Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ: Maui, Burning Man, & Τα πρωτόκολλα PHOENIX CUBE (2023)

Η πιο τρομακτική ταινία που έγινε ποτέ


Ο Πλανήτης φλέγεται από άκρη σε άκρη. Καίνε τα πάντα. Αυτό είναι το σχέδιο. Μέσα από το αποκρυφιστικό τελετουργικό του φλεγόμενου και απο τις στάχτες του αναγεννώμενου Φοίνικα εκπληρώνουν ένα δυσοίωνο, σατανικό σχέδιο, υποτιθέμενης ανοικοδόμησης, το οποίο ονομάζουν "build back better" (666).

Θα τα κάψουν όλα όπως έκαναν στο Μάουϊ, όπως έκαναν στις αναρίθμητες πυρκαγιές ανά τον κόσμο, κι έπειτα θα οικοδομήσουν αυτοί ξανά "καλύτερα", όπως διακηρύττει το μότο τους (build back better) έναν νέο κόσμο σύμφωνα με τις δικές τους υπαγορεύσεις και περιορισμούς. 

Αυτός ο "νέος κόσμος" θα σημάνει για εμάς την ολοκληρωτική υποδούλωση και υποταγή μας.

Ανατριχιαστικά αποκαλυπτικοί συμβολισμοί μέσα από διοργανώσεις και καταστροφές που απέχουν μακράν του να είναι φυσικές γίνονται πλέον κατανοητές μέσα από αυτό το σύντομο, περιεκτικό και διαφωτιστικό βίντεο 25:42 λεπτών που δεν πρέπει να χάσετε. 

(Μ.Ζ.)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!