Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Οι στολές εγκύων στρατιωτών της Ουκρανίας υπογραμμίζουν την παράλογη φρίκη του σατανικού πολέμου στην Ουκρανία

 


Πηγή εικόνας: https://www.rferl.org/a/pregnant-female-soldier-ukraine-russia-war/32123003.html

Από Patrick Howley 

Τελευταία ενημέρωση στις 20 Σεπτεμβρίου 2023

Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που τιμάται από τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατασκευάζει στρατιωτικές στολές για εγκύους Ουκρανές στρατιώτες. Με το καθεστώς του Τζο Μπάιντεν και τον Ζελένσκι να αρνούνται να διαπραγματευτούν κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία, ο κόσμος αρχίζει να παρατηρεί ότι οι πολιτικές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης υπέρ της Ουκρανίας παρατείνουν έναν δαπανηρό σατανικό πόλεμο.

Ο Ζελένσκι ετοιμάζεται να φτάσει στην Ουάσινγκτον αυτή την εβδομάδα για να κάνει δημόσιες σχέσεις για το σχέδιο του καθεστώτος Μπάιντεν να ξεγελάσει το Κογκρέσο για να δώσει στην Ουκρανία άλλα περίπου 24 δισεκατομμύρια δολλάρια σε ξένη βοήθεια. Η σειρά συνεντεύξεων του National File με πρώην αξιωματούχους της κυβέρνησης Ζελένσκι δείχνει ότι ο Ζελένσκι κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος, κατάχρηση κοκαΐνης και κλοπή χρημάτων των φορολογουμένων των ΗΠΑ (https://nationalfile.com/former-zelensky-administration-officials-speak-to-national-file-zelensky-accused-of-money-laundering-stealing-american-money-persecuting-opponents-cocaine-use-selling-his-weapons-taking-russian/).

Το RadioFreeEurope έδειξε πώς το Ίδρυμα Zemlyachky κατασκευάζει στρατιωτικές στολές για εγκύους που μάχονται για τη μπλε και κίτρινη σημαία της Ουκρανίας (https://www.rferl.org/a/pregnant-female-soldier-ukraine-russia-war/32123003.html).

Ο ιστότοπος του Ιδρύματος Zemlyachky (επίσης γραμμένο: Ίδρυμα Zemliachky) αναφέρει ότι οι στόχοι του περιλαμβάνουν (https://zemliachky.org/en): «Παρέχουμε στις γυναίκες στρατιώτες τα απαραίτητα πυρομαχικά, στολές (τις οποίες ράβουμε μόνες μας), παπούτσια, προστασία και «γυναικεία ανθρωπιστικά κιτ κ.λπ., συνεντεύξεις με υπερασπιστές της Ουκρανίας (κάλυψη εργασίας, ζωής και καθημερινής ζωής των γυναικών στην πρώτη γραμμή)... προγράμματα ψυχολογικής υποστήριξης και αποκατάστασης γυναικών υπερασπιστριών».

Το Ίδρυμα Zemliachky δηλώνει (https://zemliachky.org/en): «Τώρα είμαστε μια επίσημα εγγεγραμμένη μη κερδοσκοπική ΜΚΟ "Zemlyachky", καθώς και μια μικρή ομάδα 10 φίλων που ασχολούνται με την υποστήριξη και την παροχή των γυναικών υπερασπιστριών μας. Είμαστε επίσης όλοι ανήσυχοι Ουκρανοί και συνεργάτες, εταιρείες και μάρκες από όλο τον κόσμο ... Εργαζόμαστε σταθερά για τη νίκη της Ουκρανίας, για την οποία λάβαμε το βραβείο Golden Heart από τον Πρόεδρο Volodymyr Zelenskyy για τη σημαντική συμβολή μας στη νίκη της Ουκρανίας».

Ο ανώτερος δημοσιογράφος του National File Patrick Howley συζήτησε πρόσφατα την έρευνά του για τον δαιμονικό πόλεμο στην Ουκρανία σε ένα επεισόδιο του In Focus on One America News Network (OANN): (εντός του συνδέσμου)



ΠΗΓΗ: https://nationalfile.com/ukraines-pregnant-soldier-uniforms-highlight-the-absurd-horror-of-the-satanic-war-in-ukraine/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!