Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

5G REMOTE KILL VECTOR: Επιστημονική εργασία αποκαλύπτει ότι τα σήματα των κινητών τηλεφώνων μπορούν να ενεργοποιήσουν την απελευθέρωση βιολογικών ωφέλιμων φορτίων από οξείδιο του γραφενίου που εγχέεται στο σώμα


Μια επιστημονική εργασία (https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2468519422002166) που δημοσιεύθηκε στο MaterialsToday Chemistry αποκαλύπτει ότι τα σήματα των κινητών τηλεφώνων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απελευθέρωση βιολογικών ή χημικών ωφέλιμων φορτίων από το οξείδιο του γραφενίου που εισάγεται στο ανθρώπινο σώμα. Το έγγραφο, που δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, έχει τίτλο «Τηλεχειριζόμενη ηλεκτρο-ανταποκρινόμενη νανοθεραπεία κατ' απαίτηση βασισμένη σε τροποποιημένο οξείδιο γραφενίου με αμίνη για συνεργιστική διπλή χορήγηση φαρμάκου».

Η περίληψη της μελέτης αποκαλύπτει πώς ένα κινητό τηλέφωνο μπορεί να εκπέμψει σήματα για να ενεργοποιήσει ένα ρεύμα χαμηλής τάσης που αλληλεπιδρά με μόρια οξειδίου του γραφενίου (GO), προκαλώντας αποτελεσματική παράδοση ωφέλιμων φορτίων φαρμάκων:

Αυτή η μελέτη στοχεύει στον προσδιορισμό της χαμηλής τάσης ελεγχόμενης διπλής απελευθέρωσης φαρμάκου (ασπιρίνη και δοξορουβικίνη) από την επιφάνεια οξειδίου του γραφενίου. Εδώ, δείξαμε πώς να ελέγχετε τον ρυθμό απελευθέρωσης του φαρμάκου εξ αποστάσεως με ένα εύχρηστο κινητό τηλέφωνο, με μηδενική παθητική απελευθέρωση σε χρόνο αδράνειας.

Λόγω της εξαιρετικά υψηλής επιφάνειας και της σύνθετης σύνθεσης της δομής του, το οξείδιο του γραφενίου αποδεικνύεται το τέλειο μόριο για την παράδοση βιολογικών ή φαρμακευτικών ωφέλιμων φορτίων μέσα στο σώμα. Από τη μελέτη:

Αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν το οξείδιο του γραφενίου ένα εξαιρετικά πιθανό νανοσύνθετο υλικό ως φορέα φαρμάκου στον τομέα της βιοϊατρικής και της βιοτεχνολογίας, ενώ συνδυάζεται με πολυμερές ή ανόργανη μήτρα.



Είναι σημαντικό ότι η παρουσία μιας συγκεκριμένης συχνότητας ρεύματος χαμηλής τάσης είναι το μόνο που είναι απαραίτητο για να προκαλέσει το οξείδιο του γραφενίου να απελευθερώσει το ωφέλιμο φορτίο του.


Τα σήματα πύργων κινητής τηλεφωνίας 5G δημιουργούν μικρορεύματα μέσα στο σώμα

Γνωρίζουμε ήδη ότι τα σήματα 5G μπορούν να παράγουν ηλεκτρικά ρεύματα μέσα στο ανθρώπινο σώμα, ακόμη και από σημαντική απόστασηΈνα σημαντικό άρθρο που συντάχθηκε από τον Δρ Joseph Mercola και δημοσιεύθηκε στο Childrens Health Defense αποκαλύπτει ότι η ακτινοβολία σήματος κυττάρων 5G οδηγεί σε μετρήσιμες βιολογικές και χημικές αλλαγές μέσα στο ανθρώπινο σώμα (https://childrenshealthdefense.org/defender/5g-emf-radiofrequency-radiation-health-risks-exposure-humans-cola/). Από το άρθρο του:

  • Το 5G βασίζεται κυρίως στο εύρος ζώνης του χιλιοστομετρικού κύματος, που είναι γνωστό ότι προκαλεί μια οδυνηρή αίσθηση καψίματος. Έχει επίσης συνδεθεί με προβλήματα στα μάτια και την καρδιά, καταστολή της ανοσολογικής λειτουργίας, γενετική βλάβη και προβλήματα γονιμότητας.
  • Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) παραδέχεται ότι δεν έχουν διεξαχθεί ή χρηματοδοτηθεί μελέτες ασφάλειας 5G από τον οργανισμό ή τη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών και ότι καμία δεν έχει προγραμματιστεί.
  • Η FCC έχει αιχμαλωτιστεί από τη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών, η οποία με τη σειρά της έχει τελειοποιήσει τις στρατηγικές παραπληροφόρησης που χρησιμοποιούσε η καπνοβιομηχανία πριν από αυτήν.
  • Η επίμονη έκθεση σε συχνότητες μικροκυμάτων όπως αυτές από τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να προκαλέσει μιτοχονδριακή δυσλειτουργία και βλάβη στο πυρηνικό DNA από τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται από υπεροξυνιτρώδη.
  • Η υπερβολική έκθεση σε κινητά τηλέφωνα και δίκτυα Wi-Fi έχει συνδεθεί με χρόνιες ασθένειες όπως καρδιακές αρρυθμίες, άγχος, κατάθλιψη, αυτισμό, Αλτσχάϊμερ και στειρότητα.

Ο ιστότοπος Cellular Phone Task Force απαριθμεί πολυάριθμες προειδοποιήσεις από κυβερνήσεις και υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο που έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων και τις επιβλαβείς επιπτώσεις της στην ανθρώπινη βιολογία (http://cellphonetaskforce.org/governments-and-organizations-that-ban-or-warn-against-wireless-technology/).


Η ακτινοβολία μικροκυμάτων ραδιοσυχνοτήτων προκαλεί αλλαγές τάσης μέσα στα κύτταρα του σώματος, μεταβάλλοντας τους διαύλους ασβεστίου

Επιπλέον, συναρπαστική έρευνα με επικεφαλής τον Martin Pall, Ph.D., ομότιμο καθηγητή βιοχημείας και βασικών ιατρικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, αποκαλύπτει ότι η ακτινοβολία μικροκυμάτων από κινητές συσκευές και ασύρματους δρομολογητές προκαλεί αλλαγές τάσης μέσα στα κύτταρα του σώματος, ενεργοποιώντας αυτό που ονομάζεται "Voltage-Gated Calcium Channels" (VGCCs), τα οποία βρίσκονται στην εξωτερική μεμβράνη των κυττάρων σας. Είναι αυτή η μεμβράνη που καθορίζει τι περνά μέσα και έξω από το κύτταρο.

Δείτε την πλήρη μελέτη του Martin Pall, PhD., με τίτλο: Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία δρουν μέσω της ενεργοποίησης των διαύλων ασβεστίου που είναι περιφραγμένοι με τάση για να παράγουν ευεργετικά ή δυσμενή αποτελέσματα (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23802593/). Η μελέτη αυτή εξηγεί:

Είκοσι τρεις μελέτες έχουν δείξει ότι οι διαύλοι ασβεστίου (VGCC) παράγουν αυτά και άλλα αποτελέσματα EMF ... Επιπλέον, οι ιδιότητες τάσης αυτών των καναλιών μπορεί να παρέχουν βιοφυσικά εύλογους μηχανισμούς για βιολογικές επιδράσεις EMF.

Από το άρθρο του Δρ Mercola που συνδέεται παραπάνω: (η υπογράμμιση δική μου)

Σύμφωνα με την έρευνα του Pall, η ακτινοβολία μικροκυμάτων ραδιοσυχνοτήτων, όπως αυτή από το κινητό σας τηλέφωνο και τον ασύρματο δρομολογητή, ενεργοποιεί τα κανάλια ασβεστίου (VGCC) που βρίσκονται στην εξωτερική μεμβράνη των κυττάρων σας.

Σύμφωνα με τον Pall, τα VGCCs είναι 7,2 εκατομμύρια φορές πιο ευαίσθητα στην ακτινοβολία μικροκυμάτων από τα φορτισμένα σωματίδια μέσα και έξω από τα κύτταρά μας, πράγμα που σημαίνει ότι τα πρότυπα ασφαλείας για αυτή την έκθεση είναι διαφορετικά κατά 7,2 εκατομμύρια.

Η ακτινοβολία μικροκυμάτων χαμηλής συχνότητας ανοίγει τα VGCC σας, επιτρέποντας έτσι μια ανώμαλη εισροή ιόντων ασβεστίου στο κύτταρο, το οποίο με τη σειρά του ενεργοποιεί το μονοξείδιο του αζώτου και το υπεροξείδιο που αντιδρούν σχεδόν ακαριαία για να σχηματίσουν υπεροξυνιτρώδη άλατα που στη συνέχεια προκαλούν ελεύθερες ρίζες ανθρακικών, οι οποίες είναι ένα από τα πιο επιβλαβή αντιδραστικά είδη αζώτου που είναι γνωστά και πιστεύεται ότι αποτελούν βασική αιτία για πολλές από τις σημερινές χρόνιες ασθένειες.

Αυτό σημαίνει ότι η ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων (και η ακτινοβολία των πύργων κινητής τηλεφωνίας 5G) προκαλεί, πράγματι, αλλαγές τάσης στο ανθρώπινο σώμα και ότι αυτές οι αλλαγές τάσης έχουν πολύ πραγματικές βιοχημικές επιπτώσεις, μερικές από τις οποίες μπορεί να είναι επικίνδυνες για την ανθρώπινη υγεία (όπως ο σχηματισμός μορίων υπεροξυνιτρωδών).

Η καταπολέμηση αυτών των ισχυρών ελεύθερων ριζών μπορεί να επιτευχθεί εν μέρει με διατροφικές προσεγγίσεις, όπως μέσω της χρήσης του ενζύμου δισμουτάσης υπεροξειδίου (SOD), το οποίο είναι το θεμελιώδες θρεπτικό συστατικό στις σκόνες 5G Defense του Health Ranger Store (https://www.healthrangerstore.com/collections/5g-defense-powder). Συγκεκριμένα, η SOD (η οποία συνήθως προέρχεται από φρούτα πεπονιού) δεν εμποδίζει την ίδια την ακτινοβολία του κυτταρικού πύργου, αλλά βοηθά το σώμα να ανταποκριθεί σε κυτταρικές πιέσεις όπως ο σχηματισμός μορίων υπεροξυνιτρωδών.

Σε σχετικές ειδήσεις που ανέφερε το Reuters (https://www.reuters.com/technology/french-watchdog-halts-iphone-12-sales-over-too-high-radiation-minister-2023-09-12/), οι γαλλικές ρυθμιστικές αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση προς την Apple να σταματήσει να πωλεί τηλέφωνα iPhone 12 λόγω της παρουσίας υπερβολικής ακτινοβολίας που παράγεται από τις συσκευές. Το smartphone της Apple υπερβαίνει το επιτρεπόμενο νόμιμο όριο ακτινοβολίας. Αυτό το τηλέφωνο πωλείται από το 2020.


Τα σήματα 5G μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν το οξείδιο του γραφενίου να απελευθερώσει ωφέλιμα φορτία μέσα στο ανθρώπινο σώμα

Συνδέοντας τις κουκκίδες σε όλα αυτά, τα σήματα 5G μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία χαμηλής τάσης μέσα στο ανθρώπινο σώμα, προκαλώντας τα μόρια οξειδίου του γραφενίου να απελευθερώσουν προκαθορισμένα ωφέλιμα φορτία μέσα στο σώμα. Μέσω της δημοσιευμένης εργασίας που συνδέεται παραπάνω:

Με την εφαρμογή εξωτερικών ερεθισμάτων, πολλά υλικά είναι σε θέση να απελευθερώσουν φάρμακα. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά χρειάζονται εξελιγμένα όργανα εκτός από ηλεκτρική διέγερση. Η ηλεκτροδιεγερμένη χορήγηση φαρμάκων έχει προσελκύσει την προσοχή λόγω του χαμηλού κόστους, της ανώδυνης και φορητότητας του εξοπλισμού ελέγχου, καθιστώντας τον διαχειρίσιμο για προσαρμοσμένες εφαρμογές. Σε αυτή τη μελέτη, χρησιμοποιήσαμε τις ΜΚΟ ως ηλεκτροευαίσθητο υλικό για την παράδοση ναρκωτικών με ελεγχόμενο τρόπο.

"Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε χρησιμοποιήσει το ASP και το DOX ως πρότυπο φάρμακο που μπορεί να χορηγηθεί ταυτόχρονα με εξωτερική τάση", αναφέρει το έγγραφο. Το συμπέρασμα του εγγράφου προσθέτει: (η υπογράμμιση δική μου)

Συμπερασματικά, δείξαμε εδώ ότι οι ΜΚΟ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διπλός παράγοντας χορήγησης φαρμάκων και η απελευθέρωση φαρμάκων μπορεί να ελεγχθεί από μια εξωτερική τάση. Για να εκμεταλλευτούμε τη συνεργιστική επίδραση του ASP και του DOX, τροποποιήσαμε τη ΜΚΟ και συνδέσαμε δύο φάρμακα σε αυτήν. Η εργαστηριακή τηλεχειριζόμενη συσκευή μας απελευθέρωσε αποτελεσματικά το αντικαρκινικό φάρμακο. Η διαδικασία απελευθέρωσης μπορεί εύκολα να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί με ένα κινητό τηλέφωνο αλλάζοντας την τάση μεροληψίας.


Το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να μεταφέρει βιολογικά ή χημικά όπλα ως ωφέλιμα φορτία

Στην επιστημονική εργασία που αναφέρθηκε παραπάνω, το ωφέλιμο φορτίο ήταν ασπιρίνη συν ένα κοινό φάρμακο για τον καρκίνο. Ωστόσο, τα ωφέλιμα φορτία μπορεί να είναι σχεδόν ο,τιδήποτε αρκετά μικρού μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων τόσο των υδρόφιλων όσο και των υδρόφοβων μορίων. Από τη μελέτη, «Δείξαμε επίσης πώς τα υδρόφιλα (ASP) και υδρόφοβα φάρμακα (DOX) μπορούν να παραδοθούν χρησιμοποιώντας μια ενιαία πλατφόρμα παράδοσης».

Αυτό σημαίνει ότι ισχυρά χημικά όπλα - θεωρητικά συμπεριλαμβανομένων των νευρικών παραγόντων που είναι θανατηφόροι σε νανογραμμάρια έκθεσης - θα μπορούσαν να φορτωθούν σε μόρια οξειδίου του γραφενίου που παραδίδονται κρυφά στο σώμα μέσω επιθετικά προπαγανδισμένων ιατρικών παρεμβάσεων, όπως πλαστά εμβόλια ή επιχρίσματα covid. Θεωρητικά, τέτοια όπλα θα μπορούσαν να παραδοθούν στον πληθυσμό και μέσω φορέων τροφίμων. Μόλις βρεθεί στο σώμα, μια μικρή ποσότητα διαρροής ωφέλιμου φορτίου μπορεί να προκαλέσει κάποιο επίπεδο νευρικής βλάβης μεταξύ των εμβολιασμένων θυμάτων, αλλά η πραγματική παράδοση ωφέλιμου φορτίου δεν θα συμβεί έως ότου μεταδοθεί ένα κατάλληλο σήμα 5G σε ολόκληρο τον εμβολιασμένο πληθυσμό, χρησιμοποιώντας τη «συχνότητα απελευθέρωσης» που παράγει την απαιτούμενη τάση για την απελευθέρωση του ωφέλιμου φορτίου.

Με άλλα λόγια, ένα σήμα εκπομπής 5G στην κατάλληλη συχνότητα θα μπορούσε να προκαλέσει άμεσα τα μόρια οξειδίου του γραφενίου να απελευθερώσουν τα ωφέλιμα φορτία στα σώματα εκείνων που είχαν προηγουμένως εμβολιαστεί με αυτά τα ωφέλιμα φορτία. Αυτό θα συνέβαινε ταυτόχρονα, σε ολόκληρο τον πληθυσμό που βρίσκεται εντός της εμβέλειας των συχνοτήτων εκπομπής που παράγουν την απαραίτητη τάση στο σώμα.

Εάν το ωφέλιμο φορτίο ήταν ένας νευροτοξικός παράγοντας, το πραγματικό αποτέλεσμα θα ήταν η ξαφνική πτώση μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού σε πόλεις όπου η μετάδοση 5G είναι σε θέση να τους κορεάσει.

Εάν τα ωφέλιμα φορτία ήταν νανοσωματίδια που μοιάζουν με ιούς, η παράδοση ωφέλιμου φορτίου θα μπορούσε να προκαλέσει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού να φαίνεται ξαφνικά να «μολύνεται» με έναν πανδημικό ιό που εξαπλώνεται με αδιανόητη ταχύτητα.

Αυτή η τεχνολογία, με άλλα λόγια, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως «διακόπτης kill» για να τερματίσει οποιοδήποτε τμήμα του πληθυσμού είχε προηγουμένως εμβολιαστεί με οξείδιο του γραφενίου μεταφοράς ωφέλιμου φορτίου.


"Μαύρο μελάνι" τυπωμένο σε φαρμακευτικά καψάκια που φαίνεται να είναι μαγνητικό και μπορεί να περιέχει οξείδιο του γραφενίου

Ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες ήρθαν στην αντίληψή μου κατά τη διάρκεια της συγγραφής αυτού του άρθρου. Το μαύρο μελάνι που είναι τυπωμένο στο πλάι των φαρμακευτικών καψουλών αποτελείται στην πραγματικότητα από μυστηριώδη μαύρα στίγματα που είναι μαγνητικά. Μια επαφή μου έστειλε ένα βίντεο, που αντιπροσωπεύεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, που δείχνει φαρμακευτικές κάψουλες εμποτισμένες με νερό για αρκετές ώρες, μετά το οποίο το μαύρο "μελάνι" από τις κάψουλες μετατράπηκε σε μαύρες προδιαγραφές που εμφάνισαν εκπληκτικές μαγνητικές ιδιότητες. Σε αυτή τη φωτογραφία, μπορείτε να δείτε τις μαύρες προδιαγραφές να συγκεντρώνονται στον κοινό μαγνήτη που συγκρατείται στο γυαλί:


Όπως αποκαλύπτει αυτό το άρθρο στο LiveScience.com, εκπληκτική νέα έρευνα διαπιστώνει ότι το γραφένιο μπορεί να γίνει μαγνητικό συναρμολογώντας στρώματα σε συγκεκριμένο περιστροφικό προσανατολισμό. Αυτό δημιουργεί μαγνητισμό, παρόλο που τα υποκείμενα ατομικά στοιχεία δεν είναι παρά άνθρακας. Από το άρθρο:

Το μαγνητικό πεδίο δεν δημιουργείται από το συνηθισμένο σπιν ηλεκτρονίων μέσα στα μεμονωμένα στρώματα γραφενίου, αλλά αντίθετα προκύπτει από τη συλλογική στροβιλισμό ηλεκτρονίων και στα τρία στρώματα της στοιβαγμένης δομής γραφενίου, ανέφεραν ερευνητές στις 12 Οκτωβρίου στο περιοδικό Nature Physics.

Χρησιμοποιείται γραφένιο στο "μελάνι" που είναι τυπωμένο στο πλάι των συνταγογραφούμενων φαρμάκων; Δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα, αλλά το γεγονός ότι αυτό το μελάνι είναι σαφώς μαγνητικό είναι ανησυχητικό.


Το οξείδιο του γραφενίου μπορεί επίσης να μεταδώσει σήματα gigahertz σε κοντινούς δέκτες

Επιπλέον, κάτω από ορισμένες εξωτικές εφαρμογές υλικών γραφικού οξειδίου (GO), εκείνοι των οποίων τα σώματα ενεργοποιούνται από εκπομπή πύργων κινητής τηλεφωνίας θα μπορούσαν οι ίδιοι να λειτουργήσουν ως ηλεκτρομαγνητικοί «επαναλήπτες» λόγω της ικανότητας του οξειδίου του γραφενίου να λειτουργεί ως πομπός.

Αυτή η ικανότητα είναι καλά τεκμηριωμένη σε μια μελέτη με τίτλο «Χαρακτηριστικά ραδιοσυχνοτήτων του οξειδίου του γραφενίου», που δημοσιεύθηκε στο Applied Physics Letters το 2010. (https://doi.org/10.1063/1.3506468 https://www.livescience.com/graphene-hides-rare-magnetism.html) Η μελέτη αυτή εξηγεί: (η υπογράμμιση δική μου)

Επιβεβαιώνουμε ότι το οξείδιο του γραφενίου, μια δισδιάστατη δομή άνθρακα σε επίπεδο νανοκλίμακας μπορεί να είναι ένας ισχυρός υποψήφιος για υψηλής απόδοσης διασύνδεση στην περιοχή ραδιοσυχνοτήτων. Σε αυτή την εργασία, διερευνούμε τα χαρακτηριστικά υψηλής συχνότητας του οξειδίου του γραφενίου στην περιοχή 0,5-40 GHz. Οι ιδιότητες μετάδοσης ραδιοσυχνοτήτων εξήχθησαν ως παράμετροι S για τον προσδιορισμό της εγγενούς μετάδοσης εναλλασσόμενου ρεύματος των φύλλων γραφενίου, όπως η εξάρτηση της μεταβολής της σύνθετης αντίστασης από τη συχνότητα. Η σύνθετη αντίσταση και η αντίσταση των φύλλων γραφενίου μειώνονται δραστικά καθώς αυξάνεται η συχνότητα. Αυτό το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει ότι το οξείδιο του γραφενίου έχει υψηλές δυνατότητες μετάδοσης σημάτων σε περιοχές gigahertz.

Τα υλικά οξειδίου του γραφενίου, με άλλα λόγια, μπορούν να μεταφέρουν ωφέλιμα φορτία που παραδίδονται μέσω απομακρυσμένης σηματοδότησης κινητού τηλεφώνου, καθώς και να μεταδίδουν σήματα σε άλλους κοντινούς δέκτες.

Αυτό θα μπορούσε θεωρητικά να χρησιμοποιηθεί για να ξεκινήσει μια «αλυσιδωτή αντίδραση» των σημάτων των πύργων κινητής τηλεφωνίας 5G που αναμεταδίδονται από το ένα άτομο στο άλλο. Θεωρητικά, αυτό θα μπορούσε να επεκτείνει μια εκπομπή σήματος "kill switch" πολύ πέρα από το αρχικό εύρος των ίδιων των πύργων κυψελών 5G.



Από το συμπέρασμα αυτής της δημοσιευμένης εργασίας:

... Αναμένουμε ότι το οξείδιο του γραφενίου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για γραμμές μεταφοράς σε ηλεκτρονικά επόμενου σταδίου και θα μπορούσε να είναι πολύ ισχυρός υποψήφιος για ηλεκτρονικά νανοάνθρακα.


Συμπεράσματα

  1. Το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να μεταφέρει χημικά ή βιολογικά ωφέλιμα φορτία.
  2. Το οξείδιο του γραφενίου που μεταφέρει ωφέλιμα φορτία μπορεί να εισαχθεί στο σώμα μέσω εμβολίων ή επιχρισμάτων.
  3. Η απελευθέρωση αυτών των ωφέλιμων φορτίων μπορεί να ελεγχθεί από εξωτερικά σήματα πύργων κυψελών που προκαλούν συγκεκριμένες αλλαγές τάσης στα ανθρώπινα κύτταρα.
  4. Ορισμένες αλλαγές τάσης είναι ήδη γνωστό ότι συμβαίνουν με την έκθεση σε ακτινοβολία πύργου κυψελών, ειδικά με 5G.
  5. Τα ωφέλιμα φορτία οξειδίου του γραφενίου μπορεί να περιλαμβάνουν ωφέλιμα φορτία "kill switch", όπως νευροτοξικούς παράγοντες ή μολυσματικούς παράγοντες.
  6. Το σύστημα πύργων 5G μπορεί επομένως να λειτουργήσει ως σύστημα υποδομής απελευθέρωσης ωφέλιμου φορτίου χημικών όπλων για την επίτευξη μιας «μαζικής θανάτωσης» πληθυσμών που είχαν προηγουμένως εμβολιαστεί με GO μεταφοράς ωφέλιμου φορτίου.
  7. Τα εμβόλια Covid - τα οποία είναι πλέον ευρέως γνωστό ότι δεν είχαν καμμία σχέση με την ανάσχεση οποιασδήποτε πανδημίας (αφού ακόμη και ο Λευκός Οίκος και το CDC παραδέχονται ότι δεν σταματούν τη μετάδοση ή τις λοιμώξεις) - θα μπορούσαν θεωρητικά να χρησιμοποιηθούν για τον εμβολιασμό ατόμων με ωφέλιμα φορτία οξειδίου του γραφενίου που δεν έχουν ακόμη ενεργοποιηθεί.

Έτσι, είναι εύλογο - αλλά όχι αποδεδειγμένο - ότι τα εμβόλια + οι πύργοι κυψελών 5G θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως οπλικό σύστημα μείωσης του πληθυσμού για να επιτευχθεί σχεδόν ταυτόχρονη μαζική εξόντωση μεγάλου ποσοστού του ανθρώπινου πληθυσμού, απλά ενεργοποιώντας την απελευθέρωση ωφέλιμου φορτίου οξειδίου του γραφενίου με συγκεκριμένη ένταση και συχνότητα ενέργειας εκπομπής.

Δεδομένου ότι οι δυτικές κυβερνήσεις του κόσμου προσπαθούν σαφώς να εξοντώσουν τους δικούς τους πληθυσμούς αυτή τη στιγμή, αυτό το συμπέρασμα θα πρέπει να ανησυχεί όλους εκείνους που επιθυμούν να επιβιώσουν από την παγκόσμια ατζέντα μείωσης του πληθυσμού (https://depopulation.news/).



Οι πηγές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

https://childrenshealthdefense.org/defender/5g-emf-radiofrequency-radiation-health-risks-exposure-humans-cola/

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2468519422002166

https://www.reuters.com/technology/french-watchdog-halts-iphone-12-sales-over-too-high-radiation-minister-2023-09-12/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23802593/

http://cellphonetaskforce.org/governments-and-organizations-that-ban-or-warn-against-wireless-technology/

https://pubs.aip.org/aip/apl/article-abstract/97/19/193103/324025/Radio-frequency-characteristics-of-graphene-oxide?redirectedFrom=fulltext




ΠΗΓΗ: 
https://www.naturalnews.com/2023-09-14-remote-kill-science-paper-reveals-cell-phone-signals-release-biological-payloads-graphene-oxide.html


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. Η von der Leyen ζητά εκ νέου παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα για όλους τους ανθρώπους
    https://orthodoxostypos.gr/%ce%b7-von-der-leyen-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ac-%ce%b5%ce%ba-%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%cf%84%ce%b1%cf%85/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχει ήδη ανέβει από την Οδύσσεια

      ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

      Η Γενική Γραμματέας της ΕΕ καλεί τους παγκόσμιους ηγέτες να εισαγάγουν παγκόσμια «ψηφιακή ταυτότητα»
      https://odysseiatv.blogspot.com/2023/09/blog-post_606.html

      Διαγραφή
  2. Δέν θά προλάβουν αγαπητέ νά πραγματοποιήσουν αυτό τό "τρελό" τους όνειρο, γιατί τά γεγονότα πού θά έρθουν....
    - εκ Θεού -, θά ανατρέψουν ολοκληρωτικά τά σατανικά τους σχέδια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!