Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΡΙΣΤΕ; «Συντηρητικούς» (!!!!!) χαρακτήρισε ο Αθανάσιος Πλεύρης, όσους διαμαρτυρήθηκαν γιά τήν νομιμοποίηση της ....αιμομιξίας (!!!!!!) , από τήν Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη! / Β Ι Ν Τ Ε Ο


Τι είπε ο κ. Παναγιώτης Νικολόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Αστικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών


«Προβλέφθηκε η δυνατότητα να γίνεται δωρεά σπέρματος ή ωαρίου μεταξύ συγγενών σε πλάγια γραμμήχωρίς να έχει διάκριση αν είναι εξ’ αίματος ή εξ αγχιστείας!!!

Οπότε, συγγενείς σε πλάγια γραμμή εξ’ αίματος είναι τα αδέρφια, τα πρώτα ξαδέρφια, οι θείοι και τα ανίψια…!  πρόκειται για αιμομιξία»


-https://www.youtube.com/watch?v=1LeP51o9dC8

Νόμος του κράτους η αιμομιξία!

Καλεσμένος του δημοσιογράφου Στέφανο Δαμιανίδη στον focus FM 103,6 ήταν ο γιατρός Νίκος Ουσαντζόπουλος και σχολίασε μεταξύ άλλων τον αδιανόητο νόμο, που πέρασε η κυβέρνηση της νέας Δημοκρατίας χωρίς να το καταλάβει κανείς, ο οποίος ουσιαστικά νομιμοποιεί την αιμομιξία!

Επιπλέον ο κύριος Ουσαντζόπουλος σχολίασε όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το πρωτόκολλο του θανάτου στον κορονοϊό αλλά και την αδήριτη ανάγκη να παρέμβει σε καίρια θέματα που απασχολούν τους Έλληνες χριστιανούς η ηγεσία της εκκλησίας.

https://tasthyras.wordpress.com/2023/09/09/%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%82-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b5-%ce%bf-%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%ac/

Ακούστε εδώ:

FocusFm


2 σχόλια:

  1. δεν είναι τυχαίο. δείτε τι προωθούν πιεστικά σε εμάς τους Έλληνες: εμβόλια, αιμομιξία, εκτρώσεις, ατζέντα ΛΟΑΤΚΙ με τα χίλια "συν" γιατί όλο και κάποια άλλη ανωμαλία προστίθεται κάτω από την ομπρέλλα του κουνήματος, συγγνώμη του κινήματος, σεξουαλική διαστροφική διαπαιδαγώγηση, ενώ ταυτόχρονα μπάζουν στην χώρα την πράσινη ακρίδα των απολίτιστων μωαμεθανικών κτηνών με τα βάρβαρα ήθη κι έθιμα και την εγκληματική ψευδοθρησκεία τους.
    είναι να βγαίνεις από τα ρούχα σου που υπάρχουν ακόμη τόσο και τόσοι ηλίθιοι που δεν βλέπουν τι συμβαίνει και λειτουργούν μόνο ως ανεγκέφαλοι ψηφοφόροι.
    όσο για τον κ. Τίποτε, το ρεντίκολο τον Θανασάκη κάνει τα θελήματα μήπως και βολευτεί. μιλάμε για τ@ουλάκια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α κ ρ ι β ο δ ί κ α ι ο ς !
      Σέ λίγες γραμμές τά έγραψες ΟΛΑ, αγαπητέ μας φίλε καί σέ ευχαριστούμε ιδιαιτέρως!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!