Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Αυτό το "α ν έ κ δ ο τ ο" θέλουν οι νεοταξίτες των ΗΠΑ, να βάλλουν απέναντι στον Ντ.Τράμπ! (Για τις επόμενες εκλογές - 'Βίντεο').

...ΕΝΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ  Ρ Ε Ζ Ι Λ Ι  ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ Α Ν Ο Η Σ Ι Ε Σ  ΠΟΥ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΝΑ ...ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!


Σχεδόν δύο χρόνια μετά την ταπεινωτική ήττα της Χίλαρι Κλίντον από την Εθνική Δεξιά του Ντόναλντ Τραμπ, οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ έχουν μείνει «ακέφαλοι».
Του Άρη Δημόπουλου

Το «μεγάλο όνομα» που θα μπορούσε να κοντράρει τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του 2020 ΛΕΙΠΕΙ από τις τάξεις των Δημοκρατικών, παρά τις όποιες προσπάθειες να επιστρατευτούν άτομα-εκπρόσωποι της   θ ο λ ο κ ο υ λ τ ο ύ ρ α ς   στις ΗΠΑ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Maxine Waters
Αποτέλεσμα εικόνας για Maxine Waters

Παρά λοιπόν τον αδυσώπητο πόλεμο από το «βαθύ κράτος» των ΗΠΑ που δέχεται η Εθνική Δεξιά του Τραμπ, εν τούτοις ελάχιστοι είναι εκείνοι που σήμερα ξεχωρίζουν για τον πολιτικό τους λόγο ενάντια στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Μίας εξ αυτών είναι γνωστή για τις…απίστευτες τοποθετήσεις της στις ΗΠΑ, Maxime Waters, μία από τις ορκισμένες εχθρούς του Ντόναλντ Τραμπ (ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ ΕΩΣ ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΑΣΧΕΤΗ) από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών.

Σχετική εικόνα

Παρά τις δηλώσεις της που προκαλούν κατά καιρούς σάλο ακόμη και στην ίδια την παράταξή της, η πολιτικός από την Καλιφόρνια έχει αναδειχθεί ως άτομο-«σύμβολο» στην…αντίσταση κατά του Ντόναλντ Τραμπ, έχοντας με το μέρος της μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ και πολιτικών στις ΗΠΑ.

Εν απουσία πολιτικών ηγετών, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν δεδομένη την συμμετοχή της για το χρίσμα των Δημοκρατικών και εν τη συνεχεία για την υποψηφιότητά της στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Μάλιστα ο πολιτικός σχολιαστής του (ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΩΣ ΕΧΘΡΙΚΟΥ) 'CNN' Τζον Φίλιπς έγραψε ένα άρθρο την περασμένη εβδομάδα για το L.A. Daily News υποστηρίζοντας ότι η…«Mad Max» θα μπορούσε πράγματι να είναι υποψήφια για πρόεδρος των ΗΠΑ σε δύο χρόνια από σήμερα!

Σχετική εικόνα

Το χειρότερο είναι πως αυτό το σενάριο είναι αρκετά πιθανό, μιας και η ίδια συγκεντρώνει ήδη τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, κυρίως λόγω των απίστευτων κατά καιρούς πραγμάτων που ξεστομίζει. 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την περιβόητη ομιλία της (ΠΟΣΟ ΝΥΧΤΩΜΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;) στην οποία κατηγορούσε την Ρωσία ότι δήθεν εισέβαλε στην…Κ ο ρ έ α  (!!!!!!!!!):




Eπίσης ποιος μπορεί να λησμονήσει το…κάλεσμα της Maxime

Waters προς τους Αμερικανούς πολίτες, να ...λιντσάρουν τα

στελέχη της κυβερνήσεως Τράμπ !!!


Αυτή άρα γε θα είναι η «εκλεκτή» της Νέας Τάξεως στην

επόμενη εκλογική μάχη σε δύο χρόνια από σήμερα,

 εκπροσωπώντας την…»μορφωμένη αριστερά»;

[Πηγή:'el.gr']

"Iωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!