Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΖΑΛΑΝ: ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΣΤΑ ...ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑΤΖΗ!

ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ, ΟΥΤΕ Τ Σ Ι Π (Ρ) Α !!!
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;

Α  Λ  Η  Θ  Ε  Υ   Ε   Ι   ; ; ; 


ΚΑΝΑΜΕ "ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ" ; ; ;
Μ Π Ο Χ Α ....




Σε μία καταγγελία-σόκ, που θυμίζει εντόνως την παράδοση του Οτζαλάν από τους γραικύλους Σημίτη-Πάγκαλο, προχώρησε η δικηγόρος Σταυρούλα Τομαρά, στους 'Times' (άρα γε δεν δέχθηκε κανένα ελληνικό ΜΜΕ να την δημοσιεύσει;). 

Η δικηγόρος είναι συνήγορος δύο Τούρκων αξιωματικών (όχι της ομάδος των 8) που είχαν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα και ισχυρίζεται ότι οι πελάτες της έχουν εξαφανιστεί από τις 20 Αυγούστου και πιθανολογεί ότι έχουν επιστραφεί στην Τουρκία, στο πλαίσιο μυστικής ανταλλαγής με τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς!

Πρόκειται για τους Χαλίτ Τσετίν και Φατίχ Αρίκ, που υπηρετούσαν στις ειδικές δυνάμεις της Τουρκίας (SAT), που πρωταγωνίστησαν στο αποτυχημένο στρατιωτικό κίνημα κατά του Ερντογάν Πασά. 
Οι δύο αξιωματικοί κατέφτασαν στην Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου του 2017, μέσω Έβρου, προκάλεσαν την σύλληψή τους και ζήτησαν άσυλο.

Ιδού το περιεχόμενο της καταγγελίας, στους 'Times':

«Δυο Τούρκοι κομμάντος που είχαν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα εξαιτίας της φερόμενης εμπλοκής τους στο αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του προέδρου Ερντογάν, έχουν εξαφανιστεί αν και ήταν υπό κράτηση και ίσως ήδη να βρίσκονται στα χέρια της Τουρκίας, είπε η δικηγόρος τους προχθές Κυριακή. 

Ωστόσο, σύμφωνα με την Σταυρούλα Τομαρά, την δικηγόρο τους, οι άνδρες εξαφανίστηκαν στις 20 Αυγούστου, την ημέρα που έληγε τη προφυλάκισή τους, και μπορεί να έχουν επιστραφεί στην Τουρκία, στο πλαίσιο της ανταλλαγής κρατουμένων. 

Η συνήγορος των δυο Τούρκων κομάντος δήλωσε: “Πήγα να τους πάρω και είχαν φύγει. Αμφιβάλλω πως οι δυο κομμάντος είναι ακόμα στην Ελλάδα. 
Είτε τους μετέφεραν σε τρίτη χώρα, είτε τους απέλασαν στην Τουρκία. 

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μεταφέρει τους πελάτες μου σε μυστική τοποθεσία. 
Πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι”. 
Η Σταυρούλα Τομαρά ισχυρίστηκε ότι οι πελάτες της μπορεί να έγιναν ανταλλαγή με τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς, που επέστρεψαν στις 15 Αυγούστου μετά από κράτηση πέντε μηνών στην Τουρκία. 

Η δικηγόρος των δυο Τούρκων ισχυρίστηκε ότι οι πελάτες της, μπορεί να έχουν εξαφανιστεί υπό παρόμοιες συνθήκες με τρεις συντρόφους τους, οι οποίοι έφτασαν με τον Χαλίτ Τσετίν και τον Φατίχ Αρίκ στην Ελλάδα, αλλά γρήγορα εξαφανίστηκαν! 

Υποστήριξε για τους τρείς κομμάντος που όπως λέει έφτασαν στην Ελλάδα με τους πελάτες της: “Την ημέρα που συνελήφθησαν και ζήτησαν πολιτικό άσυλο, τους μετέφεραν σε ένα τοπικό ξενοδοχείο. 
Τους σέρβιραν δείπνο και καθώς έτρωγαν, μια ομάδα Ελλήνων κομμάντος εισέβαλε στο δωμάτιό τους, τους έδεσε και τους επέστρεψε στην Τουρκία”…».

Κάποτε, όταν ζητήθηκε από τον Ελευθέριο Βενιζέλο να χτυπήσει η Ελλάς την τότε σύμμαχο Σερβία, απάντησε, πως «η Ελλάς είναι μικρή χώρα για να διαπράξει μια τέτοια μεγάλη ατιμία».

Αλλά στις εποχές των Σημιτοπάγκαλων και των Τσιπροκαμμένων, οι «ηγέτες» της Ελλάδος είναι πρόθυμοι να διαπράξουν κάθε είδους ΑΤΙΜΙΑ, προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία!

[ΠΗΓΗ:'εθνικισμός']

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!