Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Έχει παραβιάσει η ανθρωπότητα τα όρια του Θεού επιδιώκοντας την επιστήμη; - Ένα άρθρο γνώμης

Υπάρχουν όρια στην ανθρώπινη δημιουργικότητα. Υπάρχουν βασικά όρια της φύσης που δεν πρέπει να καταπατήσουμε.

Η αποτελεσματική ενθυλάκωση των μορίων – μια σημαντική τεχνολογική πρόκληση – καθιστά δυνατή την υψηλή ικανότητα φόρτωσης των μορίων.
(φωτογραφία: ELLA MARU STUDIO)


Υπάρχουν αρκετοί θρησκευτικοί μελετητές που θέτουν τα σωστά ηθικά ερωτήματα, παρ' όλο που μπορεί να μην έχουν όλες τις σωστές απαντήσεις. 
«Παίζουμε με τα δομικά στοιχεία του κόσμου που δημιούργησε ο Θεός... Ωστόσο, υπάρχουν όρια στην ανθρώπινη δημιουργικότητα. Υπάρχουν βασικά όρια της φύσης που δεν πρέπει να καταπατήσουμε».
Στο παρακάτω άρθρο, υπάρχουν ορισμένα σημεία που σαφώς δεν συμμεριζόμαστε και διαφωνούμε, ωστόσο, ας μην σταθούμε σε αυτό, αλλά (στο αισιόδοξο για την ανθρωπότητα) γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι, από διαφορετικές κουλτούρες, εκφράζουν εξαιρετικά σοβαρές ανησυχίες για την δαιμονική πλέον πορεία μιας επι$τήμη$ που δεν εργάζεται για το όφελος της ανθρωπότητας και έχει απομακρυνθεί επικίνδυνα από τον αρχικό σκοπό της ύπαρξής της.

Με τα άρθρα αυτά από ποικίλλες και πλούσιες πηγές από το εξωτερικό που ανεβάζει το ιστολόγιο της Οδύσσειας, θέλει να μεταφέρει ακριβώς αυτό το μήνυμα, ότι δεν είμαστε μόνοι και απομονωμένοι σε αυτό τον πόλεμο που έχουν εξαπολύσει οι σκοτεινές δυνάμεις μιας σπιθαμιαίας ελίτ εναντίον της ανθρωπότητας, μα κυρίως εναντίον του ίδιου του Θεού και της Δημιουργίας.
Οι δοσμένες από τον Θεό στον άνθρωπο, ελευθερίες με τον ερχομό του καθενός από εμάς στον κόσμο και η ίδια η ύπαρξή μας κινδυνεύουν όχι μόνο με περιορισμό, αλλά με αφανισμό. Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την παρουσία τους στην σελίδα μας. (Μ.Ζ.)
 

ΠΗΓΗ: https://www.jpost.com/opinion/article-756096


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ 

1 σχόλιο:

  1. Οριστικό: Αυτές θα είναι οι νέες ταυτότητες - Τι θα περιλαμβάνουν - Πότε λήγουν οι παλιές - Διευκρινίσεις από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
    https://www.bankingnews.gr/koinonia/articles/694068/oristiko-aftes-tha-einai-oi-nees-taftotites-ti-tha-perilamvanoun-pote-ligoun-oi-palies-diefkriniseis-apo-to-ypourgeio-prostasias-tou-politi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!