Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Αποκαλύψεις δ α ι μ ο ν ι σ μ έ ν η ς μέσα σε Ρωσική Εκκλησία και ο γενναίος ΙΕΡΕΑΣ ! (ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες).

ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ....



Δυνατή ΟΜΙΛΙΑ στο εκκλησίασμα, του ιερέως της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Πατριαρχείου Μόσχας ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ ΒΑΣΙΛΗ (ΝΟΒΙΚΟΒ) για το λέϊζερ χάραγμα του θηρίου - αντιχρίστου '666' /ΡΩΣΙΑ, TOΥΛА 2007/ 

Ή νέα ταυτότητα κάρτα τού πολίτη, με Βιομετρικό Σφράγισμα https://www.youtube.com/watch?v=BSOzV...
Σχετική εικόνα

Όταν πριν από λίγες ημέρες είχα γράψει αυτόν τον τίτλο στο 'βίντεο', κάποιοι «συνετοί»που ανάρτησαν το βίντεο σε ιστοσελίδες και ιστολογία, άλλαξαν την λέξη σφράγισμα που έχω γράψει και έβαλαν στην θέση της τη λέξη στοιχειά, αυτό γιατί έχει περάσει η εντύπωση ότι το ΧΑΡΑΓΜΑ Η ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ δεν θα είναι τίποτα άλλο, πάρα μόνο το 'τσιπάκι'.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤULA - MOSCOW

Τελικά τα πράγματα είναι πιο πονηρά από ότι τα περιμέναμε.
ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Το τσιπακι είναι κάτι, που θα το περάσουν αργότερα για άλλους λογούς.

ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ !!! 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!!! 

πηγη 


Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η!
Ο πατήρ Βασίλειος Νοβίκωφ που κηρύσσει, έχει "διάλογο" με τόν δαίμονα - που ταλαιπωρεί σκληρά μία ηλικιωμένη -  και "πρωταγωνιστεί" στόν Ιερό Ναό της περιοχής Τούλα που θα δείτε κατωτέρω στο 'βίντεο', εκοιμήθη τον χειμώνα του 2010. 

Εκ των υστέρων και συγκεκριμένα τρία χρόνια περίπου μετά τον θάνατό του, παρουσιάσθηκαν σοβαρά προβλήματα με τις τοπικές Δικαστικές Αρχές, για την σκληρή ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗ και τα φυλλάδια του γενναίου μακαριστού πατρός, εναντίον των συγχρόνων ρωσικών διαβατηρίων...

 http://orthochristian.com/59623.html
==============================

[Eδώ οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ιδιαιτέρως, πώς όσο περνούν τα χρόνια, λιγοστεύουν δραματικώς οι κληρικοί μας που κάνουν εξορκισμούς, ενώ συχνά αντιμετωπίζουν οξύτατα προβλήματα, για πολλούς και διαφόρους λόγους(...) με τήν Ιεραρχία, άλλοτε εντός της Μητροπόλεως που υπάγονται, άλλοτε ευρύτερα.
Ο Κύριος είθε να ΜΗΝ μας κρίνει αυστηρά για ΟΛΑ αυτά...]




"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!