Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ΞΕΧΑΣΤΕ ότι νομίζατε για τον 'βεβαίως - βεβαίως'! Δολοφόνος του ΕΑΜ με ...τσεκούρι !Πολλοί ηθοποιοί έχουν υπάρξει έντονα πολιτικοποιημένοι στη ζωή τους. 
Ένας από αυτούς ήταν και ο (βαθιά κομμουνιστής) Χρήστος Τσαγανέας, ο οποίος υπήρξε σε μεγάλο βαθμό ενεργός όσον αφορά τα πολιτικά δρώμενα της χώρας...
Ενταγμένος στις τάξεις του ΕΑΜ Καλλιτεχνών, παρά τη μεγαλοαστική καταγωγή του, έπαιξε τον δικό του ρόλο και συντάχτηκε από την πρώτη στιγμή με τους κομμουνιστές.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΒΕΑΚΗΣ

Το κράτος τίμησε (!) τον Χρήστο Τσαγανέα με παράσημο που απονεμόταν σε πολίτες που διακρίθηκαν με τις πράξεις τους… 
Και όμως μια από τις "θεάρεστες πράξεις του" ήταν και η δολοφονία με τσεκούρι (!!!!!) της  δημοφιλούς και πατριώτισσας ηθοποιού Ελένης Παπαδάκη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ελενη παπαδακη

Η Παπαδάκη θεωρήθηκε από την τότε ελίτ των ενταγμένων στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και άλλους ακραίους κομμουνιστές σαν τον Χρήστο Τσαγανέα, ως πρόσωπο που εξέφραζε την … αντίδραση. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ελενη παπαδακη

Αυτός πράγματι ήταν ένας συνήθης λόγος της “ΟΠΛΑ” για να εξοντώνεις όσους θεωρούσε αντιπάλους της. Χρόνια μετά, ο ηγέτης των Κομμουνιστών, Νίκος Ζαχαριάδης, σχεδόν θα ζητήσει συγνώμη, δηλώνοντας ότι η δολοφονία της Ελένης Παπαδάκη ήταν μια… ”ανοησία”. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ελενη παπαδακη

Το τέλος της άτυχης Ελένης ήτανε φοβερό.


Ο Μακαρώνας την παρέλαβε μπροστά στον Ορέστη, ο οποίος είχε διατάξει την εκτέλεση με τσεκούρι, όπως γινόταν με τα άλλα πολυάριθμα θύματα. Την διέταξαν να γδυθεί ενώ εκείνη είχε αντιληφθεί ότι πλησιάζει το τέλος της. 

Έτρεμε από το κρύο και το φόβο και κλαίγοντας τους παρακαλούσε. Έβγαλε την γούνα της την οποία παρέλαβε ο Ορέστης και όταν την διέταξε να βγάλει και τα υπόλοιπα ρούχα της αναλύθηκε σε δυνατές κραυγές απελπισίας και γόους.

Ορμησαν τότε αφιονισμένοι πάνω της και μεσα σ’ ένα κατήφορο από προπηλακισμούς την έσυραν κοντά σε ένα ανοιγμένο λάκκο κι’ εκεί την έγδυσαν με την βία. Τότε της φυτέψαν δύο σφαίρες στο σβέρκο…


Η ηθοποιός ανωτέρω ΦΡΙΚΤΩΣ κατακρεουργημένη απο το (ποιούς άλλους;) κόμμα του Εγκλήματος και της Π ρ ο δ ο σ ί α ς...

Αποτέλεσμα εικόνας για ελενη παπαδακη

Το προεδρείο του Κόκκινου 'Σ.Ε.Η.' ήταν(ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!), ο Αιμίλιος Βεάκης, ο Θεόδωρος Μορίδης, ο Σπύρος Πατρίκιος, ο Χρήστος Τσαγανέας, και ο Πάνος Καραβουσάνος.

Αποτέλεσμα εικόνας για ελενη παπαδακη
ΘΕΩΔΟΡΟΣ ΜΟΡΙΔΗΣ...
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΒΕΑΚΗΣ
ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΒΕΑΚΗΣ...

[Πηγή: pronews]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!