Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Λ Ε Τ Ε ;;;


ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, ΤΑ ..."Κ Α Λ Α"...
'ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ'! ΤΙ ΑΛΕΞΗΣ, ΤΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ;
ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ; ΑΦΟΥ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ (ΟΧΙ ΤΩΡΑ,
ΑΠΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ...) ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!
ΟΛΟΥ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΟΣ....
["ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

(ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ!)
Αφού στα λόγια "ξιφούλκησε" κατά της συγκυβερνήσεως το… ψευδο-τιμημένο 'κουκουέ', αποχώρησε πριν από την ψηφοφορία επί των τροπολογιών, για τα τελευταία προαπαιτούμενα του νέου Μνημονίου.
Πρόκειται για μια ασυνήθιστη κίνηση για το… τιμημένο, που πάντα συμμετείχε στις ψηφοφορίες για τα Μνημόνια, τους εφαρμοστικούς τους νόμους, τα προαπαιτούμενα και τα λοιπά, δίνοντας βεβαίως αρνητική ψήφο.
ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ "ΛΑΚΚΟΝ Η ΦΑΒΑ"...
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ!
ΚΑΙ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!
ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΦΟΡΑ ΓΡΑΒΒΑΤΑ!
(ΟΧΙ, ΤΟ 'ROLEX' META TO KΡΑΞΙΜΟ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΛΕΙ...)

Κι εκείνο που κάνει ακόμα πιο περίεργη την στάση του… τιμημένου, ήταν ότι είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από την προηγουμένη ημέρα «καταγγέλλοντας τις άθλιες απαράδεκτες πραξικοπηματικές διαδικασίες που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση, αλλά και το περιεχόμενο των τροπολογιών».

Μάλιστα! Άρα, στην πράξη η συγκυβέρνηση δεν χρειαζόταν 151 ψήφους για να περάσει την «ουρά» του νέου Μνημονίου, αλλά πολύ λιγότερες, εφ΄όσον είχε ανακοινωθεί πως το ΚΚΕ θα αποχωρούσε από την ψηφοφορία…

Πού είναι το περίεργο; 
Να, κυκλοφορούσε στην πολιτική πιάτσα, η ΦΗΜΗ ότι κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τα είχαν «στυλώσει» και ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ να μην υπερψηφίσουν και αυτά τα προαπαιτούμενα, που σε μια τέτοια περίπτωση, δε θα περνούσαν και θα τιναζόταν στον αέρα η όλη συμφωνία με τους διεθνείς τοκογλύφους! 

Και αυτοί βεβαίως που θα ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ θα περνούσαν στην  Ι σ τ ο ρ ί α ! 

Σχετική εικόνα

Μέχρι που βγήκε η ανακοίνωση του ΚΚΕ περί αποχωρήσεως από την ψηφοφορία – από την Πέμπτη! - και ΠΕΙΣΘΗΚΑΝ οι συγκεκριμένοι βουλευτές, ότι ΔΕΝ υπάρχουν περιθώρια για ηρωϊσμούς, γιατί ΟΛΑ είναι ΜΑΤΑΙΑ!

Λέτε να έγινε έτσι και το… τιμημένο να ΔΙΕΣΩΣΕ την καταρρέουσα συγκυβέρνηση, αλλά και το νέο Μνημόνιο της απολύτου δυστυχίας μας;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

(ZHTOYME THN KATANOHΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΜΑΖΙ, Ε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΛΕΙ ...ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!)

[Πηγή: 'πασπαρτού']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!