Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Ο ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ ΠΑΪΑΤ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΙΑΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!



Γράφει ο Αντίοχος
Ευρύτατες αρμοδιότητες έχει πάρει στις πλάτες του ο Ύπατος Αρμοστής Πάιατ, δικαιολογώντας απολύτως τον τίτλο που δίνουμε. Έγραψε σχετικά ο «Βηματοδότης»:

«Η παρουσία στην αμερικανική πρεσβεία δημάρχων νήσων του Βορείου Αιγαίου, όπως της Χίου και της Σάμου, που δέχονται πρόσφυγες, είχε τη σημασία της. Τους προσκάλεσε ο αμερικανός πρεσβευτής Τζέφρι Πάιατ στη δεξίωση για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Ήθελε να τους ευχαριστήσει, όπως και το έκανε.

 Διαβεβαίωσε μάλιστα πως καθώς η Ελλάδα αρχίζει να ανακάμπτει, οι ΗΠΑ θα βοηθήσουν την πορεία της με κάθε μέσο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε επενδύσεις».

Το εστί μεθερμηνευόμενον, τους κάλεσε για να τους καλοπιάσει και να μη φωνάζουν για τα «προσφυγάκια»! Τα υπάρχοντα, αλλά και τα… εισαγόμενα εκ Γερμανίας, τα οποία θα σκάσουν μύτη τον Αύγουστο – που’ ναι παχιές οι μύγες!

Επειδή δε, θα απορείτε που δεν κάλεσε και τον πανοκαμμενικό δήμαρχο Λέσβο, σας πληροφορούμε πως αυτός είναι ήδη… πεπεισμένος εδώ και καιρό – από τον νεοταξίτη πρεσβευτή (Ύπατο Αρμοστή), κατά τις συχνές επισκέψεις που έκανε το προηγούμενο διάστημα στην Λέσβο! 

Χωρίς το… τιμημένο κουκουέ να τον χαρακτηρίζει «ανεπιθύμητο» και να διαδηλώνουν  τα φυτά της ΚΝΕ φωνάζοντας «Yankees go home»…

(ΥΓ): Αλίμονο στους Έλληνες κατοίκους των τριών νησιών. Τίποτα άλλο!

[Πηγή]https://ethnikismos.net/
«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!