Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

28η Αυγούστου 1948: Οι σ υ μ μ ο ρ ί τ ε ς του ΚΚ€, εκτελούν την Ελένη Γκατζογιάννη . (ΕΘΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!)

(Η ΑΛΗΘΙΝΗ & Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η  ΙΣΤΟΡΙΑ, ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ, ΠΟΥ  Π Ο Λ Ε Μ Η Θ Η Κ Ε  ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...)

Σαν σήμερα το 1948: Οι συμμορίτες του ΚΚ€ εκτελούν την Ελένη Γκατζογιάννη

Σαν χθές Τρίτη, οι συμμορίτες του ΚΚ€ και της «αγίας αριστεράς», πραγματοποιούν άλλο ένα από  ε  γ  κ  λ  ή  μ  α  τ  α   που χαρακτήρισαν την πορεία τους τον προηγούμενο αιώνα. 
Ύστερα από μακρά βασανιστήρια εκτελούν την Ελένη Γκατζογιάννη και άλλους 13 για... παραδειγματισμό, επειδή αρνήθηκε να παραδώσει τα παιδιά της, στα πλαίσια του γνωστού «Παιδομαζώματος» της αριστεράς.

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για NICK GATZOGIANNIS

Θα επρόκειτο για άλλο ένα έγκλημα της αριστεράς, όπως η (φρικιαστική) εκτέλεση της Ελένης Παπαδάκη και άλλων εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που πέσανε θύματα των εν Ελλάδι κομμουνιστών. 
Όμως, η ιστορία, πέρα από τα λαϊκά δικαστήρια του βουνού, τα βασανιστήρια και τις εκτελέσεις έχει και συνέχεια, πολύ πιο πρόσφατη μάλιστα.

Αποτέλεσμα εικόνας για κκε κόμμα του εγκλήματοσ και τησ προδοσίασ

Για την δολοφονία της μητέρας του, ο Νίκος Γκατζογιάννης, συνέγραψε ένα χρονογράφημα, το οποίο έμελε να καταστεί 'best seller' και να μεταφραστεί σε 26 γλώσσες, πιστοποιώντας αιώνια ότι «Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. 
Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής, παύει να είναι Έλληνας», όπως έλεγε ο Στρατής Μυριβήλης.

Αποτέλεσμα εικόνας για κκε κόμμα του εγκλήματοσ και τησ προδοσίασ

Το βιβλίο έγινε ταινία και οι κομμουνιστές απέδειξαν ότι είναι αμετανόητα δολοφονικά κτήνη. Όχι μόνο δολοφόνησαν την Ελένη Γκατζογιάννη, αλλά όταν η ταινία ήρθε στους κινηματογράφους πραγματοποίησαν μαζικές διαδηλώσεις και βανδαλισμούς, προκειμένου να αποτρέψουν την προβολή της. Λες και θα έσβηνε το αιματηρό έγκλημά τους από μία ακόμα ύβρη.

Σχετική εικόνα

Ιδού πως περιγράφει ο ίδιος ο συγγραφέας τα όσα βίωσε:

«Όποτε έρχομαι εδώ, κοιμάμαι στο καινούργιο σπίτι. Αποφεύγω να κοιμηθώ στο παλιό. 
Αν δεν πάρω μισό 'Βάλιουμ' δεν μπορώ. 
Εδώ, σε αυτό το σπίτι, βασάνισαν την μάνα με μου με  φ ά λ α γ γ α. 

Αποτέλεσμα εικόνας για NICK GATZOGIANNIS

Είχαν φυλακισμένα 23 άτομα, το είχαν επιτάξει όλο οι αντάρτες. Τους 13 τους πήραν στις 28 Αυγούστου και τους εκτέλεσαν, μαζί με την μάνα μου. 
Ένα παιδί 17 χρονών το είχαν δέσει σε ένα ξύλο κάτω απ’ τον ήλιο, καλοκαίρι ήταν, το πήραν μαζί με τη μάνα μου και τον θείο μου και το εκτέλεσαν με τους υπόλοιπους. 

Όταν το ξαναφτιάχναμε, βρήκαμε θαμμένες βόμβες, χειροβομβίδες κι ένα πολυβόλο. Ίσως είναι αυτό με το οποίο έγιναν οι εκτελέσεις. Στον μικρό κήπο υπήρχε ομαδικός τάφος εκτελεσμένων.»

[Πηγή:'Χ.Α.']

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!