Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Λ Ο Γ Ο Π Α Ι Γ Ν Ι Ο. "Σύγχρονο". Είτε αστεία, είτε σοβαρά...

Αποτέλεσμα εικόνας για τραμπ σπιτι

Ίσως να μπορείς να τα πείς και "έ τ σ ι". Ίσως...



ΤΡΑΜΠ.

ΤΡΑΜΠΑΣ*.

ΤΡΑΜΠΑΛΑΣ.

ΤΡΑΜΠΑΡΙΦΑΣ.

ΤΡΑΜΠΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΤΖΑΦΕΡΗΣ!

ΚΑΡΑΤΖΑΤΡΑΜΠΕΡΗΣ!

ΤΡΑΜΠΑΛΑΦΕΡΗΣ!

ΤΡΑΒΑΤΟΝΡΟΤΣΙΛΝΤΝΑΦΕΡΗΣ!
---------------------------------------

Σχετική εικόνα

[*Έχουμε ξαναγράψει και ταιριάζει τώρα να το επαναλάβουμε, πώς όπως συμβαίνει με τον Τύπο των γειτονικών μας χωρών, ιδίως των Βαλκανίων, έτσι και ο κυπριακός ΔΕΝ προβάλλεται στην χώρα μας, πλήν ελαχίστων περιπτώσεων. (Άς υποθέσει ένας έκαστος το γιατί...)

Στον κυπριακό Τύπο λοιπόν, εγράφη λίγες ημέρες μετά την εκλογή του Ντ.Τράμπ στις ΗΠΑ ως προέδρου, ότι οι ρίζες του είναι(;) ...κυπριακές, συγκεκριμένα απο το Λευκόνοικο και πώς ο παππούς του ονομαζόταν Τράμπας και εργάσθηκε προπολεμικώς ως κουρέας στην Αμερική!

Δεν γνωρίζουμε άν του έχει τεθεί ΕΥΘΕΩΣ το ερώτημα της καταγωγής του, που κάποιες φορές αφήνεται εντέχνως να υποτεθεί, ότι έχει (;) σουηδικές ρίζες...
Είναι αρκετά δύσκολη εννοείται, η διασταύρωση μίας τέτοιας πληροφορίας, που "χάνεται" 80, ή 90 χρόνια πίσω... Εμείς πάντως την καταθέτουμε.]

Συντακτική ομάδα "Ιωάννου Καποδίστρια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!