Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

KIELING, RUBIOLA, LINDEMANN: Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΩΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ 'ZEITGEIST'

 

Αδελφές, έχουμε συρρικνώσει το εγώ: αρρενωπότητα σε υποχώρηση (Συμβολική εικόνα: Imago)
7 Σεπτεμβρίου 2023


Η υποκρισία των «φεμινιστριών» όλων (;;;...) των φύλων, που ασχολούνται με πουριτανικό ζήλο για τα δικαιώματα των γυναικών, τη γυναικεία αυτονομία και την αυτοδιάθεση στο woke σύστημα αξιών, ανεβαίνει καθημερινά νέες κορυφές.


Μόλις η φάρσα γύρω από τους ισχυρισμούς εναντίον του τραγουδιστή των Rammstein Till Lindemann, οι οποίοι ήταν προφανώς τόσο αβάσιμοι όσο και μοχθηροί (https://www.zdf.de/nachrichten/panorama/till-lindemann-rammstein-ermittlungen-eingestellt-berlin-100.html), υποχώρησαν και όχι μόνο διευθετήθηκαν νομικά, αλλά κρίθηκαν και ως μια απαράδεκτη εκστρατεία του Τύπου (https://www.lto.de/recht/nachrichten/n/324o27323-324o29423-lg-hamburg-pressrecht-lindemann-rammstein/) (αφού ούτε ένα άλλο «θύμα» δεν είχε πάει στην αστυνομία και ούτε ένας από τους ισχυρισμούς για σεξουαλική κατάχρηση εξουσίας δεν είχε καν αρχίσει να τεκμηριώνεται), τότε τα αγανακτισμένα βλέμματα στράφηκαν στον Ισπανό πρώην επικεφαλής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Luis Rubiales, επειδή φίλησε την παίκτρια Jennifer Hermosa στο στόμα σε μια συναισθηματική στιγμή, ακτινοβολώντας από χαρά, σε μια φρενίτιδα χαράς για τη νίκη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ισπανών Γυναικών (https://rp-online.de/politik/analyse-und-meinung/frauen-wm-kuss-von-verbandspraesidenten-fuer-hermoso-ist-machtdemonstration_aid-96083145).

Αν και η Hermosa διασκέδασε με τη σκηνή, την οποία προφανώς δεν βρήκε δυσάρεστη ή καταχρηστική, και μάλιστα λίγο αργότερα στο λεωφορείο της ομάδας αστειεύτηκε γι' αυτό με τους συμπαίκτριές της, ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία εξόντωσης εναντίον του Rubiales, η οποία μέχρι στιγμής όχι μόνο του κόστισε το αξίωμά του, αλλά θα μπορούσε ενδεχομένως να του επιφέρει ακόμη και ποινή φυλάκισης (https://www.blick.ch/sport/fussball/frauen-fussball/frauen-wm/video-aus-teambus-zeigt-so-hat-hermoso-auf-den-rubiales-kuss-wirklich-reagiert-id18892281.html).

Κυνήγι μαγισσών εναντίον ενός αθώου αξιωματούχου ποδοσφαίρου

Ενώ οι γύρω του είναι έκπληκτοι από αυτό το κυνήγι μαγισσών εναντίον ενός αθώου παθιασμένου αξιωματούχου ποδοσφαίρου, ο οποίος δεν θεωρείται ως βιαστής, ο μακροχρόνιος εθνικός προπονητής της Ισπανίας Jorge Vilda «δεν μπορεί να καταλάβει απολύτως καθόλου» την απομάκρυνσή του και μάλιστα, η μητέρα του Rubiales ξεκίνησε ακόμη και απεργία πείνας από απελπισία για την ατίμωση του γιου της (https://www.faz.net/aktuell/sport/frauenfussball-wm/mutter-von-luis-rubiales-nach-hungerstreik-im-krankenhaus-19139693.html), το «θύμα» Jenni Hermosa χωρίς κανένα ίχνος χαρακτήρα και ευπρέπειας - υπέβαλε τώρα μήνυση εναντίον του  άνδρα (https://www.faz.net/aktuell/sport/fussball/spanischer-kuss-skandal-hermoso-stellt-anzeige-gegen-rubiales-19154920.html).

Όσο για τους λαπάδες της ανδρικής ομάδας στην Ισπανία, οι οποίοι έχουν επίσης ευθυγραμμιστεί ιδεολογικά, αποδείχθηκαν στην κυριολεξία τόσο χωρίς @@@@@@@ όσο και η νικηφόρα γυναικεία ομάδα - και στάθηκαν «αλληλέγγυοι» μαζί της στην υπόθεση Rubiales (https://www.sueddeutsche.de/sport/rubiales-maennerteam-solidarisierung-weltmeisterinnen-1.6194843).

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα γερμανόφωνα μέσα ενημέρωσης, των οποίων οι γυναίκες παρουσιάστριες ενήργησαν ως ηθικοί εκτελεστές πάνω στο κουφάρι του Rubiales σε μια άλλη αποκρουστική προσομοίωση δημοσιογραφίας, είναι εξίσου άθλια (βλέπε, για παράδειγμα, εδώ (https://www.derstandard.de/story/3000000183853/warum-der-kuss-von-spaniens-fussball-praesident-ein-uebergriff-war) και εδώ https://taz.de/Nach-Uebergriff-beim-WM-Finale/!5951211/). Είναι και πάλι οι ίδιες «επικριτικές», «γεμάτες αυτοπεποίθηση» γυναίκες εξουσίας της γερμανικής βιομηχανίας μέσων ενημέρωσης, οι οποίες διαφορετικά δεν λένε λέξη για χιλιάδες ομαδικούς βιασμούς και δεκάδες χιλιάδες σεξουαλικές επιθέσεις στην ίδια τους τη χώρα, που διαπράττονται στη Γερμανία από εγκληματίες που εισήχθησαν παράνομα στη χώρα και κακώς κοινωνικοποιημένους «νεαρούς άνδρες» σε μισογυνιστικές κοινωνίες καταγωγής εναντίον ανυπεράσπιστων κοριτσιών και γυναικών, γιατί αυτό θα ήταν ισλαμοφοβικό, «δεξιό» και «θα έριχνε λάδι στην φωτιά» κ.λπ. Έτσι, είναι πολύ καλύτερο να κανιβαλίζεις το ακίνδυνο φιλί ενός αρσενικού-λευκού, ετεροφυλόφιλου αθλητικού αξιωματούχου της Ιβηρικής σε μια αυθόρμητη φρενίτιδα χαράς, παρουσιάζοντάς τον ως την επιτομή του σεξισμού, του machismo και του υποτιθέμενου ακόμα μολυσματικού «συστήματος Weinstein».

Τα πάντα αποτελούν επίθεση - από ένα κομπλιμέντο μέχρι ένα άγγιγμα στα οπίσθια

Πόσο παρανοϊκό, ξυνό και σεμνότυφο είναι το 'zeigeist', και ότι πραγματικά κανείς δεν είναι απρόσβλητος από τις υπερβολές του αν δεν διαθέτει την απαλλακτική λευκή επιταγή μιας μεταναστευτικής-μουσουλμανικής ή μέγιστης χρωματισμένης καταγωγής POC, αναγκάστηκε να το βιώσει ο Andreas Kieling πρόσφατα. Ο δημοφιλής σκηνοθέτης άγριας ζωής, στον οποίο έχει απονεμηθεί ο Ομοσπονδιακός Σταυρός Αξίας (https://www.bild.de/bild-plus/unterhaltung/leute/leute/andreas-kieling-statement-nach-7-vs-wild-eklat-es-geht-um-einen-tankstellen-tanz-85246842.bild.html) για το έργο μίας ζωής (https://www.bild.de/bild-plus/unterhaltung/leute/leute/andreas-kieling-statement-nach-7-vs-wild-eklat-es-geht-um-einen-tankstellen-tanz-85246842.bild.html), διαπομπεύθηκε για «επιθέσεις» από τότε που εκδιώχθηκε από τη διαδικτυακή εκπομπή επιβίωσης «7 vs. Wild», η οποία παράγεται επί του παρόντος στον Καναδά. Ο λόγος ήταν μια υποτιθέμενη κατηγορία ότι με «απαράδεκτο τρόπο ξεπέρασε τα όρια» προς την υποψήφια Ann-Kathrin Bendixen, γνωστή και ως «Monkey on Bike». Η Bendixen, μία influencer μοτοσικλετίστρια, φλέρταρε με τα μέσα ενημέρωσης από τότε που έγινε γνωστό το σκάνδαλο και φλέρταρε δημόσια με τους ισχυρισμούς (https://www.watson.de/unterhaltung/streaming/843240556-7-vs-wild-ann-kathrin-bendixen-macht-gestaendnis-nach-kieling-eklat), αλλά, όπως και οι παραγωγοί δεν ήθελε να πάρει πιο στενή θέση. Σχετικά με το ίδιο το θέμα, εξήγησε μόνο ότι ο Kieling της είχε ζητήσει συγγνώμη, το θέμα θεωρούταν "λήξαν" γι 'αυτήν.

Παρ' όλα αυτά, δεν ίσχυε το ίδιο για τους δημιουργούς της εκπομπής στο Youtube: Με τη συνήθη διογκωμένη έμφαση, αποστασιοποιήθηκαν από τον Kieling στα μέσα ενημέρωσης, χωρίς να κατονομάσουν καθόλου για τι κατηγορήθηκε. Αρχικά, μόνο λίγα ήταν γνωστά για το «περιστατικό» που λέγεται ότι συνέβη στο χώρο εστίασης ενός βενζινάδικου στην πίστα. Εκεί, σύμφωνα με δύο άλλους υποψηφίους, ο Kieling διέπραξε μια πράξη που «ξεπέρασε έντονα τα όρια». Για σχεδόν μια εβδομάδα υπήρχαν εικασίες σχετικά με το τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό. Σε τελική ανάλυση, σήμερα μια «επίθεση» μπορεί να σημαίνει εξίσου κάποιο αβλαβές κομπλιμέντο, με το «manspreading» ενώ χορεύετε με κάποιον μέχρι ένα άγγιγμα στα οπίσθια. Τώρα αποδείχθηκε: Ήταν πιθανώς το τελευταίο - αν και οι ακριβείς συνθήκες και ακόμη περισσότερο η πρόθεση είναι περισσότερο από αμφίβολες, όπως είναι εντελώς ασαφές εάν και πόσο υπήρχε κατανάλωση αλκοόλ.

Η "Monkey on Bike" και το ακατάλληλο άγγιγμα;

Και αυτό λέγεται ότι συνέβη (https://www.kino.de/serie/7-vs.-wild/news/schwere-vorwuerfe-bei-7-vs.-wild-fritz-meinecke-erklaert-rauswurf-bei-neuer-staffel/): Ο Kieling πρώτα «κυριολεκτικά πίεσε» τη συμμετέχουσα Hannah Assil να χορέψει μαζί του.  Τα «πολλαπλά όχι» και η «σαφώς αρνητική γλώσσα του σώματος» «δεν έγιναν δεκτά» από πλευράς του. Από την άλλη λέγεται, ότι η "Monkey on Bike" ήταν έτοιμη (ακόμη και "με τη δική της ελεύθερη βούληση") να χορέψει με τον Kieling.

Στη συνέχεια, ωστόσο, κατέφθασε η δυσάρεστη στιγμή του MeToo: Ο Kieling λέγεται ότι «οιονεί άμεσα επιθετικά έφτασε στους γλουτούς... Η "Monkey on Bike" σταμάτησε αμέσως το χορό, άλλα μέλη του καστ αντέδρασαν... συγκλονισμένοι και σοκαρισμένοι από το περιστατικό».

Ώστε έτσι; Τι ακριβώς σημαίνει, "οιονεί άμεσα επιθετικά φτάνοντας στους γλουτούς"; Απλά "οιονεί", όχι πραγματικά; Ή «οιονεί επιθετικά»; Ο Kieling άγγιξε τους γλουτούς της "Monkey on Bike" ενώ χόρευαν; Μιμήθηκε έναν χορό της δεκαετίας του '70 και την κράτησε με λάθος τρόπο; Ή ήταν όλα εντελώς διαφορετικά;

Ωστόσο, η «επίθεση» στο πρατήριο καυσίμων μπορεί να μην είχε καμμία σημασία. Επειδή ο «δεινόσαυρος», αυτό το «ζωντανό απολίθωμα» Kieling - ένας άλλος ηλικιωμένος λευκός άνδρας που, όπως ο Rubiola, προέρχεται "από άλλη εποχή" ("taz") - πιθανότατα είχε ήδη προσελκύσει την προσοχή των ευαίσθητων στρατευμάτων παραγωγής ως αρνητικά τοξικός. Το «Kino.de» γνωρίζει τις λεπτομέρειες (https://www.kino.de/serie/7-vs.-wild/news/schwere-vorwuerfe-bei-7-vs.-wild-fritz-meinecke-erklaert-rauswurf-bei-neuer-staffel/): Πρώτον, «σχολίασε την επιλογή των ρούχων των συμμετεχόντων» και περιέγραψε «το παντελόνι των συμμετεχόντων ως όμορφο και ατημέλητο» (ω, μα πραγματικά οποία άβυσσος σεξουαλικής επιθετικότητας!). Ακόμη χειρότερα: «Ήθελε να μάθει από τη συμμετέχουσα Hannah Assil αν ίδρωνε στις βαριές μπότες της και πώς μύριζε». Μόνο ένας macho μπορεί να μιλήσει έτσι!

Άβυσσος σεξισμού;

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: «Ο Kieling λέγεται ότι έπεισε τον πραγματικό συνεργάτη του Joe Kelly για μεγάλο χρονικό διάστημα να αλλάξει ενδεχομένως ξανά την επιλογή της ομάδας, καθώς θα ήθελε να περάσει τις μέρες με τις γυναίκες στην έρημο, όπου θα μπορούσε να τους «δείξει κάτι, να τους διδάξει κάτι». Ένας σαφής κώδικας για τον προγραμματισμένο βιασμό – τι άλλο; Το πόσο αντιδραστικός σωβινιστής είναι αυτός ο κινηματογραφιστής άγριας ζωής, αποδεικνύεται επίσης από τη φράση του: «Σε μία άλλη περίπτωση, λέγεται ότι αμφισβήτησε την ικανότητα των συμμετεχουσών, οι οποίες, κατά τη γνώμη του, μιλούν πολύ, αλλά κάνουν τίποτε».

Ενόψει αυτής της αβύσσου του σεξισμού, ο δημιουργός του "7 vs. Wild" Fritz Meinecke πιθανότατα δεν είχε άλλη επιλογή από το να σταθεί αμέσως πίσω από τον διωγμό του Kieling - διαφορετικά πιθανότατα θα είχε πριονιστεί και ο ίδιος. Ο δικηγόρος του, από την άλλη πλευρά, δήλωσε: «Απορρίπτουμε τους εξίσου αβάσιμους και αόριστους ισχυρισμούς εναντίον του πελάτη μου. Ουδέποτε υπήρξαν παραβάσεις ή καταπατήσεις από τον πελάτη μου. Οι αόριστες κατηγορίες και υπαινιγμοί που προκαλούν μια ποικιλία εικασιών είναι ανακριβείς». Τα γεγονότα στην πίστα παρακολούθησαν «περίπου 10 άτομα που ανήκαν επίσης στην παραγωγή». Ο σκηνοθέτης της άγριας ζωής εξεπλάγη από τους ισχυρισμούς και θεώρησε ότι το ζήτημα έχει διευθετηθεί, όπως και η Bendixen.

Το να είσαι άνδρας είναι πλέον επικίνδυνο

Ακούγεται καλό; Στο τέλος, ωστόσο, μόνο ο Kieling έχει υποφέρει από αυτήν την κατάσταση win-win-lose: Ενώ η εκπομπή επωφελήθηκε από τη δημόσια καταιγίδα για το τίποτε και ο λογαριασμός στο Instagram της Bendixen γνώρισε αύξηση ρεκόρ, είναι ο μόνος που κηλιδώθηκε - αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ούτε καταγγελία εναντίον του, ούτε βρίσκονται σε εξέλιξη ποινικές έρευνες.


Έτσι, αυτή τη στιγμή είναι για άλλη μια φορά ένα σκοτεινό μουρμουρητό που απλά μπαίνει στο δωμάτιο και ανταποκρίνεται στο σύνθημα "ένοχος υποψίας". Lindemann, Rubiola, Kieling: Οι άνδρες ζουν πιο επικίνδυνα από ποτέ σε αυτούς τους ψεύτικους και νευρωτικούς καιρούς και η λύση μπορεί να είναι μόνο να μείνουν μακριά από τις γυναίκες εντελώς - ακριβώς όπως κάνουν οι Ιάπωνες επιχειρηματίες, οι οποίοι ταξειδεύουν με το μετρό έχοντας μονίμως τα χέρια τους σηκωμένα από φόβο μήπως πέσουν θύματα της απάτης "Chikan" ή όπως τα διευθυντικά στελέχη στις ΗΠΑ που δεν θέλουν πλέον να μπαίνουν μόνοι τους στο ασανσέρ με γυναίκες από φόβο για μετέπειτα κατηγορίες παρενόχλησης. Ή αλλιώς, ο «άντρας» δηλώνει απλώς ως τρανς γυναίκα και έτσι με τη σειρά του γίνεται και αυτός το θύμα της πανταχού παρούσας τρανσφοβικής βίας – πράγμα που σημαίνει ότι δεν ταιριάζει πλέον στην προτιμώμενη εικόνα του εχθρού και δεν θεωρείται πλέον κατάλληλος ως δράστης.


Με κάποιο τρόπο πρέπει να ξέρετε πώς να βοηθήσετε τον εαυτό σας, γιατί στο τέλος όλο και κάποια ρετσινιά θα σας κολλήσουν.


ΠΗΓΗ: https://ansage.org/kieling-rubiola-lindemann-oeffentliche-kastration-als-zeitgeistritual/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Σύλληψη για διασπορά ψευδών ειδήσεων στα Γιάννενα - Ανήρτησε βίντεο μιλώντας για «πολλούς νεκρούς» στη Θεσσαλία και τη συνέλαβαν

    https://www.oparlapipas.gr/2023/09/blog-post_92.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπονομεύει με NAVTEX το μορατόριουμ η Άγκυρα
    https://www.liberal.gr/amyna-diplomatia/yponomeyei-me-navtex-moratorioym-i-agkyra-me-germaniko-daktylo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!