Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Ἕως καί ἡ διεθνής ἀφυπνισμένη κοινή γνώμη, ἀγανακτᾷ καί καταπλήσσεται μέ τήν ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ καί ἀ δ ρ ά ν ε ι ά μας καί μᾶς καλεῖ σέ ἀ ν τ ί σ τ α σ η!

ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΛΗΝ & ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ 
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙ !Στο παρακάτω βίντεο μια Ελληνίδα - κατά το ήμισυ στην καταγωγή - αναλύτρια εφορμώμενη από την επέτειο της απελευθέρωσής μας από του Τούρκους, μέσα από μια συνοπτική και εύστοχη τοποθέτηση, μάς εγκαλεί για την ολοκληρωτική παράδοση της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και την μετατροπή της, σε AΠΟΘΗΚΗ μωαμεθανών λαθρομεταναστών και μας υπενθυμίζει το   η ρ ω ϊ κ ό   προγονικό μας παρελθόν.
Χρύσα Πολίτη

9 σχόλια:

 1. Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο! ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ!
  ΠΑΝΤΟΥ!
  ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!
  ΟΣΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "ΜΑΣ", ΤΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΛΑ, Η ΦΕΗΘ ΓΚΟΛΝΤΙ. ΜΟΛΙΣ ΣΕ 8 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ!
  ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ;
  ΦΕΗΘ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΣΤΗ!
  ΧΙΛΙΑ ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΠΟΛΙΤΗ!
  ΕΙΘΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
  ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ, ΠΟΥ "ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΣΑΝ" ΧΡΟΝΙΑ, ΩΣ ΟΡΝΕΑ, ΩΣ ΓΥΠΕΣ, ΩΣ ΥΑΙΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ, ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ...
  ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!
  ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ!
  Α Μ Η Ν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απαντήσεις
  1. AMAZING SPEECH!!!' CONGRATULATIONS TO MRS FAITH GOLDY!!!!
   I WILL ABSOLUTELY SHARE IT TO MY FRIENDS!!! THANKING ALSO MRS POLITI CHRISSA!!!❤️❤️❤️❤️⭐️⭐️⭐️⭐️✌️✌️✌️

   Διαγραφή
 3. Τι να πω !!! Διακόσια χρόνια παλεύουν να μας ξεκάνουν, οι ΔΙΚΟΙ μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΠΡΑΒΟ στούς συντελεστές αυτής της υπέροχης εργασίας.Πικρή η αλήθεια αλλά αλήθεια.Θα αιμοραγήσουμε ακόμη περισσότερο,αλλά μετά από την στάυρωση έρχεται η Ανάσταση. Ιστορικοί λαοί σαν την Ελλάδα δεν είναι δυνατόν να σβήσουν, από το παγκόσμιο γίγνεσθαι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πολύ χαμηλού επιπέδου βιντεάκι με θολή σκέψη και ανακατεμένα θέματα, αλλά σαφή αντιευρωπαϊσμό. Μην μασάτε, προπαγάνδα είναι κι αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προφανώς και δεν είσαι καθόλου ανώνυμος... Είσαι και πολύ επώνυμος. Εκτός κι αν ζεις σε άλλο πλανήτη.

   Διαγραφή
 6. ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΛΕΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΗ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΜΑΣ ?????????????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αν δεν ενοθούμε , τότε θα πραγματοποιηθούν όλα όσα μας ενημέρωσε , κυρία Μισή Ελληνιδα και μισή Σλάβισα , σας παρακαλώ ακολουθείστε την Αναιμακτη Διαμαρτηρεία που προσπαθώ να δια δόσω .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!