Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Α Ι Σ Χ Ο Σ : Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφαρσάλων Τιμόθεος, ΔΙΑΤΑΖΕΙ τους ιερείς του, να τελούν μικτούς γάμους με ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ!

Ανοικτή Επιστολή Φίλων Αγ. Όρους Καρδίτσας
Προστάζει να τελούνται ...Μικτοί Γάμοι με Εγκύκλιο(!) ο 'Θεσσαλιώτιδος' !!!


Ανοικτή Επιστολή
Προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη
Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο

Σεβασμιώτατε, 
Σας κάνουμε δημόσια έκκληση να μας απαντήσετε, αν ο Πάπας είναι για την ορθόδοξη πίστη μας  Α ί ρ ε σ η.

Πείτε μας αν είναι Αίρεση!
Πείτε μας αν είναι Αίρεση!
Αποτέλεσμα εικόνας για μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

Πρόσφατα στείλατε στις ενορίες εγκύκλιο, όπου προστάζετε να τελούνται από τους ιερείς της Μητροπόλεώς σας μικτοί γάμοι∙ δηλαδή γάμοι Ορθοδόξων με αιρετικούς Ρωμαιοκαθολικούς, Διαμαρτυρομένους, Λουθηρανούς, Καλβινιστές, Αγγλικανούς, Μεθοδιστές, Βαπτιστές, Ευαγγελιστές, Μονοφυσίτες κ.ά. 

Σας ερωτούμε: είναι ορθόδοξο ένας ιερέας ορθόδοξος, να διαβάσει ορθόδοξα «γράμματα» στο μυστήριο του γάμου σε αιρετικό μη βαπτισμένο και μυρωμένο; 

Εφ΄όσον στις ομιλίες σας σ’ όλες τους ναούς υπερασπίζεστε εκ του ασφαλούς τους Αγίους Πατέρες της Ορθοδόξου Εκκλησίας και τις αποφάσεις των Οικουμενικών Συνόδων, γιατί στην εγκύκλιό σας λέτε, ότι η Ανατολική Εκκλησία «κατ’ οικονομίαν» και εξ επιεικούς εμπνεομένη πνεύματος επιτρέπει τους γάμους αυτούς, 
ενώ ο ΜΕ΄ κανών των Αγίων Αποστόλων το απαγορεύει; 

«Επίσκοπος ή πρεσβύτερος ή διάκονος αιρετικοίς συνευξάμενος μόνον αφοριζέσθω, ει δε επέτρεψεν αυτοίς, ως κληρικοίς ενεργήσαι τι καθαιρείσθω». 

Εσείς σε ποιόν ιερό κανόνα βασίζεστε και διατάζετε να τελούνται γάμοι μεταξύ ορθόδοξων και αιρετικών;

Αν πράγματι ορθοτομείτε τον λόγο της ορθοδόξου αληθείας, οφείλετε να απαντήσετε στο λαό του ΘΕΟΥ που τον έχετε κατασκανδαλίσει με αυτές τις ανόσιες πράξεις σας!

Πριν λίγους μήνες σε κάποιο χωριό της μητροπόλεως ένας απλός πιστός, σας ρώτησε δύο φορές μέσα στην εκκλησία ενώ μιλούσατε για τα έργα των αγίων Πατέρων: 
«Ο Πάπας είναι ορθοδοξία ή αίρεση;» και απάντηση δεν πήρε. 
Γιατί;

Στις ομιλίες σας μας λέτε, να μείνουμε κοντά στην Εκκλησία, κοντά στους Ιερείς, κοντά στον Δεσπότη μας. 
Αυτό είναι σωστό, εάν όλοι οι Ιερείς και ο Δεσπότης ακολουθούν πιστά την Εκκλησία (που είναι ο Χριστός) και δεν προδίδουν την Ορθοδοξία ούτε  
κάνουν δογματικές εκπτώσεις. 

Τα ίδια ζητούσαν από το λαό των Ιουδαίων και οι θεοκτόνοι αρχιερείς Άννας και Καϊάφας να τους ακολουθήσει τυφλά και να γίνει συνένοχος στη “Θεοκτονία” Σταυρώνοντας τον ΧΡΙΣΤΟ! Και δυστυχώς ο λαός τους ακολούθησε!!!

Αν κάποιος, Σεβασμιότατε, είναι απλός στρατιώτης στο Στρατό και ο λοχαγός του λέει να παραβεί το Σύνταγμα της χώρας, πρέπει να υπακούσει; Φυσικά ΟΧΙ. 
Δεν πρέπει να παραβεί το Σύνταγμα. 

Εν προκειμένω Σύνταγμα είναι η ορθόδοξη πίστη των Οικουμενικών Συνόδων. 
Άρα γε στην αντικανονική, αντιπατερική και αν-ορθόδοξη εγκύκλιο που στείλατε, εσείς είστε ο λοχαγός που δεν πρέπει κανείς να υπακούσει! 
Όλοι όσοι μένουν πιστοί στους πατέρες της εκκλησίας είναι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και όλοι οι άλλοι που αντιτίθενται είναι αίρεση.

Κάτι άλλο που συνέβη στο Νομό μας και αρκετοί συμπολίτες μας δεν το γνωρίζουν, είναι ότι με εντολή σας Σεβασμιώτατε βγήκε ο Εσταυρωμένος από πολλούς ναούς από τη θέση του πίσω από την Αγία Τράπεζα, αλλά μετά τη διαμαρτυρία πολλών πιστών επανήλθε. 
Τώρα σ’ έναν ναό δεν είναι στη θέση του. 
Για ποιό λόγο;

Τέλος γιατί στις ομιλίες σας ΠΟΤΕ δεν αναφερθήκατε για τις διαφορές της Ορθόδοξης Εκκλησίας με τον Παπισμό; 
Γιατί στα εβδομαδιαία κηρύγματα που διανέμει η Ιερά Μητρόπολις στους Ιερείς των ενοριών κάθε Κυριακή, πολλές φορές δεν γίνεται καθόλου λόγος για το εορταζόμενο γεγονός;

Γιατί την Κυριακή της Ορθοδοξίας στο κήρυγμα δεν αναφέρθηκε λέξη για τη νίκη της Ορθοδοξίας εναντίον ΟΛΩΝ των αιρέσεων;

Αποτέλεσμα εικόνας για μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

Γιατί στο κήρυγμα της Κυριακής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης των Ισαποστόλων και θεοστέπτων Βασιλέων,
 δεν έγινε λόγος για τη συμβολή των Αγίων στην κατατρόπωση της αιρέσεως του Αρειανισμού, μέσω της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου που συγκάλεσε ο Άγιος Αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος;

Έχετε χρέος ενώπιον του ΘΕΟΥ και του λαού, Σεβασμιότατε, να ομολογήσετε δημόσια, ότι για την Ορθοδοξία, ο Παπισμός είναι αίρεση !

Οι Φίλοι του Αγίου Όρους Ν. Καρδίτσας

&
http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/06/blog-post_16.html#more]
----------------------------------------------------------------------------------

[ΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΥΧΟΝ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ", ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ, "ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ"!

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ...

ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΠΙΚΟ, ΠΟΥ "ΘΕΛΕΙ" ΝΑ ΜΕΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για κολυμπηθρες βαπτισης

ΤΟΤΕ, ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΠΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ...

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ!
ΔΕΝ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ Ο ΘΛΙΒΕΡΟΤΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...

ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ, ΟΤΙ "ΑΣ ...ΜΥΡΩΘΕΙ" ΚΑΙ "ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΑΞΕΙ"!!!

ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ.]


"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

1 σχόλιο:

  1. Οι λύκοι με ένδυμα προβάτου είναι μέσα στο χώρο της Εκκλησίας.Μας προετοίμασε για αυτό ο απόστολος Παύλος στις επιστολές του. Τους μισθωτούς "ποιμένες" όμως τους αναγνωρίζει το ποίμνιο και φεύγει.Γι'αυτό φτάνουν να "ψάχνουν" το Θεό κάποιοι από αυτούς και να απορούν γιατί δεν τους καταλαβαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!