Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣΤΙΓΑ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ: (ΜΑΖΙΚΗ) ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ - ΤΟ ΝΕΟ ΤΖΑΜΙ-ΜΑΜΟΥΘ ΤΟΥ BOTTROP ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΡΡΟΗ

Γιατί σχεδόν ποτέ δεν ακούμε ή διαβάζουμε γι' αυτό όταν μια νέα συναγωγή ή ένας βουδιστικός ναός Ζεν χτίζεται κάπου στη Γερμανία; (Οποία σύμπτωσις!! Έχουν κι οι Γερμανοί τις ίδιες απορίες με εμάς;;;;;...)



Σχεδιασμός έργου του τζαμιού Ditib στο Bottrop (Γραφικό: ScreenshotTwitter)

Από τον Alex Cryso

5 Σεπτεμβρίου 2023


Γιατί σχεδόν ΠΟΤΕ δεν ακούμε ή διαβάζουμε γι' αυτό όταν μια νέα συναγωγή ή ένας βουδιστικός ναός Ζεν χτίζεται κάπου στη Γερμανία; Όλα περιστρέφονται γύρω από τον αυξανόμενο αριθμό κτιρίων τζαμιών και αυτά γίνονται μεγαλύτερα, πιο επιδεικτικά και πιο αυταρχικά. Δεν χρειάζεται απλώς να είναι μεγάλο, πρέπει να είναι "ΤΕΡΑΣΤΙΟ" πλέον! Ακόμη και εάν κάθε χωριό έχει ήδη τον δικό του ισλαμικό αντιδραστήρα προσευχής, θα πρέπει να προστεθεί και ένας άλλος, ακόμη πιο γιγαντιαίος. Τώρα το Bottrop αποκτά επίσης το δικό του μέγα τζαμί (https://www.waz.de/staedte/bottrop/zwei-minarette-so-soll-die-neue-moschee-in-bottrop-aussehen-id239316807.html#:~:text=Moschee%20f%C3%BCgt%20sich%20dezent%20ins%20Bottroper%20Stadtbild%20ein&text=Das%20Gemeindezentrum%20wirke%20sogar%20niedriger%20als%20die%20benachbarten%20Wohnh%C3%A4user.&text=Die%20zwei%20Minarette%20der%20Moschee,Jesu%2DKirche%20in%20der%20N%C3%A4he.) - στην Prosperstraße, μόλις 500 μέτρα από την παλιά τοποθεσία. Το άνοιγμα έχει προγραμματιστεί για το 2026. Για άλλη μια φορά, ο ισλαμικός οίκος προσευχής βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Ditib, η οποία ελέγχεται από τον Ερντογάν. Αυτό είναι γνωστό – και τουλάχιστον αυτή τη φορά οι αριστεροί καλοπροαίρετοι δεν μπορούν να ισχυριστούν εκ των υστέρων ότι δεν ήξεραν τίποτα γι' αυτό.

Αλλά εξακολουθούν να είναι τόσο χαρούμενοι όσο οι βασιλιάδες του χιονιού για αυτή την επόμενη εξισλαμιστική αρπαγή γης. Ένα κεντρικό τζαμί με δύο μιναρέδες σχεδιάζεται εδώ, με πολλά καταστήματα, καφετέριες, αίθουσα εκδηλώσεων και ιδιωτικό πάρκο να αποτελούν μέρος της περιοχής (https://bottroper-zeitung.de/neue-moschee-soll-an-der-prosperstrasse-in-bottrop-gebaut-werden/).


Κόστος: Έως 6 εκατομμύρια ευρώ. Ενώ η γερμανική οικονομία καταρρέει, παράλληλες κοινωνίες συνεχίζουν να προωθούνται. Για άλλη μια φορά, το όλο θέμα ελέγχεται από την Άγκυρα, ειδικά από τη στιγμή που ο Ditib υπάγεται στην τουρκική θρησκευτική αρχή και επομένως στην κυβέρνηση του Ερντογάν. 

Εν τω μεταξύ, οι μουσουλμάνοι στο Bottrop έχουν απωλέσει κάθε ντροπή: «Για εμάς, είναι σημαντικό να φύγουμε από το τζαμί της πίσω αυλής. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε τους εαυτούς μας κατάλληλα στο Bottrop με ένα σύγχρονο κοινοτικό κέντρο», είπε ο (τούρκος) Ergin Kinac στην παρουσίαση στο δημαρχείο, στην οποία προφανώς πολλοί θηλυπρεπείς αριστεροί Γερμανοί και οι άχαροι οπαδοί τους που παρίσταντο πρέπει να χειροκρότησαν δυνατά.


Αποτίοντας φόρο τιμής στο παράλληλο περιβάλλον

Το γεγονός ότι οι Τούρκοι ήταν – και ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ – μάλλον το απόλυτο αουτσάϊντερ είναι γνωστό σε όποιον είχε πλήρη επίγνωση της δεκαετίας του '80 και του '90. Ο συνήθης συγκινητικός χαρακτηρισμός για όλα τα ιδρύματα που επισκέφθηκαν ως «τόποι συνάντησης για όλους τους πολίτες και τους πολιτισμούς» και ο σχεδόν υποτακτικός φόρος τιμής στο παράλληλο περιβάλλον τους ως «εμπλουτισμός» ακολούθησαν σταθερά. Και όπως πάντα, οι Πράσινοι του Bottrop και το SPD είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τα σχέδια επέκτασης του τζαμιού. Το νέο κόμμα της απαγόρευσης (Πράσινοι) περιέγραψε το εγχείρημα ως «πολύ σύγχρονο, πολύ σύγχρονο» - το SPD μάλιστα ευχαρίστησε ακόμη και το μακρύ χέρι του Ερντογάν Ditib για το «άνοιγμα και τη διαφάνεια» του έργου. Συνεργασία πάνω από όλα!

Εν τω μεταξύ, η ειδικός στον ισλαμισμό Susanne Schröter προειδοποιεί ότι τα τζαμιά κηρύττουν κατά της ενσωμάτωσης ως «αφομοίωση», ζητώντας την εκλογή του κόμματος ΑΚΡ του Ερντογάν και ζητώντας υποστήριξη για στρατιωτικές ενέργειες στη Συρία όπου παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο.

Επιπλέον, αρκετοί ιμάμηδες Ditib ήταν ύποπτοι για κατασκοπεία μελών της αντιπολίτευσης για το τουρκικό κράτος. Το 2018, ένστολα μουσουλμανόπουλα κλήθηκαν να αναπαραστήσουν μια αιματηρή ισλαμική μάχη κατάκτησης σε ένα τζαμί στο Herford και στο Αμβούργο, ένας ιμάμης Ditib επαίνεσε έναν ιδρυτή της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς. Μεταξύ 2015 και 2021, ένας πρώην πρόεδρος της Ditib επανειλημμένα εξαπέλησε επίθεση εναντίον Αρμενίων, Εβραίων και άλλων ομάδων στο Göttingen.

Κανείς δεν έχει αποστασιοποιηθεί αξιόπιστα από όλες αυτές τις συνθήκες και μπορεί να υποτεθεί ότι αυτή η ιδέα μεταδίδεται μέσα στους απομονωμένους οίκους προσευχής.


ΠΗΓΗ: https://ansage.org/islam-invasion-in-nrw-neue-bottroper-mega-moschee-eroeffnet-erdogan-noch-mehr-einfluss/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Η απάντηση στο ερωτημα είναι.....σχέδιο Kalergi. Δεν θα επιτρέψουν οι σιωνιστές ποτέ πλέον να ξανακινδυνεύσει το σχέδιό τους απο τους λευκούς ανθρώπους. Θα εξαφανίσουν την συνοχή των κρατών τους και θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Εν τω μεταξύ τα γκοϊμ ας γιορτάζουν την νίκη του σιωνισμού της 8ης Μαιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!