Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

ΦΡΙΚΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! "Η 'CIA', πραγματοποίησε πολύ AMΦΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, γιά νά ΕΛΕΓΧΕΙ τά μυαλά των ανθρώπων..."

 


Η CIA πραγματοποίησε πολύ αμφιλεγόμενα πειράματα: «Θέλω όλοι να μάθουν τι συνέβη σε αυτό το φρικτό νοσοκομείο»....




Ενώ ο Ψυχρός Πόλεμος απασχολεί τις Ηνωμένες Πολιτείες, η 'CIA' ξεκινά ένα έργο για την προστασία της χώρας από τον εχθρό. 

Αλλά οι μέθοδοί του, θα κλονίζουν για πάντα τον αμερικανικό πληθυσμό για την απανθρωπιά τους. 

Σε αυτό το αρχείο «Μια φορά κι έναν καιρό», η La Libre επιστρέφει στο έργο MK Ultra, μέσω του οποίου η CIA προσπάθησε να ελέγξει το μυαλό των ανθρώπων.

Η CIA χειραγωγούσε χιλιάδες ανθρώπους εν αγνοία τους.

Η εφημερίδα 'Washington Post', με ημερομηνία 22α Ιουλίου 1974, κείτεται στο τραπέζι για ώρες. 

Ο τίτλος του εξωφύλλου; 

«Αποκαλύψεις ΣΟΚ: Η CIA και μυστικά πειράματα». 

Ο καφές, κρύος πλέον, μαρτυρά το σοκ του Τζον Μαρκς. 

Ο Seymour Hersh μόλις σήκωσε το πέπλο για ορισμένες αμφισβητήσιμες πρακτικές της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών σε ένα μυστηριώδες έργο, αλλά ο δημοσιογράφος της Washington Post αποκάλυψε μόνο την κορυφή του παγόβουνου.

lalibre 17/09/23

3 σχόλια:

  1. Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ `` ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ`` ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ CIA, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ MK- ULTRA ΚΑΙ ΤΟ ARTICHOKE - ΑΓΚΙΝΑΡΑ . ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΟΙ ``ΓΚΟΥΡΟΥ`` , ΟΠΩΣ Ο ΤΙΜΟΘΙ ΛΗΡΙ , ΕΝΕΠΝΕΥΣΑΝ ΤΗΝ CIA ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Η CIA ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ LSD, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ , ΟΠΩΣ Ο ΛΙ ΧΑΡΒΕΪ ΟΣΒΑΛΝΤ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΝΕΝΤΙ. ΤΟ MK-ULTRA ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ MIND CONTROL, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ CIA ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΠΤΥΞΕ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΣΕΖΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΝΑΖΙ. Ο DULLES Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ CIA, ΕΙΧΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ MK ULTRA / MONARCH ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ CORNELL. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , Ο DULLES ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ CORNELL ΩΣ ΑΓΩΓΟ ΤΗΣ CIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νά είστε πάντα καλά μέ υγεία καί πάλι ευχαριστούμε πολύ αγαπητέ μας ΑΝΝΙΚΕΡΙ !
    Υπάρχει καί σχετική - όχι μεγάλη - βιβλιογραφία κυρίως στίς ΗΠΑ, γιά τά τρομερά αυτά προγράμματα, ενώ στήν χώρα μας όλα αυτά παραμένουν μάλλον "άγνωστες λέξεις"......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΝΑΤΟΪΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ !
    https://www.youtube.com/watch?v=bIQvI1icFuc

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!