Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΤΟΥ "ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ" ...ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΣ! Παραιτήθηκε στον «αέρα» εκπομπής, ο υπουργός Οικολογίας του Μακρόν !


Αποτέλεσμα εικόνας για NICOLA ILO

(ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ "ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΟΥ", ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ...)
Ο υπουργός Οικολογίας της Γαλλίας Νικολά Ιλό ανακοίνωσε τηλεοπτικώς(!) χθές Τρίτη, ότι αποχωρεί από την κυβέρνηση, της οποίας ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή στελέχη, με τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν να δέχεται ένα ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ και σκληρό πλήγμα.
Αποτέλεσμα εικόνας για NICOLA ILO
ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ
ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ!
) ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 
ΒΙΑΣΜΟ
 (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟ 2008)
ΤΗΣ ΕΓΓΟΝΗΣ ΤΟΥ ΠΡ.ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ
ΓΑΛΛΙΑΣ ΦΡ.ΜΙΤΤΕΡΑΝ,
ΤΗΣ ΠΑΣΚΑΛ ΜΙΤΤΕΡΑΝ ΤΟ 1997
 ; ; ;

«Παίρνω την απόφαση να αποχωρήσω από την κυβέρνηση», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό France Inter ο Ιλό, αφότου παραδέχτηκε, ότι αισθανόταν «ολομόναχος στον χειρισμό» των περιβαλλοντικών προκλήσεων στους κόλπους της κυβέρνησης.

Ο Ιλό επικαλέστηκε την απογοήτευσή του για την έλλειψη προόδου στην κυβερνητική πολιτική για το κλίμα και άλλους περιβαλλοντικούς στόχους. 
Δήλωσε ότι έλαβε την απόφαση αυτή χθες βράδυ μετά τη «συσσώρευση απογοητεύσεων” για την ανεπάρκεια των ενεργειών, σε σχέση με την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και άλλων περιβαλλοντικών απειλών και με την προστασία της βιοποικιλότητας.

Ο 63χρονος πρώην τηλεοπτικός παρουσιαστής και πράσινος ακτιβιστής δήλωσε, ότι δεν είχε ενημερώσει τον πρόεδρο Μακρόν για την απόφασή του να παραιτηθεί.

[ΠΗΓΗ: Ορισμένα στοιχεία από 'el.gr']

"Iωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!