Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ (σύγχρονο) Ιερομάρτυρα, ΑΝΟΙΞΕΣ το στόμα σου ΑΛΕΞΗ στον Ζάεφ; ΟΧΙ, Ε; Εσύ κ.Ιερώνυμο, άνοιξες μήπως το στόμα σου να ΦΩΝΑΞΕΙΣ ; ΟΧΙ, Ε;


ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ!
ΜΟΝΙΜΟ "ΑΞΕΣΟΥΑΡ" ΤΟΥ ΗΡΩΪΚΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΤΩΝ
ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΑ ..."ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ" ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ !!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!
ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ..."ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ" ΤΩΝ
ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ....

Δεν έχουν τέλος οι εθνομάρτυρες…
Φυλακισμένος στα Σκόπια (μπαινοβγαίνει χρόνια τώρα) επειδή φώναξε πώς η Μακεδονία είναι Ελληνική!
ΕΝΤΕΛΩΣ απαράδεκτες οι συνθήκες κρατήσεώς του.
Ο μαρτυρικός Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος Ιωάννης, τόλμησε να πει την αλήθεια κι αμέσως οι Σκοπιανοί τον κατηγόρησαν ως προδότη του ..."έθνους". (Ποιανού "έθνους" ρέ ζωντόβολα; Από πότε είχατε εσείς "έθνος";)

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχιεπίσκοπος αχρίδος ιωάννης
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ..."ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΣΚΟΠΙΑ, ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ"!
ΕΔΩ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 'ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ' ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΕΚΕΙ;
ΨΕΥΔΟ-ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ;
ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΓΟ ΣΕ ΚΑΤΕΡΓΟ! ΑΠΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ ΣΕ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ!
ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΛΕΞΗ; ΑΚΟΥΣΕΣ κ.ΙΕΡΩΝΥΜΕ; ΑΚΟΥΣΑΤΕ "ΑΓΙΟΙ"
ΣΥΝΟΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ....80 ;
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΥΤΕ 'ΚΙΧ' ;;;;;

Αν και τα τρία τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται στην φυλακή δεν ήταν λίγα αυτά που πέρασε και τα προηγούμενα της φυλακίσεως χρόνια.
Συνεχείς φυλακίσεις, βασανισμοί, διώξεις, εξορίες. Μέ πρωτοστάτη εννοείται τον αρχιγενίτσαρο για χρόνια πρωθυπουργό της Βαρντάρσκα Νίκολα Γκρουέφσκι!

eethn

Όλα αυτά γιατί ο Αρχιεπίσκοπος δεν φοβόταν να πει στους Σκοπιανούς, ότι δεν είχαν καμμία δουλειά με τον Μέγα Αλέξανδρο και την Μακεδονία.
Θέλουν να τον  ε ξ ο ν τ ώ σ ο υ ν   και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που του φέρονται στην φυλακή.

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχιεπίσκοπος αχρίδος ιωάννης

Η εκκλησία του Αρχιεπίσκοπου Αχρίδος, στα πλαίσια του Πατριαρχείου Σερβίας, είναι αναγνωρισμένη από όλα τα Ορθόδοξα Πατριαρχεία και τις κατά τόπους Εκκλησίες της Οικουμένης.

Σχετική εικόνα

Σήμερα ο μάρτυρας (φιλ)έλλην συμπληρώνει 3 χρόνια στις φυλακές των Σκοπίων, όπου λιώνει αβοήθητος από τους Σέρβους και από τους Έλληνες.

Η Διεθνής κοινότης μόνο λεκτικά (δηλαδή ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ!) συμπαρίστανται στο ΠΟΛΥΕΤΕΣ δράμα του Aρχιεπισκόπου Αχρίδος Ιωάννου. 
Οι ομόδοξοι Σέρβοι δεν κάνουν καμμία θεαματική ενέργεια για να τον αποφυλακίσουν. Ούτε οι Έλληνες έκαναν κάτι, αν και έχουν ακόμη μεγαλύτερη υποχρέωση στον Ελληνομαθέστατο και Φιλέλληνα Ιεράρχη, που υπερασπίστηκε τα Ελληνικά δίκαια της Μακεδονίας, φωνάζοντας κι αυτός μαζί με 10 εκατομμύρια Έλληνες, ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική !

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχιεπίσκοπος αχρίδος ιωάννης

Από τότε ο κ.Ιωάννης πληρώνει πολύ βαρύ τίμημα σε μια φυλακή κόλαση...
Όπως έγραψε προ ημερών ο ίδιος, ζήτησε δύο φορές από τον διευθυντή των Φυλακών να του επιτρέψει να επισκεφθεί τα μέλη της Ιεράς Συνόδου της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Αχρίδας, ιερείς και μοναχούς, αλλά του αρνήθηκε χωρίς εξήγηση.

Στην ίδια επιστολή του περιγράφει τις άθλιες συνθήκες στέγασης (33 άτομα σε ένα δωμάτιο με μόνο μία τουαλέττα), κακό φαγητό και κακή υγιεινή, και η φυλακή δεν δίνει ούτε ένα πιάτο και κουτάλι (!!!) στους φυλακισμένους, γι” αυτό πρέπει να τα φέρουν από το ...σπίτι.

Σχετική εικόνα

Η υπερήλικη μητέρα του, που τον επισκέφθηκε προ ημερών επιβεβαίωσε, τις φήμες ότι ο γιος της Ιωάννης βρίσκεται σε κακή κατάσταση υγείας. 
Κάθε ημέρα βασανίζεται από το προσωπικό των φυλακών, με απόφαση της Διοίκησης των Φυλακών, ενώ του ασκείται συνεχώς η πίεση, μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή, να εγκαταλείψει την Δημοκρατία της Μακεδονίας, με την απειλή ότι αν δεν συμφωνήσει, θα τον εξαφανίσουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για αρχιεπίσκοπος αχρίδος ιωάννης

Αυτή είναι η τύχη των ανθρώπων που  α γ α π ο ύ ν   την Ελλάδα και φωνάζουν για την ελληνική Μακεδονία μας, μέσα στα Σκόπια.

Όσο για εκείνους τους γραικύλους ψευτο-νεοέλληνες που φωνάζουν μέσα στην Ελλάδα το αντίθετο, πως η Μακεδονία είναι των Σκοπίων και άλλα φαιδρά, όχι μόνο δεν τους διώκουμε, αλλά τους χρηματοδοτούμε και τις ΜΚΟ τους, ώστε να μπορούν να ασκούν την προπαγάνδα τους απερίσπαστοι.

[Πηγή: oi-asimvivastoi.blogspot.gr
&
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/07/blog-post_30.html]
&

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!