Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Ντοκυμανταίρ αποκαλύπτει τη συγκλονιστική ιατρική συνωμοσία στην Αμερική κατά την εποχή του Covid - Ο πατέρας μου δολοφονήθηκε από το νοσοκομειακό πρωτόκολλο.




Το «Do No Harm: The Clifton Dawley Story» αφηγείται την ιστορία του Clifton Dawley, του οποίου ο γιος πιστεύει ότι ο πατέρας του πέθανε λόγω νοσοκομειακών πρωτοκόλλων covid

Πρόκειται για ένα δυνατό και τολμηρό ντοκυμανταίρ, που ρίχνει φως στις εμπειρίες των θυμάτων του πρωτοκόλλου covid και των οικογενειών τους.

Το ντοκυμανταίρ διερευνά επίσης το θέμα του «μη βλάπτειν» και πώς χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολογία για την άρνηση του νοσοκομείου να χορηγήσει εναλλακτικές θεραπείες, όπως η ιβερμεκτίνη.

Περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τον Δρ Peter McCullough.

Σκηνοθεσία και αφήγηση από τον Clover Carroll, Διευθύνοντα Σύμβουλο της New Story Media

Το ντοκυμανταίρ είναι το πρώτο από μια σειρά παραγωγών που στοχεύουν να μοιραστούν τις ιστορίες άλλων θυμάτων του πρωτοκόλλου COVID.


Do No Harm- The Clifton Dawley Story on Vimeo


Ή στο YouTube:



Do No Harm: The Clifton Dawley Story (youtube.com)







Το «Do No Harm: The Clifton Dawley Story» είναι ένα συναρπαστικό και αποκαλυπτικό ντοκυμανταίρ που μεταφέρει τους θεατές σε ένα συναισθηματικό ταξείδι μέσα από την καρδιά μιας ιατρικής συνωμοσίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας covid-19. 

Σκηνοθετημένη από τον Clover Carroll, αυτή η συναρπαστική ταινία που προσφέρεται σε πλήρες μήκος στο Courageous Discourse, εκθέτει την οδυνηρή αλήθεια πίσω από την αναζήτηση μιας οικογένειας για δικαιοσύνη και τις ανείπωτες ιστορίες πόνου που συνέβησαν στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.

Σύνοψη

Εν μέσω της πανδημίας covid-19, ο Clifton Dawley, ένας αγαπημένος πατέρας και παππούς, υποκύπτει τραγικά στον ιό κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες

Ο γιος του, Stephen Dawley, ξεκινά μια αδιάκοπη αποστολή για να αποκαλύψει τη συγκλονιστική αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα του. Αυτό που ακολουθεί είναι μια συγκλονιστική αποκάλυψη της ιατρικής τυραννίας, της εταιρικής απληστίας και του γενναίου αγώνα για λογοδοσία.

Με αφηγητή τον Clover Carroll, τον οικοδεσπότη του The Liberty Call, και καθοδηγούμενο από τις ιδέες του διάσημου ιατρικού εμπειρογνώμονα Δρ Peter McCullough, το «Do No Harm» εμβαθύνει στο σκοτεινό υπογάστριο του αμερικανικού συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. 

Αυτό το δυνατό ντοκυμανταίρ συνδυάζει την προσωπική τραγωδία με την ανάλυση των ειδικών για να ρίξει φως στις αποτυχίες που συνέβησαν όταν οι ασθενείς χρειάζονταν περισσότερο βοήθεια.

Κύρια σημεία

- Αποκάλυψη μιας εθνικής ιατρικής συνωμοσίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

- Η αδυσώπητη αναζήτηση δικαιοσύνης από τον Stephen Dawley για τον πατέρα του, Clifton.

- Σχολιασμός εμπειρογνωμόνων από τον Δρ Peter McCullough, μια κορυφαία ιατρική αρχή.

- Αφήγηση από τον Clover Carroll, τον οικοδεσπότη του "The Liberty Call".

Το «Do No Harm: The Clifton Dawley Story» υπερβαίνει τον ρόλο του ως ντοκυμανταίρ. 

Πρόκειται για μια οδυνηρή έκκληση για δράση για διαφάνεια, λογοδοσία και συστημική μεταρρύθμιση. 

Μέσα από προσωπικές συνεντεύξεις, συναισθηματικές μαρτυρίες και σχόλια ειδικών, η ταινία πλοηγείται στο περίπλοκο έδαφος της ιατρικής τυραννίας και υποστηρίζει ένθερμα τα δικαιώματα των ασθενών και την ενημερωμένη συναίνεση

Καθώς το κοινό γίνεται μάρτυρας των σπαρακτικών ιστοριών του Clifton και του Clover, αναγκάζεται να ενταχθεί στο κίνημα για αλλαγή και να αποτρέψει μελλοντικές τραγωδίες. (σσ. εξαιρείται το ελληνικό κοινό)

Δήλωση Σκηνοθέτη

Ο Clover Carroll, σκηνοθέτης του «Do No Harm: The Clifton Dawley Story», δηλώνει: «Αυτό το ντοκυμανταίρ δεν αφορά μόνο την τραγωδία μιας οικογένειας


Πρόκειται για μια παγκόσμια συντονισμένη προσπάθεια για την προώθηση του φόβου, του πόνου, της απομόνωσης, της νοσηλείας και του θανάτου

Απαιτεί την προσοχή μας

Είναι μια έκκληση για δράση για λογοδοσία, διαφάνεια και αλλαγή στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης. Ευελπιστούμε ότι αυτή η ταινία να ξυπνήσει τα πρόβατα και να εμπνεύσει ένα κίνημα για την καταπολέμηση της τυραννίας».

Προβολή πληροφοριών

Το "Do No Harm: The Clifton Dawley Story" μπορεί να κοινοποιηθεί με αυτόν τον σύνδεσμο Vimeo. Μη χάσετε την ευκαιρία να μοιραστείτε αυτή τη συναρπαστική εξερεύνηση του αγώνα μιας οικογένειας ενάντια στην ιατρική τυραννία.

Σχετικά με τον Σκηνοθέτη

Ο Clover Carroll είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της New Story Media, μιας βραβευμένης εταιρείας παραγωγής που έχει παράγει για το National Geographic, το The Discovery Channel, το The Learning Channel και το Investigate Discovery. 


Η αποστολή του Clover είναι ένας φόρος τιμής στη μνήμη της μητέρας του, ωθούμενη από μια ακλόνητη δέσμευση στην αλήθεια και τη δικαιοσύνη.


Σχετικά με τον Δρ Peter McCullough

Ο Δρ Peter McCullough είναι διάσημος παθολόγος, καρδιολόγος και επιδημιολόγος. 


Η εμπειρία και οι ιδέες του έχουν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη των αληθειών γύρω από την πανδημία covid-19. 


Οι συνεισφορές του Δρ McCullough στο «Do No Harm» προσθέτουν αξιοπιστία και κύρος στο μήνυμα του ντοκυμανταίρ.



Πληροφορίες για τον Αφηγητή

Ο Clover Caroll βρίσκεται σε μια αποστολή βαθιά διαμορφωμένη από προσωπική τραγωδία με την απώλεια της ίδιας του της μητέρας, της 74χρονης Carolyn Caroll, από covid-19 σε μια νοσηλεία που αμφισβητήθηκε στο δικαστήριο για θεραπευτικό μηδενισμό και αποτυχία συμμετοχής σε κοινή λήψη αποφάσεων με την οικογένεια. 


Αυτό απεικονίζεται στο Κεφάλαιο 40, «Περνώντας στην αιωνιότητα», του βιβλίου μας «Θάρρος να αντιμετωπίσουμε τον COVID-19: Πρόληψη νοσηλειών και θανάτου ενώ μάχεται το βιοφαρμακευτικό σύμπλεγμα». 


Τον Αύγουστο του 2021, η μητέρα του υπέστη μια μοίρα εντυπωσιακά παρόμοια με αυτή του Clifton Dawley. Και αυτή, επίσης, έπεσε θύμα ιατρικής αδικοπραξίας κατά τη διάρκεια της κρίσης του covid-19. Της αρνήθηκαν την κρίσιμη βοήθεια και την έβαλαν σε αναπνευστήρα, ναρκωμένη και παράλυτη. Τραγικά, πέθανε μόνη.


Αυτή η σπαρακτική εμπειρία έχει κινητοποιήσει τη δέσμευση του Clover στη δημιουργία ταινιών και την παραγωγή του «Do No Harm»


Μέσα από το πρότζεκτ «Do No Harm», ο Clover Carroll είναι αποφασισμένος να δώσει φωνή σε όσο το δυνατόν περισσότερες ιστορίες. 


Η αποστολή του είναι σαφής: να συνεχίσει να λέει αυτές τις ιστορίες μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αφυπνιστεί το κοινό


Η δέσμευση του Clover είναι ακλόνητη, τροφοδοτούμενη από ένα βαθύ αίσθημα ευθύνης να διασφαλίσει ότι τραγωδίες όπως αυτές του Clifton Dawley και της μητέρας του αναγνωρίζονται και δεν επαναλαμβάνονται ποτέ.


Ο Clover Carroll είναι επίσης ο οικοδεσπότης του The Liberty Call, μιας εκπομπής αφιερωμένης στο να ρίξει φως στους εμπνευσμένους καλεσμένους που υπερασπίζονται την αλήθεια και την ελευθερία και αγωνίζονται ενάντια στην τυραννία στην Αμερική. Η αφήγησή του στο «Do No Harm» παρέχει πλαίσιο και σαφήνεια στην ιστορία που εκτυλίσσεται.

Αυτή η παρατήρηση θα στοιχειώνει όσους εμπλέκονται στην αντιμετώπιση της πανδημίας για το υπόλοιπο της ζωής τους. 


«Υπήρχε κάτι μοναδικό στο ξέσπασμα του SARS-CoV-2, covid-19... με την οποία τα νοσοκομεία ήταν σχεδόν αποκλειστικά ο τόπος θανάτου». ~ Δρ Peter McCullough



Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Δρ Peter McCullough είναι Αμερικανός παθολόγος, καρδιολόγος, επιδημιολόγος και συγγραφέας. Διαχειρίζεται κοινά λοιμώδη νοσήματα καθώς και τις καρδιαγγειακές επιπλοκές τόσο της ιογενούς λοίμωξης όσο και των τραυματισμών που αναπτύσσονται μετά από ενέσεις covid στο Ντάλλας του Τέξας των ΗΠΑ. 


Είναι ο ιδρυτής του Ιδρύματος McCullough, το οποίο είναι αφιερωμένο στην πρόταση ότι μια κυβέρνηση του λαού, από τον λαό, για τον λαό, μπορεί να υπάρξει μόνο εάν οι άνθρωποι εκπαιδεύονται σχετικά με την υγεία, τις ασθένειες και τις πολιτικές δημόσιας υγείας.


Ο Δρ McCullough, μαζί με τον συγγραφέα αληθινών εγκλημάτων John Leake, συνέγραψαν το βιβλίο «The Courage to Face COVID-19: Preventing Hospitalisation and Death While Battling the Bio-Pharmaceutical Complex». Οι δύο συγγραφείς γράφουν και δημοσιεύουν τακτικά άρθρα στη σελίδα Substack 'Courageous Discourse' στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε και να ακολουθήσετε ΕΔΩ.


ΠΗΓΗ: Documentary unveils the shocking medical conspiracy in America during the covid era – The Expose (expose-news.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ηγουμενίτσα: 73χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε πλοίο που ήρθε από την Ιταλία


Δραματικές στιγμές σε εστιατόριο του Βόλου – 68χρονη πέθανε ενώ έτρωγε

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε κατάστημα εστίασης του Βόλου, όταν μια 68χρονη γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ έτρωγε με μια φίλη της και έχασε τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με το gegonota.news, tο περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ σε εστιατόριο στον Άναυρο. Η 68χρονη ενημέρωσε την φίλη της ότι δεν ένοιωθε καλά και στον χώρο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο μεταξύ, το προσωπικό του καταστήματος και πελάτες βοήθησαν την γυναίκα, που μέχρι εκείνη την ώρα στεκόταν στα πόδια της, να φτάσει ως την είσοδο, προκειμένου να την παραλάβει το ασθενοφόρο. Όμως, κατά τη διάρκεια της αναμονής η 68χρονη κατέρρευσε και έχασε εντελώς τις αισθήσεις της.

Ακολούθησε αγωνιώδης προσπάθεια καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) από άτομα που γνώριζαν και για δευτερόλεπτα φάνηκε πως επανακτά την επαφή με το περιβάλλον. Έπειτα από λίγα λεπτά έφτασε το ασθενοφόρο και η γυναίκα παραλήφθηκε με φορείο από το πλήρωμα, που την μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου. Δυστυχώς, όμως, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.


Λάρισα: 58χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του


Ιωάννης Καρακώστας: Έφυγε από τη ζωή ο Ομότιμος Καθηγητής Νομικής και πρώην Αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ


Έχασε τη ζωή του ο άνδρας που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την μαρίνα του Φοίνικα στη Σύρο.
Σύμφωνα με το cyclades24.gr ο άτυχος άνδρας, μέλος πληρώματος σκάφους που βρισκόταν στο σημείο, έχασε τις αισθήσεις του, ενώ βρισκόταν μέσα στη θάλασσα.


Τέιλορ Γουίλι (56 ετών): Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός της σειράς «Hawaii 5-0»



Ο Gates χρηματοδότησε πειράματα βιολογικών όπλων με τη γρίπη των πτηνών για να εξαπλωθεί στον άνθρωπο
Ο συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, επένδυσε εκατομμύρια δολάρια σε πειράματα βιολογικών όπλων με στόχο τη χειραγώγηση της γρίπης των πτηνών για να εξαπλωθεί στα θηλαστικά και μεταξύ των ανθρώπων.



Γερμανίδα γιατρός καταδικάστηκε σε φυλάκιση άνω των 2 ετών για την έκδοση εξαιρέσεων μάσκας και εμβολίου COVID
Η 67χρονη Δρ Bianca Witzschel καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών και οκτώ μηνών, της απαγορεύτηκε για τρία χρόνια να εργάζεται ως γιατρός και της επιβλήθηκε πρόστιμο 47.000 ευρώ για τη σύνταξη εξαιρέσεων από τις εντολές εμβολίου και μάσκας COVID στη Γερμανία.



ΗΠΑ: Ο γενικός χειρουργός Murthy υποστηρίζει την ψηφιακή ταυτότητα για την καταπολέμηση της διαδικτυακής «παραπληροφόρησης» και την προστασία της νεολαίας



Μεγάλη μελέτη: Νευρολογικές και ψυχιατρικές διαταραχές που προκαλούνται από μαζικούς εμβολιασμούς Covid-19
Μια μελέτη στο περιοδικό Nature εξέτασε τις νευρολογικές και ψυχιατρικές παρενέργειες των «εμβολιασμών» Covid-19 σε περισσότερους από δύο εκατομμύρια ανθρώπους στη Νότια Κορέα. Τα αποτελέσματα δείχνουν αυξημένη συχνότητα εμφάνισης κατάθλιψης, άγχους, σωματόμορφων διαταραχών, διαταραχών ύπνου και σεξουαλικών διαταραχών μετά τον «εμβολιασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!