Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

«The Unseen Crisis» («Η αόρατη κρίση»): Δίνοντας φωνή στους τραυματίες του εμβολίου COVID

Υποψήφιο για το καλύτερο ντοκυμαντέρ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, το "The Unseen Crisis: Vaccine Stories You Were Never Told" δίνει στους θεατές μια ματιά σε ζωές που άλλαξαν για πάντα από τα εμβόλια COVID-19 και όχι με θετικό τρόπο.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του "The Unseen Crisis" υπογράφει η Cindy Drukier. (NTD Productions/The Epoch Times)

Το ντοκυμαντέρ «The Unseen Crisis» («Αόρατη κρίση») δείχνει τη ζημιά που έχει προκαλέσει η επιτάχυνση της προώθησης των εμβολίων COVID-19.

Τα θύματα της πρώτης γραμμής, όπως σημειώνεται στο ντοκυμαντέρ, έχουν «εγκαταλειφθεί από όλους» εκτός από τις οικογένειές τους και μια μικρή ομάδα γιατρών που είναι «αρκετά γενναίοι για να πουν ότι αντιμετωπίζουμε μια νέα ασθένεια: τον τραυματισμό από το εμβόλιο».

Το ντοκυμαντέρ, μια ταινία της NTD Productions σε συνεργασία με τους Epoch Times, ξεκινά με την συγγραφέα, σκηνοθέτη και παρουσιάστρια της ταινίας, Cindy Drukier, να θέτει με μερικές βασικές ερωτήσεις: Γιατί εξακολουθεί να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφωνία γύρω από τα εμβόλια; Γιατί ορισμένοι γιατροί θεωρούν τα εμβόλια κρίση, ενώ άλλοι «δεν βλέπουν καθόλου πρόβλημα»;

Καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας, η κα Drukier ταξιδεύει σε διαφορετικές τοποθεσίες για να συναντηθεί με επικυρωμένους πληροφοριοδότες, ιατρικούς εμπειρογνώμονες και εκείνους που βλάπτονται από τα εμβόλια - προσθέτοντας επίσης κυβερνητικά στατιστικά στοιχεία.

Η πρώτη στάση της κυρίας Drukier είναι το Milford του Οχάϊο για να συναντηθεί με την οικογένεια de Garay, με επικεφαλής τον πατέρα, Patrick, και τη μητέρα, Stephanie. Ένα από τα τρία παιδιά τους, η Mandy, έκανε το εμβόλιο της Pfizer ως μέρος των δοκιμών του εμβολίου της Pfizer. Εντάχθηκε στις δοκιμές επειδή ο φίλος του αδελφού της και στη συνέχεια ο αδελφός της συμμετείχαν επίσης.

Μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου τον Ιανουάριο του 2021, όπως περιγράφουν οι γονείς της, η Mandy επέστρεψε σπίτι από το σχολείο μια μέρα «ουρλιάζοντας από τον πόνο». Τα συμπτώματά της περιελάμβαναν πόνους στην καρδιά, τα πόδια και το στομάχι, σπασμούς, οξύ ηλεκτρικό πόνο πάνω και κάτω στη σπονδυλική στήλη και το λαιμό της και μια σειρά από άλλα προβλήματα.

Τώρα είναι τόσο άρρωστη που είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και χρειάζεται συνεχή φροντίδα από τους γονείς της. Απαιτεί επίσης να τρέφεται με όλη την καθημερινή διατροφή της με τη μορφή κρέμας που μοιάζει με λάσπη μέσω ενός σωλήνα σίτισης.

Η Maddie de Garay (L) τροφοδοτείται μέσω ενός σωλήνα από τη μητέρα της Stephanie στο "The Unseen Crisis" (NTD Productions/The Epoch Times)

Από εκείνο το αρχικό επεισόδιο του 2021, η Mandy έχει μεταφερθεί στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης πολλές φορές και έχει βιώσει πάνω από 35 σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Η Stephanie εξηγεί ότι ούτε η Pfizer, ούτε η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ούτε τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) έχουν προσεγγίσει ποτέ την οικογένεια de Garay.

Στη συνέχεια, συναντάμε τον Ernest Ramirez από το Edinburg του Τέξας, του οποίου ο 16χρονος γιος Ernest Jr. έκανε το εμβόλιο της Pfizer στις 19 Απριλίου 2021. Πέντε ημέρες αργότερα, ο Ernest Jr. βγήκε έξω με μερικούς φίλους. Εκ των υστέρων, ο κ. Ramirez θυμάται να αποχαιρετά τον γιο του.

Αργότερα την ίδια ημέρα, ο κ. Ramirez έλαβε ένα τηλεφώνημα που τον ενημέρωνε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το αγόρι του, το οποίο έπαιζε μπάσκετ, και ότι ο γιος του παραλήφθηκε από ασθενοφόρο. Όταν ο κ. Ramirez έφτασε στο νοσοκομείο, ένας γιατρός τον ενημέρωσε ότι ο Jr. είχε πεθάνει.

Επιταχύνοντας τη διαδικασία

Όπως αναφέρθηκε, ο θάνατος του Ernest Jr. συνέβη λίγες μέρες μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer και αποδόθηκε επίσημα σε καρδιομεγαλία ή διευρυμένη καρδιά. Μια διευρυμένη καρδιά σχετίζεται με μυοκαρδίτιδα, την οποία το CDC και το FDA αναγνωρίζουν ότι μπορεί να προκληθεί από εμβόλια COVID-19.

Ο κ. Ernest Ramirez (R) στέκεται δίπλα στον γιο του Ernest Jr. στο "The Unseen Crisis". (NTD Productions / Οι Epoch Times)

Ένα κλιπ ειδήσεων δείχνει τον Πρόεδρο Donald Trump καθώς ανακοινώνει τη μεγάλη ώθηση εμβολίων με τίτλο "Operation Warp Speed" στις 20 Μαΐου 2020, με τον Δρ Anthony Fauci πίσω του να φοράει δύο μάσκες. Ο κ. Trump μιλά για την παρασκευή ενός εμβολίου κατά του κορωνοϊού και τη διάθεσή του το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να το διανείμει στις μάζες «πριν από το τέλος του έτους».

Η κα Drukier αποκαλύπτει ότι, αν και η κανονική ανάπτυξη εμβολίων συμβαίνει συνήθως κατά τη διάρκεια 10 ετών, το χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης εμβολίουWarp Speed COVID-19 μειώθηκε σε λίγους μήνες. Οι φάσεις ανάπτυξης στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου πραγματοποιήθηκαν επίσης ταυτόχρονα, παράλληλα, αντί της κανονικής διαδικασίας που είναι διαδοχική, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κάθε φάση ελέγχεται με ασφάλεια πριν προχωρήσουμε στην επόμενη.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες συχνά αναθέτουν υπεργολαβικά την κλινική τους έρευνα. Όπως εξηγεί η κ. Drukier, η ερευνητική ομάδα Ventavia προσλήφθηκε από την Pfizer για να πραγματοποιήσει μερικές από τις δοκιμές εμβολίων COVID-19. Ένας εμπειρογνώμονας κλινικών δοκιμών που ονομάζεται Brook Jackson προσλήφθηκε στη συνέχεια από τη Ventavia και εργάστηκε ως διευθυντής ποιοτικού ελέγχου σε δύο από τα κέντρα δοκιμών της στην περιοχή του Ντάλλας του Τέξας.

Η κ. Jackson περιγράφει πώς παρατήρησε αμέσως την «ασυνήθιστη ταχύτητα» με την οποία έτρεχαν οι δοκιμές της Ventavia Pfizer. Θυμάται πώς η Pfizer πίεζε το προσωπικό της Ventavia να εγγράψει όλο και περισσότερους ασθενείς στις δοκιμές, οι οποίες ήταν οι πιο προβληματικές που είχε δει ποτέ. Προσθέτει ότι πολλές από τις υπογραφές των ασθενών στις φόρμες ενημερωμένης συγκατάθεσης της δοκιμής δεν ταίριαζαν και η υπογραφή του κύριου ερευνητή της εταιρείας έλειπε επίσης σε ορισμένες φόρμες.

Η πληροφοριοδότης κα Brook Jackson (L) μιλάει με την κα Cindy Drukier στο "The Unseen Crisis". (NTD Productions/The Epoch Times)

Η κ. Jackson λέει ότι η Ventavia δεν έκανε πάντα φυσικές εξετάσεις ασθενών και δεν ανέφερε όλες τις ανεπιθύμητες ενέργειες - πολλές εκ των οποίων αρκετά σοβαρές.

Στα 20 χρόνια της ως ελεγκτής, η κ. Jackson λέει ότι δεν έχει δει ποτέ τέτοια παραποίηση και απάτη. Όταν έφερε τα συστήματά της στους ανωτέρους της, η εταιρεία φέρεται να μην έλαβε διορθωτικά μέτρα και την απέλυσε όταν συνέχισε να διαμαρτύρεται στον FDA. Ο FDA, εξηγεί, επίσης δεν έκανε τίποτα με τις ανησυχητικές πληροφορίες της.

Λίγο αργότερα, η Pfizer ανακοίνωσε ότι είχε αναπτύξει με επιτυχία εμβόλια που ήταν «95% αποτελεσματικά» και υπέβαλε αίτηση για άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA). Με αυτόν τον (απατηλό) χαρακτηρισμό, οι φαρμακευτικές εταιρείες έδιωξαν τα εμβόλια, παρά το γεγονός ότι, όπως δείχνει η ταινία, έχουν λιγότερο από αποδεδειγμένη αναλογία κινδύνου προς όφελος.

Η ταινία επισημαίνει επίσης ότι οι κυβερνητικές υπηρεσίες που υποτίθεται ότι είναι οι φύλακες ασφαλείας (FDA, CDC) είναι επίσης οι χορηγοί εμβολίων, οπότε υπήρξε σοβαρή σύγκρουση συμφερόντων.


Μια αχτίδα ελπίδας

Παρά αυτές τις ανησυχητικές αποκαλύψεις, ωστόσο, αυτή η ταινία προσφέρει μια ακτίνα φωτός στο τέλος του σκοτεινού τούνελ. Δεν προσδιορίζει μόνο τα ζητήματα, αλλά δείχνει μερικά από τα καλά πράγματα (χωρίς spoilers) που συμβαίνουν επί του παρόντος για να βοηθήσουν εκείνους που υποφέρουν τώρα.

Οι πληροφορίες είναι εύκολα κατανοητές στο "The Unseen Crisis". (NTD Productions/The Epoch Times)

Άνθρωποι όπως ο Δρ Paul Marik και ο Δρ Pierre Kory (συνιδρυτές της Front Line COVID-19 Critical Care Alliance), ο Δρ Robert Malone (πρωτοπόρος εμβολίου mRNA) και ο Δρ Peter McCullough (Επικεφαλής Επιστημονικός Διευθυντής της The Wellness Company) έχουν προχωρήσει για να βοηθήσουν. Ως αποτέλεσμα, ωστόσο, οι γιατροί είτε έχουν εξοστρακιστεί, αγνοηθεί ή διασυρθεί επειδή αποκάλυψαν ανησυχίες σχετικά με τα εμβόλια, τους δημιουργούς των φαρμακευτικών εταιρειών τους και μεγάλο μέρος του ιατρικού βιομηχανικού συμπλέγματος στο σύνολό του.

Το "The Unseen Crisis" είναι ένα καλά ερευνημένο ντοκιμαντέρ που κινείται με γρήγορους ρυθμούς. Ωστόσο, περιέχει πολύπλοκες πληροφορίες και καταφέρνει επιδέξια να τις διανείμει με έναν εύκολο στην κατανόηση τρόπο - χάρη σε μεγάλο βαθμό στις εξαιρετικές ικανότητες γραφής, κινηματογράφησης και έρευνας της κ. Drukier.

Η διαφωτιστική μαρτυρία της πληροφοριοδότη της ταινίας, οι συνεντεύξεις με τραυματίες του εμβολίου και οι πρόσθετες πληροφορίες που παρέχονται από ιατρικούς εμπειρογνώμονες θα προσφέρουν στους θεατές μια διαφωτιστική εμπειρία που μπορεί να παραμείνει στο μυαλό τους για λίγο.


Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του "The Unseen Crisis" υπογράφει η κα Cindy Drukier. (NTD Productions/The Epoch Times)

Το "The Unseen Crisis" προβλήθηκε στο Festival of Cinema NYC στις 8 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ. και είναι διαθέσιμο στο Epoch TV.
«Η αθέατη κρίση: Ιστορίες εμβολίων που δεν σας είπαν ποτέ» Ντοκυμαντέρ Σκηνοθεσία: Cindy Drukier Βαθμολογία MPAA: Δεν έχει αξιολογηθεί Διάρκεια: 1 ώρα, 30 λεπτά Ημερομηνία κυκλοφορίας: 19 Μαΐου 2023 Βαθμολογία: 4.5 από 5 αστέρια



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΕΔΩ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ (διάρκεια 1:29:13):

The Unseen Crisis: Vaccine Stories You Were Never Told | Documentary

https://www.theepochtimes.com/epochtv/the-unseen-crisis-vaccine-stories-you-were-never-told-documentary-5240019?utm_source=ref_share&utm_campaign=copy


ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΔΩ:

Die verborgene Krise – Impfgeschichten, die Ihnen nie erzählt wurden

https://www.epochtimes.de/epoch-tv/dokumentation/die-verborgene-krise-impfgeschichten-die-ihnen-nie-erzaehlt-wurden-premiere-30-08-1900-uhr-anschliessend-diskussionsrunde-mit-experten-a4388523.html



ΠΗΓΗ: https://www.theepochtimes.com/bright/the-unseen-crisis-giving-a-voice-to-the-covid-vaccine-injured-5439168


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Απειράριθμα τά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ όσο καί ΤΡΑΓΙΚΑ αποτελέσματα των ενέσεων σέ αμέτρητες οικογένειες, που άν δέν έχασαν ανθρώπους τους, ΠΑΛΕΥΟΥΝ μέ τίς σοβαρότατες αναπηρίες των ανθρώπων τους!
    Τό τρομερό αυτό ΓΕΓΟΝΟΣ τό βιώνουν όχι μόνον στίς ΗΠΑ, αλλά καί σέ πάμπολλες άλλες χώρες του πλανήτου!
    Παρά όλα αυτά τά ΜΗ ΕΠΙΔΕΧΟΜΕΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΩΣ συμβάντα, η ΑΛΗΘΕΙΑ εξακολουθεί (καλά οργανωμένα!) νά σ υ σ κ ο τ ί ζ ε τ α ι πρώτα από τά (πανάθλια!) ΜΜΕ, αλλά καί από συντριπτικό ποσοστό της ιατρικής καί υγειονομικής κοινότητος....
    Η αξία της ζωής στά χειρότερά της, "χάριν" των μεγαλοεταιρειών ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ανά τήν οικουμένη καί όσων ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ είναι όπισθεν αυτών!
    (Ευχαριστούμε πολύ Μαριγώ Ζαραφοπούλα, γιά μία ακόμα αποκάλυψη της - διωκόμενης - αλήθειας!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!