Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία βρεεεε!!! Ξυπνήστε επιτέλους!! Πονηρευτείτε!! Μας σκάβουν το λάκκο!!



Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία βρεεεε!!! Ξυπνήστε επιτέλους!! Πονηρευτείτε!! Μας σκάβουν το λάκκο!!

Γεράσιμος Γερολυμάτος


Έχω μια απορία. Αφού ο πόλεμος στο Ιράκ έχει τελειώσει από πέρυσι και εφόσον ο πόλεμος στη Συρία τελειώνει και η συριακή κυβέρνηση καλεί τους πρόσφυγες να επιστρέψουν για να χτίσουν όλοι μαζί τη χώρα και θα υπάρχουν δουλειές, γιατί υπάρχουν ακόμα "πρόσφυγες"; 

Και γιατί η Γερμανία τους στέλνει πίσω στα δικά μας νησιά και όχι κατευθείαν στις χώρες τους, που τους καλούν να επιστρέψουν;;; 'Η έστω στην Τουρκία από όπου ήρθαν και η οποία είναι ασφαλής για αυτούς, χώρια το παραδάκι που παίρνει;;;


Δεν είναι ηλίου φαεινότερο, ότι η Γερμανία έχει κακά σχέδια για την χώρα μας τα οποία εφαρμόζει σε πολλαπλά επίπεδα, με τα Μνημόνια, το μεταναστευτικό και το Σκοπιανό;;

Εδώ θα μείνουν όλοι αυτοί ως νέοι ψηφοφόροι.Τα νησιά θα τα χάσουμε!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία βρεεεε!!! Ξυπνήστε επιτέλους!! Πονηρευτείτε!! Μας σκάβουν το λάκκο!!

====================================

Ένας νέος κίνδυνος δια χειρός των Γερμανών προδιαγράφεται για την Ελλάδα καθώς το Βερολίνο θέλει να έχουν ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιουλίου οι συμφωνίες με την Ελλάδα και την Ιταλία για τις επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών.

Μάλιστα οι Γερμανοί θεωρούν την Ελλάδα το «πρότυπο» πάνω στο οποίο θα επιστρέφουν τους πρόσφυγες!


Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας της δήλωσε σίγουρη ότι και οι άλλες χώρες της Ε.Ε. θα δείξουν προθυμία για την επαναπροώθηση των προσφύγων και πσυνέχισε «για τις νέες διαδικασίες διέλευσης θα αποτελέσει πρότυπο η Ελλάδα»!


«Με τους Έλληνες θέλουμε να πετύχουμε μια συμφωνία μέχρι το τέλος του μήνα».
===============================

Η συριακή κυβέρνηση κάλεσε την Τρίτη όλους τους Σύρους πρόσφυγες να γυρίσουν στα σπίτια τους, μετά την ανακήρυξη της μεγαλύτερης έκτασης της χώρας «ελεύθερης από την τρομοκρατία», σύμφωνα με το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

»Η συριακή κυβέρνηση υπογραμμίζει την ανάγκη οι ανθρωπιστικές οργανώσεις και η διεθνής κοινότητα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να συμβάλουν στην εξασφάλιση των προαπαιτούμενων για την εκούσια επιστροφή των Σύρων πολιτών στη χώρα τους».

«Η Συρία τονίζει ότι η διεθνής κοινότητα και οι διεθνείς οργανισμοί που ισχυρίζονται ότι ενδιαφέρονται για το συμφέρον του συριακού λαού καλούνται επίσης να άρουν τα μονομερή μέτρα πίεσης που επιβάλλονται στον συριακό λαό», δήλωσε η ίδια διπλωματική πηγή, τονίζοντας ότι τα μέτρα αυτά αποτέλεσαν έναν ακόμα λόγο που εξώθησε τους Σύρους να εγκαταλείψουν τη χώρα τους αναζητώντας σε ξένες χώρες μια αξιοπρεπή ζωή.


[Πηγή] http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/07/blog-post_693.html#ixzz5Kt4AugH7
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!