Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018

ΓΙΑΤΙ (ΜΑΣ) ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ; ΚΑΝΕΙ ...ΤΖΙΖ Ε; (Πονάει; Πονάει;)

ΣΤΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ" ΠΑΚΙΣΤΑΝ,  Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  Τ Ι Μ Ω Ρ Η Θ Η Κ Ε  ΜΕ 10ΕΤΗ  Κ Α Θ Ε Ι Ρ Ξ Η! 
ΓΙΑ ΚΑΤΙ ..."ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ....Ο πρώην πρωθυπουργός του Πακιστάν Ναουάζ Σαρίφ  κα-τα-δι-κά-σθη-κε την Παρασκευή σε ποινή κάθειρξης 10 ετών από δικαστήριο κατά της διαφθοράς, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, κάτι που αποτελεί σοβαρό πλήγμα για το κόμμα του πριν από τις βουλευτικές εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν στις 25 Ιουλίου.
Αποτέλεσμα εικόνας για NAWAZ SHARIF

Ο Σαρίφ, ο οποίος απουσίαζε από την ακροαματική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σε δικαστήριο του Ισλαμαμπάντ, «καταδικάσθηκε σε κάθειρξη δέκα ετών και σε πρόστιμο οκτώ εκατομμυρίων λιρών» (10 εκατ. δολλάρια) σε μια υπόθεση που αφορά την αγορά πολυτελών διαμερισμάτων στο Λονδίνο, δήλωσε ο συνήγορός του, ο Μοχάμαντ Ορανγκζέμπ.

Αποτέλεσμα εικόνας για NAWAZ SHARIF

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Σαρντάρ Μουζάφαρ Αμπάς, το δικαστήριο διέταξε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να  κ α τ ά σ χ ε ι   τα εν λόγω διαμερίσματα! 

Τρία από τα τέσσερα παιδιά του Σαρίφ ήταν επίσης κατηγορούμενοι στην υπόθεση των διαμερισμάτων, μεταξύ των οποίων η κόρη του, η Μαριάμ Σαρίφ, που θεωρείται πολιτική διάδοχός του. Αυτή η τελευταία καταδικάσθηκε σήμερα σε κάθειρξη 7 ετών.

Αποτέλεσμα εικόνας για NAWAZ SHARIF

Ο Σαρίφ και η κόρη του βρίσκονται αυτή την στιγμή στο Λονδίνο, στο προσκέφαλο της συζύγου του Σαρίφ, της Καλσούμ, η οποία πάσχει από καρκίνο και βρίσκεται σε κώμα αφού υπέστη τον περασμένο μήνα καρδιακή προσβολή.

Τον Ιούλιο 2017 το πακιστανικό Ανώτατο Δικαστήριο έβαλε πρόωρα τέλος στην τρίτη πρωθυπουργική θητεία του Ναουάζ Σαρίφ, μετά τις αποκαλύψεις για τα πολυτελή ακίνητα που κατείχε η οικογένειά του μέσω υπεράκτιων εταιρειών.

Σχετική εικόνα

Η πακιστανική δικαιοσύνη απαγόρευσε στη συνέχεια στον Σαρίφ να ηγείται του κόμματός του, του PML-N, και του απαγόρευσε ισοβίως να συμμετέχει σε οποιεσδήποτε εκλογές. Οι δικοί του αρνούνται πως έχει διαπράξει οποιοδήποτε αδίκημα και αφήνουν να εννοηθεί πως ο Ναουάζ Σαρίφ είναι ...θύμα συνωμοσίας που εξυφάνθηκε από τον ισχυρό πακιστανικό στρατό.

Το κόμμα PML-N, του οποίου ηγείται τώρα ο αδελφός του, ο Σαχμπάζ Σαρίφ, είναι ένα από τα κύρια κόμματα που συμμετέχουν στις βουλευτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 25 Ιουλίου. 
Ο κύριος αντίπαλός του είναι το PTI, του οποίου ηγείται ο πρώην πρωταθλητής του κρίκετ Ιμράν Καν.

[https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/07/10.html
ΠΗΓΗ: tanea.gr]

-----------------------------------------------------------------------

ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ Ή ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ...'ΟΦ ΣΟΡ' ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, Ή ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ;
ΛΕΤΕ;

ΣΕ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ;
ΛΕΤΕ;

ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ, ΘΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ...ΜΕΓΕΝΘΥΤΙΚΟ ΦΑΚΟ;
ΛΕΤΕ;

Αποτέλεσμα εικόνας για μεγενθυτικοι φακοι

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΛΟΝΔΙΝΑ, Ή ΑΛΛΟΥ;
ΛΕΤΕ;

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΝΔΙΝΑ, Ή ΑΛΛΟΥ;
ΛΕΤΕ;

ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ...ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕΡΙΑ;
ΛΕΤΕ;

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 'ΠΑΚΕΤΑ' ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ;
ΛΕΤΕ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
ΛΕΤΕ;

ΙΣΩΣ;

"IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!