επείγουσα (https://bordersecurity.news/) και ο ρυθμός της παράνομης μετανάστευσης συνεχίζει να αυξάνεται. Δεν είναι καθόλου έξυπνο να πιστεύουμε ότι μια επιλογή για τη μείωση του πληθυσμού θα μπορούσε να είναι τόσο απλή όσο η μείωση της μετανάστευσης, αν αυτή ήταν η πραγματική τους πρόθεση», είπε.

Αργότερα, σημείωσε ότι ο τότε πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε δίκιο όσον αφορά την αυστηρή επιβολή όλων των νόμων περί μετανάστευσης.

«Με την αποδοχή μεγάλου αριθμού μεταναστών, μειώνοντας παράλληλα τον δικό μας αμερικανικό πληθυσμό, οπισθοδρομούμε περαιτέρω ως έθνος και θα συνεχίσουμε να επιταχύνουμε την οικονομική καταστροφή τόσο της μεσαίας τάξης όσο και των φτωχών πολιτών των πόλεων. Μια νέα παγκόσμια τάξη όπου η μετανάστευση είναι δικαίωμα, τα σύνορα είναι ανοιχτά και ο ΟΗΕ ελέγχει την άμπωτη και τη ροή των πληθυσμών εκχωρεί τον αμερικανικό εθνικισμό και θα καταστρέψει το αμερικανικό πείραμα στην αυτοδιοίκηση», έγραψε ο Malone.

«Η κυβέρνησή μας πρέπει να μείνει έξω από την επιβολή πληθυσμιακών μέτρων» (https://depopulation.news/).


Οι πηγές περιλαμβάνουν:

LifeSiteNews.com

PewResearch.org


ΠΗΓΗ: https://www.newstarget.com/2023-07-20-robert-malone-explains-why-biden-import-poor-migrants.html

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Οι ανεμογεννήτριες κρύβουν διαφθορά, είναι απάτη η πράσινη ανάπτυξη – Οι περιπτώσεις Βόρειας Εύβοιας και Μάνης
    https://www.bankingnews.gr/energeia/articles/688604/oi-anemogennitries-kryvoun-diafthora-einai-apati-i-prasini-anaptyksi-oi-periptoseis-voreias-eyvoias-kai-manis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!