Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Η ευρωβουλευτής Christine Anderson υποστηρίζει την ελευθερία, τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου

Γερμανίδα ευρωβουλευτής επιδεικνύει σθένος, δύναμη και ηγετική στάση στον αγώνα για την αποκατάσταση της φιλελεύθερης δημοκρατίας μετά την απογύμνωση των ελευθεριών από την πανδημία


Από τον Peter A. McCullough, MD, MPH

Η Γερμανίδα ευρωβουλευτής Christine Anderson μεγάλωσε σε μια οικογένεια της Ανατολικής Γερμανίας που γνωρίζει για τον ολοκληρωτισμό, το σοβιετικό στυλ μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο πατέρας της υπηρέτησε στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά τον πόλεμο βρέθηκε κυνηγημένος από βάναυσους σταλινικούς. Φυλακίστηκε δύο φορές στο τέλος του πολέμου από τις ρωσικές δυνάμεις επειδή μίλησε εναντίον του νέου ολοκληρωτικού καθεστώτος στην κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία.


Μετά τη δεύτερη αποφυλάκισή του και χρόνια φυλάκισης, κατέφυγε με την πολιορκημένη οικογένειά του στη Δυτική Γερμανία, όπου η νεαρή Christine έμαθε πώς να είναι μια σκληρή γυναίκα έτοιμη για τις δύσκολες στιγμές που θα συναντούσε στην πορεία. Αναρωτιέμαι αν η Anderson θα μπορούσε να φανταστεί το επιστέγασμα της ενήλικης ζωής της να είναι μια μάχη με έναν νέο εχθρό. Ένας άπιαστος, σε μεγάλο βαθμό ανώνυμος και έμμεσος αντίπαλος με απεριόριστους πόρους, το Βιοφαρμακευτικό Σύμπλεγμα (http://www.couragetofacecovid.com/).

Η Anderson και οι ευρωβουλευτές της από διαφορετικά κόμματα γνωρίζουν ότι υπάρχει μια ψυχική μόλυνση που εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη και προκαλεί φόβο, δυσαρέσκεια, διαφθορά και απώλεια συμπόνιας ο ένας για τον άλλον. Αυτή είναι η ιστορική σύνοδος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 13 Σεπτεμβρίου 2023 για τον ΠΟΥ και την Ευρωπαϊκή Αντιμετώπιση της Πανδημίας.

Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Christine Anderson, Πρόεδρος, Γερμανία

Rob Roos, Ολλανδία Κάτω Χώρες

Virginie Jaron, Γαλλία Γαλλία

Ivan Cincic, Κροατία Κροατία



Μετά την ανακούφιση από το άγχος στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 13 Σεπτεμβρίου 2023, από αριστερά προς τα δεξιά: Michael Geistlinger, Philipp Kruse, Rob Roos, David Martin, Christine Anderson, Virginie Jaron, Maria Hubmer-Mogg, Mattias Desmet, Andreas Sönnichsen, Renate Holzeisen, Beate Pfeil, Peter McCullough, Ivan Cincic

Πραγματογνώμονες

1. Philipp Kruse, Ελβετός δικηγόρος πολιτικών δικαιωμάτων

2. Dr. Renate Holzeisen, Ιταλίδα δικηγόρος και οικονομολόγος

3. Michael Geistlinger, Αυστριακός συνταξιούχος καθηγητής Διεθνούς Δικαίου

4. Dr. Beate Pfeil, Γερμανίδα δικηγόρος για τα δικαιώματα των μειονοτήτων

5. Dr. Maria Hubmer-Mogg, Αυστριακή ιατρός

6. Καθηγητής Andreas Sönnichsen, Αυστριακός ιατρός

7. Δρ Peter A. McCullough, Αμερικανός γιατρός

8. Καθηγητής Mattias Desmet, Βέλγος ψυχολόγος

9. Δρ David E. Martin, Αμερικανός σύμβουλος βιολογικών απειλών

Ακούστε τις τελικές παρατηρήσεις της Anderson: «Μιλώ σε κάθε μέλος του κοινοβουλίου και εκλεγμένο κυβερνητικό αξιωματούχο σε όλο τον κόσμο: αν δεν στέκεστε κατηγορηματικά στο πλευρό του λαού σας, υπηρετώντας τον λαό σας, ενεργώντας προς το συμφέρον του, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, σε καμμία κυβέρνηση, σε οποιοδήποτε κοινοβούλιο, ανήκετε πίσω από τα κάγκελα, μπορείτε να σαπίσετε στην κόλαση για όλα όσα νοιάζομαι. αν ξεπουλήσεις το λαό!»



ΠΗΓΗ: https://petermcculloughmd.substack.com/p/mep-christine-anderson-stands-for?publication_id=1119676&post_id=137041733&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!
    https://www.youtube.com/watch?v=rUMXqq2Kj7U

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σέ απολύτως ΚΑΜΜΙΑ από όλες αυτές τίς πραγματικές αξιέπαινες συνάξεις, συγκεντρώσεις καί ομιλίες ευρωβουλευτών, που όντως ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ, προσέξατε βρέ παιδιά, ότι ΠΟΤΕ μά ΠΟΤΕ, δέν συμπεριλαμβάνεται ένας (έστω!) Έλληνας, ή Ελληνίδα;
    Τόσους απίστευτα ΚΑΛΟΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΥΣ έχουμε στό Ευρωκοινοβούλιο, αλλά ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ "δικός μας" σέ αυτά!!!!
    Γ ι α τ ί ;
    Εσείς τί λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε μου, γιατί είσαι τόσο σκληρός;
      προφανώς, οι "σκληρά" εργαζόμενοι (;;;;;;...) ευρωβολευτές μας (;;;) θα είχαν σοβαρές δουλειές, όπως λ.χ. να ξοδέψουν τον "κόπο" και τον "ιδρώτα" τους σε μπουτίκ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, spa, κέντρα αισθητικής, και άλλες δραστηριότητες που δεν είναι της παρούσης να αναφέρουμε.

      πρέπει να δείξουμε κατανόηση.
      σκληρή και η κραιπάλη και ο παρασιτισμός.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!