Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ « Ε Λ Λ Α Σ » !!! Δείτε τοπωνύμια με Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Τ Α Τ Α ονόματα που υπάρχουν σε ΟΛΗ την Υ Φ Η Λ Ι Ο !!! ΧΑΡΤΕΣ που όλοι Ε Π Ι Β Α Λ Ε Τ Α Ι να δούμε ΞΑΝΑ & ΞΑΝΑ !!!

ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 9 ΧΑΡΤΕΣ  ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ!

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΗΝ  Π Λ Α Κ Α  ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ!

ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ  Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε  ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ  ΑΥΤΟΥΣ!
ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ..."ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ"...
Οι αρχαίοι Έλληνες είναι γνωστό, ότι ήταν θαλασσοκράτορες από την εποχή των Μινωϊτών τουλάχιστον. (Σκοπίμως και δολίως - μήν το παραβλέψουμε - δεν μιλάει κανείς και ποτέ γι' αυτά, είτε στην εκπαίδευση, είτε δημοσίως...)
Γνωρίζουμε όμως μέχρι που έφτασαν στην πραγματικότητα; Κατάφεραν να ταξιδέψουν και να αποικίσουν όλο τον κόσμο; 
bdee8157-5855-49b4-a42b-d37d47cd695d

Σύμφωνα με την επίσημη ιστορία οι αρχαίοι μας πρόγονοι έφτασαν στο απόγειο της εξάπλωσης τους την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου όπου φτάσαμε μέχρι την Ινδία. 
Δεκάδες όμως έρευνες τόσο εγχώριες όσο και στο εξωτερικό δείχνουν ότι όχι μόνο βγήκαν έξω από τα στενά όρια που την τοποθετεί η επίσημη ιστορία αλλά κατάφεραν και εξερεύνησαν όλο τον κόσμο, μπορώντας να πούμε χωρίς υπερβολή ότι όλος ο πλανήτης είναι Ελλάς!

Αυτό έρχεται να το επιβεβαιώσει ο ναυτικός κ. Βαρθολομαίος Λάζαρης, που στα ταξίδια του σε όλη τη Γη διαπίστωσε, ότι υπάρχουν χιλιάδες ελληνικά τοπωνύμια. 

Πριν χρόνια εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο «Η Ελλάδα σε όλο τον Κόσμο». Στο βιβλίο του υπάρχει μια άκρως αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα έρευνα που δημιουργεί αρκετά κενά στην επίσημη ιστορία.

Αν προσθέσουμε στην έρευνα του κ. Λάζαρη και τις γλωσσολογικές και εθνολογικές έρευνες που έχουν γίνει στους Ινδιάνους του Καναδά, στους ιθαγενείς της Ινδονησίας,στους Ινδιάνους της Ν.Αμερικής, στους αυτόχθονες της Αυστραλίας, στις αναφορές των μυστικιστών από το Θιβέτ, στις αναφορές των δρυϊδων και δεκάδες άλλες τέτοιες έρευνες, βλέπουμε ότι ταιριάζουν απόλυτα με την έρευνα του κ. Λάζαρη. 

Πολλές τέτοιες αναφορές είναι ήδη γνωστές και στους αναγνώστες του Crashonline αφού έχουμε δημοσιεύσει αρκετά άρθρα για την οικουμενικότητα του Ελληνισμού.
Παρακάτω θα δείτε τους χάρτες του κ. Λάζαρη σε μεγάλη ανάλυση, που δείχνουν τα ελληνικά τοπωνύμια σε όλη τη Γη, συμβάλλοντας στην έρευνα για την ιστορική αλήθεια που αφορά την πανάρχαια αυτή ελληνική αυτοκρατορία, η οποία ΞΕΚΑΘΑΡΑ και από την μεταπολίτευση και μετά   α π ο κ ρ ύ π τ ε τ α ι.


ΧΑΡΤΗΣ 3
ΧΑΡΤΗΣ 4
ΧΑΡΤΗΣ 5

ΧΑΡΤΗΣ 6

ΧΑΡΤΗΣ 7

ΧΑΡΤΗΣ 8ΧΑΡΤΗΣ 9

ΧΑΡΤΗΣ 10


ΧΑΡΤΗΣ 11Ηλίας Σιατούνης

crashonline
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/08/blog-post_83.html

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!