Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Πρώην ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ και ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ την ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ



Ένας ΘΥΛΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ κερδίζει έδαφος με μια μεγάλη διάσκεψη τον Σεπτέμβριο. Τα τρία βιβλία μου για την τεχνοκρατία και τον μετανθρωπισμό έχουν αναδειχθεί στο επίκεντρο της αντίστασης και έχω προσκληθεί να κάνω μια παρουσίαση. Η τεχνοκρατία και ο μετανθρωπισμός είναι αντι-ανθρώπινοι και αντι-πολιτισμικοί και διεξάγουν μια μάχη όπου ο νικητής τα παίρνει όλα εναντίον ολόκληρου του πλανήτη. Αυτός είναι ο σαφής και παρών κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε.⁃ Συντάκτης του ΤΝ


(βίντεο εντός του συνδέσμου)

Ο πρώην Μολδαβός πολιτικός Iurie Roşca συζητά πώς αναγκάστηκε να κάνει μια αλλαγή παραδείγματος αρκετές φορές καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του για να έρθει στην τρέχουσα κατάσταση του μυαλού του (π.χ. αντικομμουνιστής, αντιιμπεριαλιστής, αντι-παγκοσμιοποιημένος). Ανακάλυψε πώς η Συλλογική Δύση προσπαθούσε να αλλάξει τις οικογενειακές αξίες, ακόμη και το εθνικό σύνταγμα στη Μολδαβία μέσω του οικονομικού ιμπεριαλισμού. Έχει δολοφονηθεί πολιτικά, είναι persona non grata στη Ρουμανία και ο ιστότοπός του καταργήθηκε από την κρατική ασφάλεια της Μολδαβίας. Αρχικά, υποστήριξε το Συλλογικό Κρεμλίνο, αλλά άρχισαν να εμφανίζονται πολλές αμφιβολίες. Το μεγαλύτερο σοκ ήρθε το 2020 με την επιχείρηση Covid όταν μπορέσαμε να δούμε ότι έχουμε μόνο ένα παγκόσμιο κέντρο πραγματικής δύναμης.

*Ο Iurie θα διοργανώσει ένα διεθνές συνέδριο τον Σεπτέμβριο του 2023 και αναζητά ομοϊδεάτες ομιλητές για να παρουσιάσει. Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, επικοινωνήστε με: roscaiurieppcd [at] gmail [dot] com



Το 1989, ο Iurie Roşca έγινε ένας από τους ιδρυτές του Λαϊκού Μετώπου της Μολδαβίας. Διετέλεσε εκτελεστικός πρόεδρος του οργανισμού από το 1989 έως το 1994. Μεταξύ 1990 και 2009 διετέλεσε βουλευτής στο Κοινοβούλιο της Δημοκρατίας της Μολδαβίας. Είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας και «βρίσκεται στο επίκεντρο των σημαντικότερων γεγονότων από το 1988 μέχρι σήμερα».

ΠΗΓΗ: https://www.technocracy.news/former-european-politician-and-diplomat-blasts-technocracy-and-transhumanism/


* * * * * * *

Iurie Roşca: Δεν υπάρχει πολυπολικότητα, μόνο ένα 

παγκόσμιο κέντρο πραγματικής δύναμης


ΠΗΓΗ: https://geopoliticsandempire.com/2023/07/18/rosca-no-multipolarity-only-one-global-center-of-power/

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ Ο ΑΛΝΤΟΥΣ ΧΑΞΛΕΫ ΕΓΡΑΨΕ ``ΤΟ BRAVE NEW WORLD`` , ΤΟ 1932 ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Η ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΑΝΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ZBIGNIEW BRZEZINSKI, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ DAVID ROCKEFELLER ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ 1973, ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ``THE TECHNETRONIC ERA`` ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΤΑΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ. ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ , Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21, ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ. Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ. Ο ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΧΑΞΛΕΫ ( 1887- 1975 ) , ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΟΥΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΑΛΝΤΟΥΣ ΧΑΞΛΕΫ , ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ `` TRANSHUMANISM`` ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ `` NEW BOTTLES FOR NEW WINE `` ΤΟ 1957..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AI and the future of humanity Yuval Noah Harari at the Frontiers Forum
    https://www.youtube.com/watch?v=aXb8CnTzNHU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=1NMzfC4ep6U

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!