Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Οι φεμινίστριες, Ε Λ Ε Γ Χ Ο Υ Ν την βιομηχανία του κινηματογράφου (2 'Βίντεο')


Σχετική εικόνα
Στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας, η βιομηχανία του κινηματογράφου έκανε πολλές και σημαντικές αλλαγές.
Στις ημέρες μας, βλέπουμε ότι το Χόλιγουντ προωθεί ταινίες, στις οποίες οι γυναίκες εμφανίζονται πολύ δυναμικές και δυστυχώς….όχι και τόσο γυναίκες.




Ε
δώ και χρόνια οι εταιρίες παραγωγών, μας δίνουν ταινίες στις οποίες, οι γυναίκες είναι ντυμένες σαν άντρες, είναι πιο δυναμικές από τους άντρες κλπ....

Σχετική εικόνα

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι σε αυτό το άρθρο, δεν υπάρχει ρατσισμός κατά των γυναικών, το αντίθετο μάλιστα. 
Η βιομηχανία του κινηματογράφου, προσπαθεί να μας δείξει ότι οι γυναίκες, δεν έχουν καμμία διαφορά από τους άνδρες (!) αλλά αυτό εννοείται ότι δεν είναι σωστό.

Σχετική εικόνα

Η ομορφιά είναι στην διαφορά, που υπάρχει μεταξύ των γυναικών και των ανδρών. Οι γυναίκες κάποτε με χαρά κοιτούσανε να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, αλλά αυτό πλέον έχει αλλάξει σε πολλές χώρες. 
Πλέον οι γυναίκες έχουν φύγει από το σπίτι, με αποτέλεσμα τα παιδιά να μεγαλώνουν χωρίς τις αρχές των μητέρων τους, αλλά με τις αρχές του αόρατου Παγκόσμιου Κράτους...

Βλέπουμε λοιπόν ότι ο φεμινισμός, διοικεί την βιομηχανία του κινηματογράφου, η οποία όλα αυτά τα χρόνια, μεθοδικά προωθεί την καταστροφή της θηλυκότητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!