Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

«Δεν απέμεινε τίποτα από το αεροσκάφος – Ο πιλότος κρατούσε ακόμα το πηδάλιο…»…!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Συντρίμμια Τ-2

(ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ...)

«Είμαι σοκαρισμένος από την εικόνα, μιας και βρέθηκα στο σημείο της συντριβής, δεν έχει απομείνει τίποτα παρά μόνο ένα αλεξίπτωτο», δήλωσε στο 'arcadia938.gr', ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο οποίος βρέθηκε στον τόπο του αεροπορικού δυστυχήματος

Αποτέλεσμα εικόνας για Συντρίμμια Τ-2

«Από τα ευρήματα που είδα, ο πιλότος είναι νεκρός, από το αεροσκάφος δεν έχει απομείνει τίποτα, μόνο μικρά κομματάκια, και από ό,τι είδα κρατούσε το πηδάλιο, δεν είχε προλάβει να εκτοξευτεί και έπεσε στη χαράδρα. 

Η διαφορά των 40 δευτερολέπτων στην ώρα εκτόξευσης των κυβερνητών ίσως να απέβη μοιραία για τον κυβερνήτη», δήλωσε ο κ. Γιαννακούρας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Συντρίμμια Τ-2

Όπως επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας «ευτυχώς δεν ξέσπασε πυρκαγιά. Μετά την συντριβή υπήρξε ανάφλεξη, αλλά τη στιγμή εκείνη έβρεχε καταρρακτωδώς και έσβησε η φωτιά, γιατί διαφορετικά θα είχαμε και άλλο κακό στην περιοχή, αφού είναι μια δασώδης περιοχή και δυσπρόσιτη».

Πηγή: arcadia938.gr

https://national-pride.org/2018/08/28/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%AC%CF%86%CE%BF/

πηγη

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!