Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Α Ξ Ι Ο Σ! Πρόεδρος Άσσαντ της Συρίας: Κ α μ μ ί α συνάντηση μέ τόν (ΕΚΒΙΑΣΤΗ!) Ερντογάν με τους όρους του! Οι Έλληνες πολιτικοί ΓΙΑΤΙ δέν παραδειγματίζονται; ; ; ( Ότι τούς διατάξουν από ΕΞΩΘΕΝ & ΜΑΚΡΑΝ! )

 


Ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Άλ Άσσαντ, ανακοίνωσε ότι δεν θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος επιδιώκει την εξομάλυνση των σχέσεων με τη Δαμασκό μετά από χρόνια εντάσεων, αλλά με τους δικούς του όρους, αναφέρει το 'Sky News Arabia'.


«Η συνάντηση δεν μπορεί να γίνει με τους όρους του Ερντογάν», είπε ο Άσσαντ σε συνέντευξή του στο αραβικό δίκτυο.

Ο Άσσαντ είπε τον Μάρτιο, μια μέρα μετά τη συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος προσπαθεί να επιδιορθώσει τους δεσμούς μεταξύ Ερντογάν και Άσσαντ που διακόπηκαν μετά την έναρξη του εμφυλίου πολέμου στη Συρία το 2011, ότι θα συναντηθεί με τον Ερντογάν μόνο εάν η Τουρκία αποσύρει τα στρατεύματά της από τη βόρεια Συρία.

«Κάθε συνάντηση σχετίζεται με το να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου η Τουρκία είναι έτοιμη να αποσύρει πλήρως και χωρίς καμμία αβεβαιότητα τα στρατεύματά της από το συριακό έδαφος», δήλωσε ο Άσαντ στο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

«Μόνο έτσι μπορεί να πραγματοποιηθεί η συνάντησή μου με τον Ερντογάν», είπε ο Άσσαντ.

Ωστόσο, σε δήλωση τον περασμένο μήνα, ο Ερντογάν απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης των τουρκικών στρατευμάτων από τη βόρεια Συρία, λέγοντας ότι τα στρατεύματα πολεμούν την τρομοκρατία στην περιοχή.

echedoros.blog

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετικό : ο Δρ. Ιωάννης Μάζης αποδομεί το φαινόμενο της Mετανάστευσης
    https://www.youtube.com/watch?v=-1-Oz27hwjg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!