Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ: Θα ντύσουν μικρούς ΜΑΘΗΤΕΣ Δημοτικού, με ...ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ για να "τιμήσουν" τα προσφυγόπουλα!!! (ΟΧΙ, δεν πρόκειται να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ κ α ν έ ν α ς!)



(ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΦΙΛΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! 
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ & ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ-ΛΑΓΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ!)
Η ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας "ΚΑΛΠΑΖΕΙ" με γοργούς ρυθμούς! Σύμφωνα με ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ καταγγελίες γονέων, σήμερα Σάββατο 10/06 το βράδυ, το 2ο Δημοτικό σχολείο Χολαργού πραγματοποιεί μια... "διαφορετική" εκδήλωση - παράσταση υπέρ των "προσφύγων"!
Ναί, αλλά ΠΩΣ;

Αποτέλεσμα εικόνας για χολαργός

Αποτέλεσμα εικόνας για χολαργός

Σύμφωνα με πληροφορίες του (τοπικού) ιστολογίου 'indobserver' οι μαθητές και μαθήτριες του 2ου Δημοτικού, θα ΝΤΥΘΟΥΝ με ...ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ  ε ν δ υ μ α σ ί ε ς (!!!) 
και με ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ (αντίστοιχα), ενώ θα υπάρχουν και ντυμένοι "στρατιώτες" (!!!) για να δείξουν τα "βάσανα των προσφύγων"!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ! Παράλληλα, θα υπάρχει και 'video wall' οθόνη που - προφανώς - θα δείχνει σκηνές από τους πολέμους στην Συρία...

Αποτέλεσμα εικόνας για χολαργός

Όλα γίνονται υπό την οργάνωση της Διευθύνσεως του σχολείου, ενώ υπάρχουν ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ μεταξύ των γονέων. 
Υπήρξαν μάλιστα γονείς, που είπανε για ποιο λόγο δεν κάνουν μια παράσταση για τους Έλληνες της Μικρασιατικής καταστροφής και ΝΤΥΝΟΥΝ τα παιδιά με μπούργκες;

Φαίνεται, (γιατί τί άλλο να υποθέσει κάποιος) πως καλλιεργείται το έδαφος υποδοχής "προσφυγόπουλων" στον Χολαργό...

Υ.Γ. Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από γονείς. Μάλιστα, μία μητέρα τηλεφώνησε επώνυμα και είπε, ότι η ίδια πρότεινε να γίνει παράσταση για τους Έλληνες της Μικρασιατικής Καταστροφής και αντ' αυτού, ντύνουν τα παιδιά με μπούργκες!

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!