Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ με χαρακτηριστική ΑΝΕΣΗ στο ΥΠΕΞ και ΚΑΝΕΙΣ δεν πήρε ...χαμπάρι !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για εισβολή στο ΥΠΕΞ
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!
ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ!
"ΑΘΟΡΥΒΑ"... "ΑΝΕΤΑ"... "ΧΑΛΑΡΑ"...
ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Π Α Ν Ε Υ Κ Ο Λ Α ....
Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ..."ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ, ΑΛΕΣΤΕ Κ.Τ.Λ."....

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΣΕ ΕΝΑ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΑΚΡΩΣ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΧΩΡΟ, ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΥΡΟΥΔΙΑ  Ο Υ Δ Ε Ι Σ !!!

ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΝΕΣΗ...
"Θ Α Υ Μ Α, Θ Α Υ Μ Α"....


Εισβολή στο υπουργείο Εξωτερικών, στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, πραγματοποίησε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τρίτης 28ης Αυγούστου 2018, η αντιεξουσιαστική ομάδα του Ρουβίκωνα, με αφορμή το παλαιστινιακό.


Η ανακοίνωσή του:


Για ακόμα μία φορά ασχολούμαστε με το παλαιστινιακό ζήτημα και τη διαχρονική στρατηγική συμμαχία του Ελληνικού κράτους με το Ισραήλ.

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τις συνεκπαιδεύσεις των Ελληνικών και Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών αλλά και τη συνεχιζόμενη επέκταση των εποίκων. 

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τον αποκλεισμό της λωρίδας της Γάζας και τη μετατροπή της ουσιαστικά στη μεγαλύτερη «ανοιχτή» φυλακή στον κόσμο. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τον αποκλεισμό των Παλαιστινίων από την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της περιοχής οι οποίοι αποτελούν κομβικό κομμάτι της ελληνοϊσραηλινής συμφωνίας (π.x: υδρογονάνθρακες). 

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την κατεδάφιση σπιτιών Παλαιστινίων αλλά και την καταστροφή καλλιεργειών τους. 
Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για το καθεστώς του Απαρτχάιντ που έχει επιβάλλει εδώ και δεκαετίες το κράτος του Ισραήλ αλλά και την «χαμηλής έντασης» γενοκτονία που διεξάγει ενάντια στους Παλαιστινίους.

Αλλά όλα αυτά έχουν ειπωθεί και από εμάς και από άλλους και δυστυχώς μπορεί να ξαναειπωθούν στο μέλλον. Αυτή τη φορά, επιλέξαμε να προβούμε σε μία συμβολική κίνηση αφήνοντας μία τσάντα που περιείχε μία σημαία της Παλαιστίνης και μερικές φωτογραφίες στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών. 

Φωτογραφίες νεκρών, από το τελευταίο «επεισόδιο» της γενοκτονίας ενός λαού, με αφορμή την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ από έναν ακόμα διαχρονικά στρατηγικό σύμμαχο του Ελληνικού κράτους, τις Η.Π.Α .

Φωτογραφίες νεκρών παιδιών, γυναικών, αναπήρων, αμάχων. Έτσι, όταν ο Κοτζιάς θα σφίγγει τα χέρια του Νετανιάχου στην τριμερή Ελλάδας- Κύπρου-Ισραήλ ,στις 13/10/2018, να θυμάται ότι είναι χέρια ποτισμένα από αίμα αθώων.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας


Δ ε ί τ ε  ΕΔΩ το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ  'βίντεο' (που οι ίδιοι

 τράβηξαν με ευκολία!) με την (ΑΝΕΤΟΤΑΤΗ...)

 εισβολή και μετά την αποχώρηση...


[Πηγή:'el.gr']

"Iωάννης Καποδίστριας"

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ "ΑΥΣΤΗΡΩΣ" (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ!) ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ!

ΑΠΕΝΑΝΤΙ   Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ   ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΟ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 100 ΜΕΤΡΑ...

ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΚΚΑ (ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ), ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕΣΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΕΞ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ !

ΠΩΣ;
ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ;
ΜΑ ... Κ Α Ν Ε Ν Α Σ !

Αποτέλεσμα εικόνας για εισβολή στο ΥΠΕΞ

Αποτέλεσμα εικόνας για εισβολή στο ΥΠΕΞ

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!