Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Δέχθηκε και τον "π ρ ω θ υ π ο υ ρ γ ό μας" η κυρία Δούρου...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΥΡΟΥ - ΠΑΪΑΤ

Γράφει ο Αντίοχος
Τον Αμερικανό πρεσβευτή (Ύπατο Αρμοστή!) υποδέχθηκε αυτές τις ημέρες στο γραφείο της στην Περιφέρεια η Δούρου – Γαιδούρου, που έχει μυριστεί την επερχόμενη κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα και αναζητεί ερείσματα για την «επόμενη ημέρα», προκειμένου να γίνει… χαλίφισσα στην θέση του χαλίφη.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΥΡΟΥ - ΠΑΪΑΤΑποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΪΑΤ

Σημασία δεν έχει βέβαια ο λόγος που συναντήθηκαν και το τι ειπώθηκε μεταξύ τους, αλλά οι μετέπειτα δηλώσεις του Πάιατ, που μίλησε όχι ως ένας απλός πρεσβευτής, αλλά με την πραγματική του ιδιότητα: αυτήν του υπερπρωθυπουργού της χώρας! Δώστε βάση:

«Να οικοδομηθεί στην Ελλάδα ένα σύστημα, ώστε να αντιμετωπίσουμε παρόμοιες καταστάσεις ακραίων φαινομένων στο μέλλον. 
Περιέγραψα στην Περιφερειάρχη τη δουλειά που κάνουμε και την συνεργασία που έχουμε με την πολιτεία της Καλιφόρνια και την ελληνοαμερικανική διασπορά, ώστε να καταστήσουμε διαθέσιμη ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των Πυροσβεστικών Σωμάτων της Αμερικής και των ελληνικών αρχών».

(Δηλαδή χρησιμοποίησε 3 φορές Α΄πληθυντικό πρόσωπο, λές και είναι ΑΥΤΟΣ ο ρυθμιστής στην χώρα μας, ως ...πρωθυπουργός!!!)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΪΑΤ

Υπάρχει έστω και ένας που να έχει την παραμικρή αμφιβολία, για το ποιος κυβερνάει πραγματικά το αμερικανοκομμουνιστικό προτεκτοράτο Ελλαδιστάν!

[Πηγή:'εθνικισμός']

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!