Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Ο Σκουρλέτης δηλώνει ...υ π ε ρ ή φ α ν ο ς (!!!) για την ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ δράση του ΥΙΟΥ του ! ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ !

Σχετική εικόνα

(ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ - ΚΑΙ - ΩΣ ΓΟΝΕΑΣ!)
Αυτο-αποκαλύφθηκε και γελοιοποιήθηκε για μία ακόμη φορά ο υπουργός των κουκουλοφόρων Σκουρλέτης. 
Αφού βγήκε η κουκούλα του γιου του, μία μόλις ημέρα πριν τη δίκη του για σωρεία εγκληματικών πράξεων, ο μεγαλοαστός μπαμπάς του ψευτοεπαναστάτη, δεν κρατήθηκε και εξέθεσε δημοσίως την συμμορίτικη πλευρά του. 

Συγκεκριμένα, στην  επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, μετά τον καταιγισμό αποκαλύψεων της βουλευτού της 'Χ.Α.' κ.Ελένης Ζαρούλια για την παρακρατική δράση του υιού Σκουρλέτη, ο συριζαίος υπουργός ξέσπασε: 

"Είμαι βαθιά υπερήφανος για την αντιφασιστική και αντιναζιστική (sic) συνείδηση του γιου μου". 

Για να εισπράξει τα εύσημα και από τον ΠΑΣΟΚο πρώην υπουργό Μανιάτη, που στάθηκε δυναμικά στο πλευρό του Σύριζα (όλους τελικά τους ενώνει η Χρυσή Αυγή). 

Στην αίθουσα επικράτησε πανδαιμόνιο και οι αντεγκλήσεις των βουλευτών μας με το σύνολο των δυνάμεων του αντισυνταγματικού τόξο ήταν συνεχείς.




Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλ. 2016

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!