Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ! ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥΣ! (Τί θράσος!)

(ΤΩΡΑ ΜΑΣ ..."ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ";)
Ο αρχηγός των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συναντήθηκε με τον Γερμανό αρχηγό στρατού (Bundeswehr), στρατηγό Volker Wieker, για να συζητήσουν, σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο και το «καυτό θέμα» της μετακομίσεως της γερμανικής βάσεως από το Ιντσιρλίκ στην πατρίδα μας, διότι η Ιορδανία αποτελεί μια μη ασφαλή χώρα ελέω του ισλαμικού στρατού...

Σίγουρα η συγκυρία είναι ...περίεργη, μιας και χθες πραγματοποιήθηκε η σύγκληση του 'Γιουρογκρούπ' με κύριο θέμα την Ελλάδα και το ζήτημα του ελληνικού χρέους.

Επίσημα στην συνάντηση των δύο αρχηγών, αναφέρθηκαν οι παγκόσμιες συνθήκες ασφαλείας και οι συνεργασίες που πρέπει να αναπτύσσονται για την πληρέστερη αντιμετώπιση των σύγχρονων μορφών απειλών που ανακύπτουν.


Επίσης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και οι προοπτικές περαιτέρω ενισχύσεως της συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών στους τομείς της επιχειρησιακής και ακαδημαϊκής εκπαιδεύσεως.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, υποδέχθηκε σε επίσημη τελετή στο Στρατόπεδο ‘’ΠΑΠΑΓΟΥ’’, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Γερμανίας, General Volker Wieker, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα από 14 έως 16 Ιουνίου 2017, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


Κατά τις διμερείς επαφές συζητήθηκε το περιβάλλον ασφαλείας και οι συνεργασίες, που πρέπει να αναπτύσσονται για την πληρέστερη αντιμετώπιση των σύγχρονων μορφών απειλών που ανακύπτουν. 
Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και οι προοπτικές περαιτέρω ενισχύσεως της συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών, στους τομείς της επιχειρησιακής και ακαδημαϊκής εκπαιδεύσεως.


Συζητήθηκε επίσης η συμβολή των επιχειρήσεων ‘’SNMG2’’ και ‘’SOPHIA’’, στην ανάσχεση των προσφυγικών ροών στο Αιγαίο και στην Μεσόγειο, αντίστοιχα.


Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ , στις τοποθετήσεις του, επισήμανε μεταξύ άλλων:

-Την γεωπολιτική αστάθεια που παρατηρείται στην ευρύτερη περιοχή.

-Την συνεχή παραβατική συμπεριφορά που επιδεικνύουν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις στο Αιγαίο.

-Τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για την προώθηση της στρατιωτικής συνεργασίας με κράτη των Βαλκανίων, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

-Την σκοπιμότητα συνέχισης της συμμαχικής επιχειρήσεως ανασχέσεως των προσφυγικών ροών στο Αιγαίο. Στο πλαίσιο αυτό επισήμανε την συμβολή της γερμανικής διοικήσεως στην εν λόγω επιχείρηση.

-Την δυνατότητα συνεργασίας των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων με το Πολυεθνικό Συντονιστικό Κέντρο Στρατηγικών Θαλασσίων Μεταφορών (ΠΟΣΚΕΣΘΑΜ).

-Την περαιτέρω προώθηση της χρησιμοποιήσεως του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) στον τομέα της εκπαιδεύσεως στην θαλάσσια ασφάλεια επ’ ωφελεία τόσο κρατών μελών της συμμαχίας, όσο και τρίτων χωρών.


Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Γερμανίας, στις τοποθετήσεις του σημείωσε ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν ιδιαίτερα αξιόπιστο ευρωατλαντικό σύμμαχο (ΤΟ "ΘΥΜΑΣΘΕ" ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, Ε;), τονίζοντας παράλληλα την επιθυμία περαιτέρω διευρύνσεως της διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας.

Ο General Volker Wieker, κατά την παραμονή του στο ΓΕΕΘΑ, ενημερώθηκε επίσης για την αμυντική πολιτική της Ελλάδος, καθώς και για τα σοβαρά θέματα και τις προτεραιότητες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση του Γερμανού αξιωματικού προς την χώρα μας, για την ανεύρεση  Β Α Σ Ε Ω Σ (!) για την Γερμανική πολεμική ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, λόγω μετακομίσεως (διάβαζε "εκδιώξεως"...) από το Ιντσιρλίκ , κάτι που είναι εξαιρετικά «ΠΕΡΙΕΡΓΟ» και συνάμα « ε π ι κ ί ν δ υ ν ο»  για την χώρα μας.

Οι Γερμανοί στην απευκταία περίπτωση που πιθανόν αποκτούσαν έστω και με σοβαρά ανταλλάγματα ( ακόμα και για το χρέος) , μια αεροπορική βάση εντός της ελληνικής επικράτειας, θα είχαν δημιουργήσει ταυτόχρονα τις προϋποθέσεις για μια κατασκοπευτική εγκατάσταση που θα επηρέαζε καταστάσεις εντός της χώρας.

Επίσης , οι πολύ καλές έως «θερμότατες» σχέσεις κατά καιρούς Τούρκων και Γερμανών θα αποτελούσαν μέγα πρόβλημα για την πατρίδα μας, και την κατάσταση στο Αιγαίο .
Με δεδομένο ότι οι Αμερικανοί δεν διαθέτουν αποδεδειγμένα «χρήμα» για τα Βαλκάνια , ολόκληρη η χερσόνησος και η Ελλάδα θα δέχονταν την γερμανική πίεση για « επιρροή» με όλα τα συνεπακόλουθα...

Η Γερμανία ορέγεται την χώρα μας από τις απαρχές του 18ου αιώνος, αλλά η δύση και ειδικά η Βρετανία δεν της έδωσε ποτέ, ένα τέτοιο δικαίωμα διότι γνώριζε με ποιους είχε να κάνει. 
Για αυτό οφείλουμε με πολύ προσεκτικά βήματα να διώξουμε τους οικονομικούς δυνάστες της πατρίδος, οι οποίοι ονειρεύονται δια μέσω του ΝΑΤΟ, να αποκτήσουν πραγματική επιρροή εντός της ελληνικής γης!

Οι ΗΠΑ σύμφωνα με ειδικούς, δεν έχουν καθόλου εμπιστοσύνη στο Βερολίνο και στα σχέδια του για άλωση της Ευρώπης , ειδικά από την κυβέρνηση Τραμπ .
Εκτιμάται επίσης ότι και η Μόσχα αλλά και ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν, ΔΕΝ θα ήθελε μια τέτοια εξέλιξη σε σχέση με την παρουσία Γερμανών ΚΟΝΤΑ στο Αιγαίο ΜΑΣ! 
Αναμένουμε άμεσα εξελίξεις στο θέμα αυτό.

Υπενθυμίζουμε επίσης, το πρόσφατο σκάνδαλο με την αποκάλυψη νεο-ναζιστών εντός του γερμανικού στρατεύματος και την έρευνα που διεξάγουν ακόμη οι γερμανικές αρχές, το οποίο ταλανίζει ακόμη την γερμανική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας .

(Πηγή: 'πενταπόσταγμα')
---------------------------------------------------------------------------------------------------

[ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ  'Ο Χ Ι' !

ΣΑΝ ΤΟ ΗΡΩΪΚΟ & ΘΡΥΛΙΚΟ 'Ο Χ Ι' ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΡΥΖΗ!
ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1941...

Σχετική εικόνα

ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΓΕΣ, ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ - ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΕΥΚΤΑΙΑ! - ΕΜΦΑΝΙΣΗ 76 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΤΗΣ 'ΛΟΥΦΤΒΑΦΦΕ' ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! 

Σχετική εικόνα

ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ (ΨΕΥΔΟ-) ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. 

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΙΟΛΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για λουφτβάφε

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!) ΙΣΤΟΡΙΑ κύριοι της κυβερνήσεως και της αντιπολιτεύσεως, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...

ΑΣ ΠΑΝΕ οι παλιο-γερμαναράδες ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΟΡΤΕΣ!

ΑΝΤΕ ΣΤΑ ...ΚΟΜΜΑΤΙΑ!]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

2 σχόλια:

  1. Σατανικός νόμος δέσμευσης εισοδημάτων για να γίνουμε όλοι φοροφυγάδες!

    https://justiceforgreece.wordpress.com/2017/06/16/%cf%83%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%ad%cf%83%ce%bc%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%ac%cf%84/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήνυση για την προσβολή εθνικού μας συμβόλου από τους υπερήφανους ομοφυλόφιλους

    http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2017/06/img094.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!