Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Τόν ΤΡΕΜΟΥΝ ακόμα και ΝΕΚΡΟ!!! Προκαλούν την εκταφή του Στρατηγού Φ.Φράγκο!






(ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ! 
ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟ!)
Διάταγμα που θα επιτρέπει την εκταφή του στρατηγού Φ.Φράνκο από το μαυσωλείο που τον φιλοξενεί, προωθεί σήμερα η ισπανική σοσιαλιστική κυβέρνηση, σε μια πράξη μακάβριας  όσο και αρρωστημένης εκδικήσεως!

Αποτέλεσμα εικόνας για general Franco



Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της χώρας, Πέδρο Σάντσεθ «η Ισπανία δεν μπορεί να επιτρέψει, ως εδραιωμένη και ευρωπαϊκή δημοκρατία, σύμβολα που διχάζουν (;) τους Ισπανούς. 
Η ύπαρξη ενός μαυσωλείου που στεγάζει την σορό ενός δικτάτορα, θα ήταν αδιανόητη στην Γερμανία, ή την Ιταλία»...

Σχετική εικόνα

Υπενθυμίζουμε, πως ο στρατηγός Φ.Φράνκο ενταφιάσθηκε το 1975 στην Valle de los Caidos ('Κοιλάδα των Πεσόντων'), στο πλευρό του Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα, ιδρυτή της Ισπανικής Φάλαγγας.

Αποτέλεσμα εικόνας για general Franco

Πρόκειται για ένα μνημειακό σύμπλεγμα εθνικής συμφιλιώσεως, που βρίσκεται σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από τη Μαδρίτη, το οποίο στεγάζει επίσης τις σορούς 27.000 εθνικιστών μαχητών και 10.000 αντιπάλων τους κατά τον ισπανικό εμφύλιο πόλεμο.

Αποτέλεσμα εικόνας για general Franco

Ωστόσο, το πρώτο ανησυχητικό μήνυμα για τους «δημοκράτες», είναι τα στοιχεία του δημόσιου οργανισμού που διαχειρίζεται το μαυσωλείο, από τα οποία προκύπτει μεγάλη αύξηση των επισκεπτών από τότε που ο Σάντσεθ είχε ανακοινώσει πως θα νομοθετήσει την εκταφή. Έτσι, από 23.135 που ήταν οι επισκέπτες τον Ιούνιο, τον Ιούλιο έφτασαν τους 38.269.

Σχετική εικόνα

«Ουδέν κακόν, αμιγές καλού»! 

Σχετική εικόνα

Με την τυμβωρυχία τους οι «δημοκράταροι» θα οδηγήσουν στην αφύπνιση και αναγέννηση του «κοιμώμενου γίγαντος» του ισπανικού εθνικισμού!

[Πηγή:'εθνικισμός']

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!