Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Τα δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν απόλυτη καταστροφή από το εμβόλιο mRNA - όσο περισσότεροι εμβολιασμένοι, τόσο υψηλότερα είναι τα ποσοστά θνησιμότητας

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ, εργαζόμενος στον τομέα της υγείας, πολιτικός, στέλεχος φαρμακείου, στατιστικολόγος, ΔΙΚΑΣΤΗΣ ή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΗΛΙΚΑΣ για το θέμα αυτό έχει τώρα καθήκον να προστατεύσει τις κοινότητές του από το mRNA.


7 Σεπτεμβρίου 2023

Χρόνος ανάγνωσης 3,2 λεπτά

Από 


Η Αγγλία και η Σκωτία είχαν αρκετά σχολαστική συλλογή δεδομένων και αναφορά σχετικά με τις επιπτώσεις του εμβολιασμού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Λοιμώξεις, νοσηλείες, εντατική θεραπεία και θάνατοι έχουν αναφερθεί ανάλογα με την κατάσταση εμβολιασμού και ακόμη και ξεχωριστά ανά ηλικιακή ομάδα. Γρήγορα έγινε σαφές ότι η εκστρατεία εμβολιασμού mRNA είχε αρνητικό αποτέλεσμα και ότι όσο περισσότεροι άνθρωποι εμβολιάστηκαν, τόσο χειρότερα.

Τον Οκτώβριο του 2021, αυτό οδήγησε σε μείωση της ποιότητας των δεδομένων και, στη συνέχεια, σε πλήρη παύση των εκθέσεων τον Μάρτιο του 2022. Το TKP ανέφερε αυτήν την τελευταία έκθεση από την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) εδώ (https://tkp.at/2021/10/30/wochenberichte-zu-infektion-und-erkrankung-geimpfter-in-england-nun-auch-mit-reduzierter-datenqualitaet/).

Μετά από αυτό, υπήρχαν μόνο στοιχεία από τη στατιστική υπηρεσία, αλλά στην αρχή ήταν πολύ περίεργο, για παράδειγμα, το άθροισμα των μη εμβολιασμένων και εμβολιασμένων ήταν μεγαλύτερο από τον αριθμό των κατοίκων (https://tkp.at/2022/07/15/statistik-in-england-gibt-es-mehr-einwohner-als-die-summe-der-geimpften-plus-der-ungeimpften/). Ωστόσο, τα στοιχεία που δημοσίευσε η κυβέρνηση δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά για την εκστρατεία εμβολιασμού, με το 94% των συνολικών θανάτων να αφορούν εμβολιασμένα άτομα, αν και το ποσοστό εμβολιασμού δεν ξεπέρασε ποτέ το 81,5% ακόμη και με μία μόνο δόση (https://tkp.at/2022/07/14/england-94-prozent-der-c19-todesfaelle-betreffen-geimpfte/).

Νέα δεδομένα δημοσιεύθηκαν σε μια υποστοίβα προχθές, δείχνοντας μια λεπτομερή εικόνα της καταστροφής από τα εμβόλια mRNA (https://thenobodywhoknowseverybody.substack.com/p/proof-of-a-mrna-disaster-a-buried?utm_source=cross-post&publication_id=996115&post_id=136743737&isFreemail=true&utm_campaign=579085&r=8sqvf&utm_medium=email).

Τα στοιχεία θανάτου προέρχονται από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου:

Έκθεση της 6ης Ιουλίου 2022 : Θάνατοι μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2021 και 31ης Μαΐου 2022 (https://www.ons.gov.uk/file?uri=/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland/deathsoccurringbetween1january2021and31may2022/referencetable06072022accessible.xlsx)

Έκθεση 25 Αυγούστου 2023: Θάνατοι μεταξύ 1ης Απριλίου 2021 και 31ης Μαΐου 2023 (https://www.ons.gov.uk/file?uri=/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland/deathsoccurringbetween1april2021and31may2023/referencetableaug2023.xlsx)

Αυτές οι δύο εκθέσεις, τις οποίες θα βρείτε εδώ (https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland), συνδυάζονται καλά για να λάβουν τα δεδομένα για όλες τις αιτίες θανάτου κατά την περίοδο εισαγωγής του εμβολίου από τον Ιανουάριο του 2021.

Πηγή δεδομένων εμβολιασμών σε συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες:

Θαμμένη βαθιά στην δεκαπενθήμερη εθνική έκθεση γρίπης και COVID-19 του UKHSA

«Εθνική Έκθεση Δεδομένων Επιτήρησης Γρίπης και COVID-19: 6 Ιουλίου 2023 (Εβδομάδα 27)».

Μπορείτε να το βρείτε στον ιστότοπο της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου (https://www.gov.uk/government/statistics/national-flu-and-covid-19-surveillance-reports-2022-to-2023-season).

Από αυτό, ο συγγραφέας έχει υπολογίσει τα ποσοστά και τα σχεδίασε ανά εβδομάδα για

  • Ποσοστό εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων
  • Ποσοστό θανάτων μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων ατόμων

Εάν ο εμβολιασμός είχε προστατευτικό αποτέλεσμα, το ποσοστό των θανάτων στην ομάδα των μη εμβολιασμένων θα έπρεπε να είναι ελαφρώς υψηλότερο από το μερίδιό τους στο συνολικό πληθυσμό και αντίστοιχα χαμηλότερο μεταξύ των εμβολιασμένων. Αλλά δεν είναι, όπως δείχνουν τα παρακάτω γραφήματα.

Πρώτα απ' όλα, οι αναλογίες σε τουλάχιστον μία δόση που ελήφθησαν:

Βλέπουμε ότι το ποσοστό των εμβολιασμένων σε θανάτους, στο 96,7%, είναι σημαντικά υψηλότερο από το ποσοστό των εμβολιασμένων στο συνολικό πληθυσμό, στο 81,5%.

Με δύο και περισσότερες δόσεις, επιδεινώνεται:

Για κάθε 78,7% εμβολιασμένους, υπάρχει πλέον το 96,0% των θανάτων.

Τρεις ή περισσότερες δόσεις, όπως αναμενόταν, δίνουν το χειρότερο αποτέλεσμα:


Μόνο το 65,0% του πληθυσμού έχει υποβληθεί σε τρίτο εμβολιασμό, αλλά αντιπροσωπεύουν ένα βαρύ 91,5% των θανάτων.

Όπως αναφέρθηκε πρόσφατα (https://tkp.at/2023/09/06/neue-studie-zeigt-pfizers-manipulation-bei-mrna-impfstoff-zulassung-mehr-todesfaelle-bei-geimpften-als-bei-ungeimpften/), το αποτέλεσμα ήταν ήδη προβλέψιμο από τις κλινικές δοκιμές φάσης ΙΙ και ΙΙΙ. Η Pfizer είχε αναφέρει μόνο 4 θανάτους στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου και 2 στην ομάδα του εμβολίου στην έκθεση για τις ρυθμιστικές αρχές. Προφανώς, 5 ακόμη θάνατοι είχαν σκόπιμα αποκρυφθεί μέχρι την προθεσμία της 14ης Νοεμβρίου 2020. Στην πραγματικότητα, μόνο 6 θάνατοι είχαν καταγραφεί στην ομάδα εμβολιασμού και 5 στην ομάδα ελέγχου, γεγονός που θα απέκλειε την έγκριση του εμβολίου. Επιπλέον, σοβαρά άρρωστοι άνθρωποι είχαν εισαχθεί στην ομάδα ελέγχου ενώ αυτές οι ομάδες δεν έχουν την παραμικρή δουλειά σε μια κλινική δοκιμή.

Τα δεδομένα από την Αγγλία επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά την απόλυτη αναποτελεσματικότητα, αβεβαιότητα και βλαπτικότητα της γονιδιακής θεραπείας Corona που ψευδώς αναφέρεται ως «εμβόλια».

Εικόνα από τον Wälz από το Pixabay

(η Οδύσσεια θα επανέλθει με αναλυτικότερα στοιχεία σχετικά με τα δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου)

ΠΗΓΗ: https://tkp.at/2023/09/07/britische-daten-zeigen-absolutes-mrna-impfdesaster-je-mehr-geimpft-desto-hoeher-die-todesraten/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!